D
Deleted member 1942
Guest
-
Последно редактирано от модератор:
Не защитаваме частните банки, а защитаваме собствените си пари, интереси и стабилността на държавата и банковия сектор. Кой нормален човек няма да иска стабилизация и стабилност, това не мога да разбера аз.Днес 3 пъти питах защо обиждате хората в този форум, като ги наричате стадо и овце, теб лично веднъж питах ти ли си овчарчето? Кой ви плаща да дрънкате глупости?
Защо всички скочиха да защитават частни банки, а не защитават обикновения гражданин от банковия произвол! Защо не се приеха закони в защита на кредитополучателите! Аз ако си загубя жилището, скача ли държавата да ме защитава?
Не защитаваме частните банки, а защитаваме собствените си пари, интереси и стабилността на държавата и банковия сектор. Кой нормален човек няма да иска стабилизация и стабилност, това не мога да разбера аз.
Не защитаваме частните банки, а защитаваме собствените си пари, интереси и стабилността на държавата и банковия сектор.
Теб специално кой те е обидил човек, каква драма играеш и ти? Казваме кой са овце, ако някой успява да се разпознае, кофти за него, какво да ти кажа.Като пишете по форумите и обиждате хората?
Не, като обясняваме защо не трябва да се поддаваме на паниката и да унищожаваме системата. Ако кажеш "глупаво е да се прави еди си какво" не значи, че обиждаш някой персонално или на личностна основа. Понякога и най-умните хора правят глупави неща, когато са подведени. Случва се.Като пишете по форумите и обиждате хората?
Не бе нийд доларс, немам отношение, нито кредити, нито депозити в бг, ама звучи вулгарно.
Абе да ти кажа, че блатото или морето не е толко спокойно.
Говорим за банкова среда и финанси, айде ако обичете да не ми намествате ония боклуци тук.Абе да ти кажа, че блатото или морето не е толко спокойно.
Не можеш да отделиш политиката от банките. Както се оказва накрая, именно политиците и държавните институции предизвикаха кризата. Точно те изтеглиха стотиците милиони от банките и създадоха масовата психоза. Говоря за това:Говорим за банкова среда и финанси, айде ако обичете да не ми намествате ония боклуци тук.Има си раздел за политика, там бъдете безполезни.
И да е нестабилно, щом казваш, с клатенето ще е по-лесно така ли? Мисъл отново. Що не спреш да пишеш тук?Честно, направо се чудя какво да ти връщам като отговори и се сдържам едвам едвам.
Източник: Държавата взема КТБ. Какво става?По неофициална информация в четвъртък депозитите си от КТБ са изтеглили "Булгаргаз" и ТЕЦ Марица-изток 2", след обаждане от БЕХ, който наредил това да се случи”, пише „Капитал”. Според различни източници, неофициално в рамките на няколко дни от КТБ са изтеглени между 120 и 300 милиона лева.
И да ги има, до няколко дни ще изчезнат. Пари има, това е най-важното.Както и предполагах: цялото говорене уикенда е било безмислено. Опашките отново са там...........![]()
Дали има толкова депозити в ПИБ?
ЕС одобри схема за ликвидност на Българските банки с 3.3 млрд. лева
Дали има толкова депозити в ПИБ?
ЕС одобри схема за ликвидност на Българските банки с 3.3 млрд. лева