Хайде да си премерим ботовете? :)

Ето ви идея скоро ще я вкарам в мой проект, че вече луднах с документацията. Не задължително да е на Pi4 или озобщо на Pi, но понеже разполагам с доста такива платки и не хабят ток ги ползвам бясно :)

Raspberry Pi4 Project Station

Supervisor Agent

worker bots:
- doc_librarian_bot
- knowledge_indexer_bot
- archive_mapper_bot
- todo_sync_bot
- report_auditor_bot
- dataset_inventory_bot
- github_sync_bot
- daily_status_bot

Последно редактирано:
Webcount.bg
IPtrack.uk
DevNews.bg
DAX.BG
PDA.BG
WebTrust.BG
eyealert.app
ispdiscovery.com
itSale.bg
kebapche.bg

и още около 35 проекта. Тези обаче са готови на 100% , проверени, тествани за всички видове сигурност като системи ... това не са ландинг пейдж , а сложни системи с юзер панели, админ панели, физически агенти в различни държави , връзки с api системи от различен калибър и всичко това е изградено по моя идея в рамките на 8 месеца. Като дизайн не са нещо кой знае какво , но като вътрешна система са уникални. Всичките са направени с помощта на ChatGPT

Освен това с помощта на chatGPT са инсталирани 170 Linux сървърчета за eyeball ISP агенти + централен сървър без излишните сървърни глупости като админ панели които само товарят сървъра. Всичко се работи през SSH. Само да спомена , че само на последния модел GPT 5.6 Sol съм дал достъп през ssh до сървъра от 1 седмица и ползвам токени за Codex. Досега всичко това което виждаш е направено с обикновен план от 23 евро на месец за достъп до платената версия на GPT. Скоро ще предоставя готов софтуер за свободно сваляне и инсталиране на новинарски сайтове с всички екстри в тях и с над 50 вида темплейти сменящи се през админ панела. Всички проеkти са SaaS писани на PHP. Преди да ги пусна са преминали всички тестове за сигурност включително DDos стресове, имат вградена система чрез апи за достъп до CloudFlare и при атака включват режим "под атака". Другото важно пояснение е, че всички снимки, големи файлове които затормозяват дисковете на сървърите се качват директно в R2 / S3 на Cloudflare в пространство 2 терабайта и се четат чрез прокси в сайтовете. В момента правя централен собствен analytics/control center, който събира трафика от всички проекти:
Това вече не е просто web analytics. Това е нещо като:
FalcoSoft Ecosystem Intelligence Center

или вътрешно:
Central Traffic & Operations Intelligence

Такова специфично обединение за сайтове, дигитални активи, технически проверки и бизнес събития действително би било необичайно.
  • подробна IP информация;
  • Reverse IP и ASN;
  • bot/scanner анализ;
  • потребителски акаунти;
  • DAX проверки;
  • сертификати;
  • плащания;
  • заявки към PDA;
  • Eyeball агенти и uptime;
  • движение между собствените проекти.
Има доста интересни и полезни проекти по които се работи, но физически не мога да огрея навсякъде.

От 2 дни тествах и qwen.ai който е китайския най-добър Ai и мога да кажа , че останах супер очарован. Прави много по малко грешки от GPT. Нямам представа другите колеги как работят и по какъв модел, но тук някой се оплакваха , че техните модели не разбирали Български език, е аз пък само на български си пиша с GPT и qwen.ai. Новата версия на GPT 5.6 Sol не лагва при големи сесии и разменени съобщения. Преди последната версия на 1500 разменени съобщения почваше як лаг. Сега с последната версия имам разменени вече 13 000 съобщения с дълги кодове от по 1000 реда сорс и досега не ми е лагвал.

За мен най-добрият AI за web кодиране към днешна дата е Gemini 3.1 Pro. Имам няколко готово проекти с него, тествах и други но най-добре се представи Gemini.
само ако знаеше колко си далеч от истината..... хубаво е да излезеш малко от стереотипа в който се намираш... следи Светлин Наков или други специалисти по ИИ и ще разбереш , че Gemini е последна дупка на кавала. Дори вчера Светлин Наков създателя на СофтУни в клип каза за chatGPT 5.6 Sol , че досега е най добрата версия на ИИ. Дай да ти видим проектите които си сътворил с Gemini

Нещо което съм правил последно за лична употреба не за публична, отне ми 30 минути: https://m5x.eu/mp3/
браво , слагам си го във фаворити в браузера. Направи и за сваляне на клипове

междудругото от вчера понеже пуснах теми във фейса за DAX.BG има над 900 теста от различни ИП та като някой се връщаха по 10-15 пъти да си тестват сайтовете за грешки. Най са ми смешни обаче онея цървули в групата на Онлайн магазини начело в най-големия цървулетко Ясен Беджев - г-н всезнайко който тръгнал да опровергава чекера. Било измама.... и под негово давление изтриха темата. Тоя такава антиреклама сега ще му направя , че ще се чуди откъде му е дошло. Пък сайта му има толкова грешки , че се чудя как изобщо работи.

