Форма за контак с Facebook.

cloc

Member
Колеги дайте някаква реална форма за контакт с Фейсбук.

Хакнаха ми фирменият акаунт и ми изтриха страницата и самият акаунт, сменили са имейлите преди няколко месеца. Днес на обяд е станало това, и от тогава вече 4 часа си пиша със смотаните им ботове и те си знаят само едно и също, направи това, направи онова.
Поне 10 пъти исках да ме свържат с физическа поддръжка ама не можело, всички са заети. Някой попадал ли е в такава ситуация и къде мога да говоря снякой а не с Ai.

Аз се опитвам от 2 седмици да се свържа с истински support и не става. Само AI Beta бота им, и или казва че няма възможност да ме свърже с агент защото няма такива привилегии или всички са много заети и не може да пише след часове.

Като цяло Meta е бъгясала от всякъде, аз им давам не малко пари за реклами а те не могат да ми решат елементарен казус и така спират както мен да им давам пари така и те да получават.

Пълна простотия е... Огромни компании не трябва да има email, contact form и телефон нормално те ще им пишат/звънят стотици хиляди сигурно все ден. Но все пак за сериозни проблеми трябва да има начин грамотен човек знаеш какво прави и иска да си реши проблема да може да стигне до истинска връзка или поне "Beta" AI да може като види зора и че проблема е сериозен да препрати случая...

• Like
Реакции: cloc
facebook.com........ help/contact/772041170884838

Тука избираш хакнат акаунт, попълваш макс точно и чакаш мейл с интрукции.

• Like
Реакции: cloc
Опитай чрез Business Manager, там съм се свързал няколко пъти и винаги отговарят в рамките на часове.
Пробвах и там, пак AI и пак същите отговори. Влез в акаунта си, пробвай с имейла...Пълна трагедия са тези от Фейса. На няколко пъти ми се е налагало да се свързвам с Гугъл и там толкова е опростено и уредено а тези от Фейса пълна скръб. Като гледам май ще прежаля фирмената страница и със сигурност няма да си открия нова при Зукърбърчо.

Пробвах и там, пак AI и пак същите отговори. Влез в акаунта си, пробвай с имейла...Пълна трагедия са тези от Фейса. На няколко пъти ми се е налагало да се свързвам с Гугъл и там толкова е опростено и уредено а тези от Фейса пълна скръб. Като гледам май ще прежаля фирмената страница и със сигурност няма да си открия нова при Зукърбърчо.
Ако успееш по някакъв начин да стигнеш до истински support сподели. Че и аз го мъча вече 8 дни няма оправия.

Ако успееш по някакъв начин да стигнеш до истински support сподели. Че и аз го мъча вече 8 дни няма оправия.
Пробвай линка, аз така върнах два профила..

Пробвай линка, аз така върнах два профила..
Пробвах линка но пак нищо, само един смотан бот. Напиши имейла си, напиши тел. номер, пробвай с ИД на акаунта. 2 часа и се отказах.

Пробвах линка но пак нищо, само един смотан бот. Напиши имейла си, напиши тел. номер, пробвай с ИД на акаунта. 2 часа и се отказах.
Не би трябвало да е бот, след като попълниш коректно нещата и има съвпадение при тях, искат да снимаш кратко видео, на което да държиш написан код, който са ти дали.

Щом те въртят, значи нещо не е както трябва с информацията

Моя акаунт е много стар, още беше с покани фейса и дори не е с реални имена, а никнейм и пак си го върнах.. беше засилен покрай някви инстаграм спам шитове...

Горе