Украйна - Русия какво ви е мнението

Моя орган не може да си го позволиш, не падам по групови евроаталнтически сбирки по лъскане на саби.

Поради липсва на нормален мисловен процес е решил, че тука става дума за някакво надцакване и е мобилизирал цялата рода да мисли попръжни.
Никой не ти го иска. Той не е ли насочен навътре? :D
Не си пада, пък в държава с гей бракове. Странно.

Еднополовите бракове са легализирани чрез закона Marriage (Same Sex Couples) Act 2013, а първите законни гей бракове в Англия и Уелс се сключват през март 2014 г.

Яхнали са те теб черните Елени от Троя. :)

Никой не ти го иска. Той не е ли насочен навътре? :D
Не си пада, пък в държава с гей бракове. Странно.

Яхнали са те теб черните Елени от Троя. :)
Е, нали това е вашата борба искате го, пък сега било лошо? Явно завиждаш не спря да пишеш за грездей ден и нощ. Но така е гладна кокошка просо сънува, всъщност само доказва защо си фен на Евровизия 🫶

Кой какво е искал? Нещо си в грешка, момче.

Фен съм на всичко добро случващо се в и за България, родоотстъпнико.

Важното е тази вечер да сложиш перелината на Батман, и да излезеш да търсиш своя Жокер. Да си поиграете на "скрий салама". Лигата на необикновените уроди. :) Както викаше един дедо на село, лошо е момче да мътиш космати яйца. ;)

Важното е тази вечер да сложиш перелината на Батман, и да излезеш да търсиш своя Жокер. Да си поиграете на "скрий салама". Лигата на необикновените уроди. :) Както викаше един дедо на село, лошо е момче да мътиш космати яйца. ;)
Е, явно си запознат с патриотичните игри на европейците щом само те са ти в главата и ми вкарваш оферти. Това обяснява защо си горд с всяка педерастия в Бълагрия

един форумен герой ми реши драмата
Драмата ти евентуално ще може да я реши само психиатър и то след много дълга терапия.

Леле, Абажуре ти си за кашмер. Прегледах последните ти постове и във всеки от тях става дума основно за курове, геееве и задници. Ясно загорел си, щото ненжнуците като теб рядко ги огрява ама и още нещо стана ясно.

А именно напомняш ми на един келеш от казрамата същия безползеник като и на втората минута на каквъто и да е спор понеже няма нищо съществно какво да каже почваше да приказва сами за ебане и грездей. Смятай водехме за един от най-големите тъпанари сред 800 човека е ти баце си му като астрален близнак. Ходи некъде да ти намести некой чакрите, че некой от света ако се излъже да дойде покрай малоумието от вчера теб каот те срещне ще сложи кръст на цлята държава.

Едно време ви държаха поне далече от нормалните хора сега сте плъзнали като плужеци отрепка до отрепка...

Леле, Абажуре ти си за кашмер. Прегледах последните ти постове и във всеки от тях става дума основно за курове, геееве и задници. Ясно загорел си, щото ненжнуците като теб рядко ги огрява ама и още нещо стана ясно.

А именно напомняш ми на един келеш от казрамата същия безползеник като и на втората минута на каквъто и да е спор понеже няма нищо съществно какво да каже почваше да приказва сами за ебане и грездей. Смятай водехме за един от най-големите тъпанари сред 800 човека е ти баце си му като астрален близнак. Ходи некъде да ти намести некой чакрите, че некой от света ако се излъже да дойде покрай малоумието от вчера теб каот те срещне ще сложи кръст на цлята държава.

Едно време ви държаха поне далече от нормалните хора сега сте плъзнали като плужеци отрепка до отрепка...
Не, че нещо, но гейщината идва от вас, от ЕС, взети деца от гей двойки в Норвегия, и куп глупости. Та реших, че сте компетентните тук и нямате против да се говори за това. А и нали трябва да сляза на нивото ви, за да го говорим. Колкото до акцента върху това, знам какво ти се случва там, не е много далеч от което описвам. ;)

Извращенията в казармата , която си карал слабо ме интересуват. Не, че нещо, но да върнем пак разговора към генеталите. ;)

Ако ти се смяташ за нормален, си в лека грешка, да не кажа тотална.

Разговорът може да е нормален, но още в началото на темата показа, че не си такъв, супер злобен към ЕС и България даже при всичко хубаво случващо се, и такъв човек не заслужава друго отношение, освен на това ниво. Дано си наясно, че си вредител, от твърдоглавите.

