Украйна - Русия какво ви е мнението

Някой ако може да я качи при коравите пичове със специални поздрави от мен 😆 🫶
IMG_1655USSR.JPG

Опа, глей ко става :)

На рождения ден на президента на САЩ Доналд Тръмп на 14 юни ще има военен парад, тъй като на същата дата американската армия отбелязва 250 години от създаването си, предаде Асошиейтед прес.
Плановете предвиждат около 6600 войници да преминат от Арлингтън, Вирджиния, до парка "Национален мол" във Вашингтон заедно със 150 превозни средства и 50 хеликоптера.

Доналд Тръмп публикува своя снимка като папа, облечен в папски одежди и седнал на трона във Ватикана. Изображението вероятно е получено с помощта на изкуствен интелект.
trumo_poup.jpg

Последно редактирано:
Стана ми интересно да видя какви са тея толкова настоятелни за това или онова атлантици и попаднах на атлантически съвет на България :oops: което леко ме изненада...

Оказа се, че е НПО обаче повечето му членове са на държавна хранилка в различни служби или министерства. Няколко професори и доценти от Нов български и Софийския университети, журналисти, кинодейци и т.н.

Интересно ми стана защото не знаех, че НПО-та мога да вземат участие в работата на държавни органи, парламентарни комисии и международни партньори и да си сътрудничът с тях. Също така да изготвят доклади и препоръки, които да бъдат взети предвид от институции.

Последно редактирано:
Стана ми интересно да видя какви са тея толкова настоятелни за това или онова атлантици и попаднах на атлантически съвет на България :oops: което леко ме изненада...

Оказа се, че е НПО обаче повечето му членове са на държавна хранилка в различни служби или министерства. Няколко професори и доценти от Нов български и Софийския университети, журналисти, кинодейци и т.н.

Интересно ми стана защото не знаех, че НПО-та мога да вземат участие в работата на държавни органи, парламентарни комисии и международни партньори и да си сътрудничът с тях. Също така да изготвят доклади и препоръки, които да бъдат взети предвид от институции.
Функцията им видяхме каква е: при първите признаци за издънка на атлантически партньори се задействаха да убеждават обществото, че Ф-16-ката е топ, американците немат грешка - проблемът е причинен от руското влияние. Някой агент на Путин е копирал софта на самолета на флашка и е избегал в Масква. Малко по-грубо е извадил флашката от порта и затва сега самальотът не може да излети.

"Сектата МИГ-29".

Докато не нарежем МИГ-29-ките нема да се оправят нещата. И един молебен против уроки и руско влияние в хангара също няма да навреди.

Нямало да има техника на парада - само хората (с тумбаците) защото те са важни (това някоя яйчарка го сътворила предполагам). Що не си казаха че всичко що е боеспособно и в движение ни брани от педеруzката заплаха в Украйна - разбира се че умнокрасивите нямат топки.

Какви са тея драми сега за руски агенти опитали да копират софтуера на Ф-ката и я преебали?

Голямо хвалене на БА днес.... колко модерни били, колко развити....

Аз друго се замислих. Не е като да нямаме традиции в производството на оръжие. Технолгиите и електрониката са буквално без пари в днешно време на държавно ниво сделки. Защо аджеба не създадем собствени оръжейни системи ПВО, дрон ( защита/атака), морски дронове, радарни системи и т.н модерни неща за армията?

Последно редактирано:
Защо аджеба не създам собствени оръжейни системи

Защото ''партньорите'' не печелят от това. Краси Каракачанов обиколи всички медии да се оплаче, че не са позволили да се реализира неговия план да си правим БТР-и с по-добри параметри и на мнооого по-ниска цена. Тиквун щеше да е в затвора, ако не беше отишъл да цуне гъза на Дончо и да му даде една камара пари за Ф-ки 2-ра ръка, вместо да купим грипените, както искаше Радев.

Странни въпроси задаваш, все едно не ги знаеш нещата..

Аз взех да са притеснявам за втория. На 28 излетял и до три дена щял да бъде тук. Мислех че го пазят за днес, да промият още някой мозък със западна пропаганда.. ма и днес нищо..

Аз взех да са притеснявам за втория. На 28 излетял и до три дена щял да бъде тук. Мислех че го пазят за днес, да промият още някой мозък със западна пропаганда.. ма и днес нищо..

СпукАл е гума по пътя.. Или му пренабиват номерата и превъртат километража ония мошеници ''партньорите''.

Крадено от фейса, но вярно до последната запетая:

В момента 4 ядрени страни са във война - Индия, Пакистан, Русия и Израел. САЩ имат луд президент, Иран точат зъби, Северна Корея дебнат в засада, Хутите са като гладни койоти, Сирия е труп, който Турция и още неколцина глозгат, а Европа се чуди кои са тези хора, които прие последните 50 години и защо искат шириат в Швеция, ядат дюнери и гледат младите шведки като камили на пазара. На този фон ние имаме един развален самолет и някакви клетници, които маршируват все едно им се ходи до тоалетна...

Горд съм, че съм българин, благодаря на Костов, Станишев, Царя, Бойко, Кирил и другите далновидни политици, че ми свалиха гащите и чакам де кой ме хване да ме опъне по турски...

Стягайте задниците, ще ви плющят както Клаус не е плющял Стоимен в мансардата в Майнц...

Тея идиоти сериозно си мислят, че руски агенти са потрошили ф-ката

Индианец отива в съда и иска да си смени името.
- Защо, пита съдията.
- Защото е много дълго.
- Как се казвате?
- "Голям Сив Орел, който пада като камък от небето".
- А как искате да се казвате?
- F-16.

• Haha
Реакции: doxy
Кой да е вярвал, че 80 години по-късно същият народ ще се бори със същите фашисти? Победата отново ще бъде за добрите сили!

a0cd2af46669623c34a4f33aa53052e2.gif

Горе