Joe Carbonara
Member

Борисов успокои Медведев за F-16: Няма да се плашите (ВИДЕО)
Борисов успокои Медведев за F-16: Няма да се плашите (ВИДЕО)

Функцията им видяхме каква е: при първите признаци за издънка на атлантически партньори се задействаха да убеждават обществото, че Ф-16-ката е топ, американците немат грешка - проблемът е причинен от руското влияние. Някой агент на Путин е копирал софта на самолета на флашка и е избегал в Масква. Малко по-грубо е извадил флашката от порта и затва сега самальотът не може да излети.Стана ми интересно да видя какви са тея толкова настоятелни за това или онова атлантици и попаднах на атлантически съвет на Българиякоето леко ме изненада...
Оказа се, че е НПО обаче повечето му членове са на държавна хранилка в различни служби или министерства. Няколко професори и доценти от Нов български и Софийския университети, журналисти, кинодейци и т.н.
Интересно ми стана защото не знаех, че НПО-та мога да вземат участие в работата на държавни органи, парламентарни комисии и международни партньори и да си сътрудничът с тях. Също така да изготвят доклади и препоръки, които да бъдат взети предвид от институции.