Украйна - Русия какво ви е мнението

Моя орган не може да си го позволиш, не падам по групови евроаталнтически сбирки по лъскане на саби.

Поради липсва на нормален мисловен процес е решил, че тука става дума за някакво надцакване и е мобилизирал цялата рода да мисли попръжни.
Никой не ти го иска. Той не е ли насочен навътре? :D
Не си пада, пък в държава с гей бракове. Странно.

Еднополовите бракове са легализирани чрез закона Marriage (Same Sex Couples) Act 2013, а първите законни гей бракове в Англия и Уелс се сключват през март 2014 г.

Яхнали са те теб черните Елени от Троя. :)

Никой не ти го иска. Той не е ли насочен навътре? :D
Не си пада, пък в държава с гей бракове. Странно.

Яхнали са те теб черните Елени от Троя. :)
Е, нали това е вашата борба искате го, пък сега било лошо? Явно завиждаш не спря да пишеш за грездей ден и нощ. Но така е гладна кокошка просо сънува, всъщност само доказва защо си фен на Евровизия 🫶

Кой какво е искал? Нещо си в грешка, момче.

Фен съм на всичко добро случващо се в и за България, родоотстъпнико.

Важното е тази вечер да сложиш перелината на Батман, и да излезеш да търсиш своя Жокер. Да си поиграете на "скрий салама". Лигата на необикновените уроди. :) Както викаше един дедо на село, лошо е момче да мътиш космати яйца. ;)

Важното е тази вечер да сложиш перелината на Батман, и да излезеш да търсиш своя Жокер. Да си поиграете на "скрий салама". Лигата на необикновените уроди. :) Както викаше един дедо на село, лошо е момче да мътиш космати яйца. ;)
Е, явно си запознат с патриотичните игри на европейците щом само те са ти в главата и ми вкарваш оферти. Това обяснява защо си горд с всяка педерастия в Бълагрия

един форумен герой ми реши драмата
Драмата ти евентуално ще може да я реши само психиатър и то след много дълга терапия.

Леле, Абажуре ти си за кашмер. Прегледах последните ти постове и във всеки от тях става дума основно за курове, геееве и задници. Ясно загорел си, щото ненжнуците като теб рядко ги огрява ама и още нещо стана ясно.

А именно напомняш ми на един келеш от казрамата същия безползеник като и на втората минута на каквъто и да е спор понеже няма нищо съществно какво да каже почваше да приказва сами за ебане и грездей. Смятай водехме за един от най-големите тъпанари сред 800 човека е ти баце си му като астрален близнак. Ходи некъде да ти намести некой чакрите, че некой от света ако се излъже да дойде покрай малоумието от вчера теб каот те срещне ще сложи кръст на цлята държава.

Едно време ви държаха поне далече от нормалните хора сега сте плъзнали като плужеци отрепка до отрепка...

Горе