Фейсбук акаунт (Главно заради Фермвайл)

predpriemach

New Member
Акаунта има няколко играни Facebook игри на него - Farmville - 36 ниво/31 приятели, продавам го главно заради това, ето и снимка, на ден получавам по 30-40 подаръци, взависимост от деня.Понякога получавам и Farmville cash. :)

store1.upload-bg.info/ca67e6443a16cf30998e3aba6647cbaa.GIF

Също така има и още няколко игри, но слабо до 6-7 нивo.

Цената е по договаряне, понеже не знам дали вървят въобще и по колко.
 
От: Фейсбук акаунт (Главно заради Фермвайл)

Йеее, пич, номер 1 си. Винаги съм си мечтал да имам Facebook и да си направя виртуална ферма на него. Имам чувстово, че така ще бъда ПИЧ и ще се впиша по-добре в обществото. Добре, че са такива "predpriemach" като теб, които предприемат такива неща - да направят супер яка ферма във фейсбук и после да я продадат. Така загубеняци, лузъри, нубове, социално деградирали типове като мен, които няма фейсбук, а ходят по кръчми и дисктеки, ще могат да се почувстват като част от обществото и да станат готини. Пък ако се напъна да кача и 2-3 нива сам, сигурно пичките сами ще ми се нижат на хуя, щото съм ПИЧ и имам ферма във фейсбук.
 
От: Фейсбук акаунт (Главно заради Фермвайл)

Хората по цял живот учат, за да не са традиционна единица от агробизнеса, вие се бутате и в интернет патки да пасете...
 
От: Фейсбук акаунт (Главно заради Фермвайл)

@fozzy - Не мисля че има място за заяждане, понеже аз нито претендирам, нито се хваля, нито искам да съм повече от някои. Като не ти харесва просто я подмини, а недей да изливаш чувствата си по форуми. Явно си от онези типове хора, които се мислят за нещо повече от другите, и го показват, понеже за тях няма граници. Никoй не го интересува че ходиш на дискотеки - всеки може да го прави. И явно отваряш темата за това че човек е \"нърд\" или демек човек с живот в нета, които не излиза. Такова нещо не съществува. Отваряй си тази тема (я) у вас, но там никoй не те слуша, нали? И някои ти е казал нещо накриво, и си почнал да се заяждаш. Такива като теб се наричат комплексари, или да ти кажа на по-прост език хора които избиват злобата си на други. И обобщено като си тъжен или ядосан, не коментирай, ПИЧ.
@др_гиггулс - Не мисля че, в тази тема трябва да се отваря друга тема на тема \"Мразим ли фермвваил\". И те моля да не го правиш.
 
От: Фейсбук акаунт (Главно заради Фермвайл)

Досега не бях чувал за нито за "Фермвайл", нито за "фермвваил". Това някакви нови афилиейт програми ли са?
 
От: Фейсбук акаунт (Главно заради Фермвайл)

"predpriemach" би трябвало да си се досетил, защо първите впечатления са негативни. На фона на сериозността на сайта ти изцвъка "продавам акаунт с фармвил 31 ниво". И най-големия идиот няма да даде и стотинки за такова нещо.
 
От: Фейсбук акаунт (Главно заради Фермвайл)

Пробвай се във форума на мамите, те играят на ферми
 
От: Фейсбук акаунт (Главно заради Фермвайл)

Не бе хора, честно, как може да ви е кеф да си правите виртуални ферми, аквариуми и т.н.? Не мога да разбера...
 
От: Фейсбук акаунт (Главно заради Фермвайл)

Да, жените си умират за това. И аз така знам, даже имам една приятелка във Фейсбук дето ме крънка да и стана съсед в Фармвил. Ебаси мега-олигофренията. Мога да и стана друго.... :)

Ето за всичи фенове: http://www.youtube.com/watch?v=odBDAcOEKuI

Давайте, продавайте - крави, пилета и други добитаци. :) Важното е можъка да закърнява......
 
От: Фейсбук акаунт (Главно заради Фермвайл)

Кравите и пилетата обитават само фризера ми и нямат достъп до компа, а между другото, не е лошо да си в позицията "съсед на самотна мацка".
 

Горе