Да направим експерт. Дай някакъв коментар на долното изображение, и ще преценим какво не е наред с теб. ;)

Screenshot_20260519-093243.png

Не е Фейк. Русия грам не ни се радва в момента на успеха. И по принцип никога, за това да се гръмнат, ако е възможно. ;)

Е, явно си запознат с патриотичните игри на европейците щом само те са ти в главата и ми вкарваш оферти. Това обяснява защо си горд с всяка педерастия в Бълагрия
Не, не съм. С такава като теб не съм горд. Дори напротив, срам ме е. После защо разговора отивал към половите органи. Щото на там те влече. Не успяваш ли да си прочетеш собствените постове.

И когато някое лайно, емигрант, който търси себе си някъде при робинзоновците, ми слага в едно изречение България и педераси, значи му е малко каквото и да му кажеш. Шибан емигрант.

Не, че нещо, но гейщината идва от вас, от ЕС, взети деца от гей двойки в Норвегия, и куп глупости. Та реших, че сте компетентните тук и нямате против да се говори за това. А и нали трябва да сляза на нивото ви, за да го говорим. Колкото до акцента върху това, знам какво ти се случва там, не е много далеч от което описвам. ;)

Извращенията в казармата , която си карал слабо ме интересуват. Не, че нещо, но да върнем пак разговора към генеталите. ;)

Ако ти се смяташ за нормален, си в лека грешка, да не кажа тотална.

Разговорът може да е нормален, но още в началото на темата показа, че не си такъв, супер злобен към ЕС и България даже при всичко хубаво случващо се, и такъв човек не заслужава друго отношение, освен на това ниво. Дано си наясно, че си вредител, от твърдоглавите.

Да направим експерт. Дай някакъв коментар на долното изображение, и ще преценим какво не е наред с теб. ;)

Виж файлът 36366

Не е Фейк. Русия грам не ни се радва в момента на успеха. И по принцип никога, за това да се гръмнат, ако е възможно. ;)
Явно е ментален мазохизъм при теб да доказваш колко лесно може да си манипулиран

Ето новината без българските интерпретации: Според руски медии Лавров е казал, че Русия „няма да покрие критериите“ на днешната Евровизия и ги е нарекъл „критерии на откровен сатанизъм“. Изказването е било по повод конкурса като цяло, не конкретно срещу България или Дара.

Moskovsky Komsomolets от там е взета тази публикация а това е жълта медия от типа на Блитц или Уикенд. Нашия обаче верва....

За моето ниво ще ти трябва кран, но виж ако може да ме хванеш в настроение и да сляза при теб в канавката

Не, не съм. С такава като теб не съм горд. Дори напротив, срам ме е. После защо разговора отивал към половите органи. Щото на там те влече. Не успяваш ли да си прочетеш собствените постове.

И когато някое лайно, емигрант, който търси себе си някъде при робинзоновците, ми слага в едно изречение България и педераси, значи му е малко каквото и да му кажеш. Шибан емигрант.
Мен щеше да ме е срам европеизиран макак да се гордее с мен, оставям ти прекрасни нов свят на розовите понита и имагинерния прогрес да си се гордееш с тях.

Нормалните хора се гордеем с реални неща. Да не забравиш да минеш през Кауфланд да си купиш банани, днес

На украински, град е "мiсто". От тук идват и имената на изконно украинските градове Ужгород, Миргород, Вишгород, Шаргород.

Малоумникът дори не може едно изображение да качи. :)

Виж файлът 36372
2607.jpg
Не може всички по цял ден се занимаваме с мемета и а да не можем на вързано куче хляб да дадем в реалния живот. Бегай да си купуваш новата мода за евровозия в колонията напикани дънки голем хит били сред европеизираните макаци. Ще си топ за концерта

Последно редактирано:
Попадат ми постоянно тези мемета, дори не ги търся. Споделям ги тук, за ти свивам орехчетата. ;)

Не ме карай да ти пускам да се обличат Северна Корея, Русия, Беларус и всички тези държави, които са ти на сърце и в дупе. Като ги гледам там хората се чудя да им се смея ли, или да даря семена течност, за да им купя нормално облекло.

Обаче, само как звучи - евро"визия" :) Нещо като "задмониторчета"-"евроВИЗИОнерчета", "клавиатурни герои", напомпани ram читанки.. и кат рисетнеш иии нема никой 😆

Попадат ми постоянно тези мемета
Уж си спец, а така се излагаш. Алгоритъма на социалките отдавна те е профилирал като дебил и ти задоволява интересите :D

Горе