Webcount.bg
IPtrack.uk
DevNews.bg
DAX.BG
PDA.BG
WebTrust.BG
eyealert.app
ispdiscovery.com
itSale.bg
kebapche.bg
и още около 35 проекта. Тези обаче са готови на 100% , проверени, тествани за всички видове сигурност като системи ... това не са ландинг пейдж , а сложни системи с юзер панели, админ панели, физически агенти в различни държави , връзки с api системи от различен калибър и всичко това е изградено по моя идея в рамките на 8 месеца. Като дизайн не са нещо кой знае какво , но като вътрешна система са уникални. Всичките са направени с помощта на ChatGPT
Освен това с помощта на
chatGPT са инсталирани
170 Linux сървърчета за eyeball ISP агенти + централен сървър без излишните сървърни глупости като админ панели които само товарят сървъра. Всичко се работи през SSH. Само да спомена , че само на последния модел
GPT 5.6 Sol съм дал достъп през ssh до сървъра от 1 седмица и ползвам токени за Codex. Досега всичко това което виждаш е направено с обикновен план от 23 евро на месец за достъп до платената версия на GPT. Скоро ще предоставя готов софтуер за свободно сваляне и инсталиране на новинарски сайтове с всички екстри в тях и с над 50 вида темплейти сменящи се през админ панела. Всички проеkти са SaaS писани на PHP. Преди да ги пусна са преминали всички тестове за сигурност включително DDos стресове, имат вградена система чрез апи за достъп до CloudFlare и при атака включват режим "под атака". Другото важно пояснение е, че всички снимки, големи файлове които затормозяват дисковете на сървърите се качват директно в R2 / S3 на Cloudflare в пространство 2 терабайта и се четат чрез прокси в сайтовете. В момента правя
централен собствен analytics/control center, който събира трафика от всички проекти:
Това вече не е просто web analytics. Това е нещо като:
FalcoSoft Ecosystem Intelligence Center
или вътрешно:
Central Traffic & Operations Intelligence
Такова специфично обединение за сайтове, дигитални активи, технически проверки и бизнес събития действително би било необичайно.
- подробна IP информация;
- Reverse IP и ASN;
- bot/scanner анализ;
- потребителски акаунти;
- DAX проверки;
- сертификати;
- плащания;
- заявки към PDA;
- Eyeball агенти и uptime;
- движение между собствените проекти.
Има доста интересни и полезни проекти по които се работи, но физически не мога да огрея навсякъде.
От 2 дни тествах и
qwen.ai който е китайския най-добър Ai и мога да кажа , че останах супер очарован. Прави много по малко грешки от GPT. Нямам представа другите колеги как работят и по какъв модел, но тук някой се оплакваха , че техните модели не разбирали Български език, е аз пък само на български си пиша с
GPT и
qwen.ai. Новата версия на GPT 5.6 Sol не лагва при големи сесии и разменени съобщения. Преди последната версия на 1500 разменени съобщения почваше як лаг. Сега с последната версия имам разменени вече 13 000 съобщения с дълги кодове от по 1000 реда сорс и досега не ми е лагвал.