Освен качество на кода и разбирането на кодирането от AI, също е важна и цената на услугата. Случвало ми се е Gemini 3.1 Pro да оправя пълно мазало от chatGPT 5.6 Sol. За това и задавам въпроси, за нещо по-добро, преди да вкарвам още средства.

Освен качество на кода и разбирането на кодирането от AI, също е важна и цената на услугата. Случвало ми се е Gemini 3.1 Pro да оправя пълно мазало от chatGPT 5.6 Sol. За това и задавам въпроси, за нещо по-добро, преди да вкарвам още средства.
аз пускам chatGPT 5.6 Sol през ssh директно до сървъра с Codex . За всяка една команда ме пита дали я разрешавам. Има специфика на работа. Той ми е свикнал вече ... 14 месеца кодя с него. Спомня си и най-малката подробност за която сме говорили. Много е важно да знаеш какви команди да му подадеш. Мисля тези дни като ми остане време да направя един клип как кодя с него за да видиш всичко в реална среда. Истината е, че понякога все едно някой го е ударил с чук по процесора и става тъп като задник , но след като му се накарам се оправя. Говориме си с него за някакъв код и аз му шотна някоя снимка да види за кво говоря и той вместо да ми даде ssh код да направя команда в шела , ми прави снимка... а аз снимка не съм искал.

Моят начин на работа е съвсем различен. Правя го на localhost, първа стъпка вкарвам го в роля на web програмист, след което обяснявам подробно и изчерпателно какъв сайт, темплейт, плъгин и т. н. искам от него (визуално, функции и др.). Задължително му обяснявам какво и как ще използваме (сървър, версия на php, начин на кеширане и др.), след което го карам да ми изготви файловата структура, ако не ми харесва нещо в нея му обяснявам, той ми я променя. Кодираме поетапно файловете от вече изготвената структура с подробно описание на кода в тях с коментари. За дебъгването ползвам един php файл който ми записва всички файлове и техния път в проекта в текстови файл. Задължително при всяко дебъгване, премахвам стария чат след което започвам нов чат вкарвайки го пак в роля и прикачвайки текстовия файл на проекта, задавам му да направи подробен и изчерпателен анализ насочвайки го към проблема. Отнема доста време...

Моят начин на работа е съвсем различен. Правя го на localhost, първа стъпка вкарвам го в роля на web програмист, след което обяснявам подробно и изчерпателно какъв сайт, темплейт, плъгин и т. н. искам от него (визуално, функции и др.). Задължително му обяснявам какво и как ще използваме (сървър, версия на php, начин на кеширане и др.), след което го карам да ми изготви файловата структура, ако не ми харесва нещо в нея му обяснявам, той ми я променя. Кодираме поетапно файловете от вече изготвената структура с подробно описание на кода в тях с коментари. За дебъгването ползвам един php файл който ми записва всички файлове и техния път в проекта в текстови файл. Задължително при всяко дебъгване, премахвам стария чат след което започвам нов чат вкарвайки го пак в роля и прикачвайки текстовия файл на проекта, задавам му да направи подробен и изчерпателен анализ насочвайки го към проблема. Отнема доста време...
по твоя метод колко време ти отнема един сайт? Ама говорим за сайт с 3 различни панела , Юзер панел. Партнорски панел и админ панел.... само ще ти покажа нещо на dax.bg да видиш за какво говоря .

1784379354229.png

Юзер панела

1784379489124.png

Бежев беше чле на форума не може да си го изтървал
знам го тоя цървулетко русенски. Снощи ми се направи на отворен разбирач и го набутах на кучето в гъза. Принципно със сигурност той и ония старозагорски гъз Аргиров от ауто-дата ме докладваха и изтриха темата. Хем некомпетентни хем мега дебили са тия двамата. С такова его са , че се чудя как досега не са ги утрепали. Единият ми твърди , че за нищо не ставал чека на dax.bg , но не се обосновава , другия, че сървъра му направил само 2 заявки към сайта , а реално неговия тракер просто е засякъл 2 заявки и му обясних как работи системата на dax но ет са дебили .... а колко девелопери са ме докладвали защото им бръкнах в задника с чекера.... сега трябва да се обясняват на собствениците на сайтовете защо чекера им показва такава ниска оценка и защо в някой блокове пише Проблем.

Това е на Бежев доклада , вчера хедърите имаха проблем, гледам сега ги е оправил ама иначе dax не работел....

1784381109447.png

Нещо подобно, около месец. Не го приемай лично, най-вероятно има някакъв бъг.

Това което ми направи впечатление: dax.bg/app/asset.php?code=DAX-BG-20260718-000495-SNC7SMGT#dax-check-22
Файла си е наличен и достъпен: ebroshura.bg/llms.txt

Накрая, цената ми изглежда доста завишена, идеята ти е страхотна и ми харесва. Не знам защо е на български а не на английски? На теб с твоя метод и AI колко време ти отне?

chrome_Kh6a1DLhQd.png

Нещо подобно, около месец. Не го приемай лично, най-вероятно има някакъв бъг.

Това което ми направи впечатление: dax.bg/app/asset.php?code=DAX-BG-20260718-000495-SNC7SMGT#dax-check-22
Файла си е наличен и достъпен: ebroshura.bg/llms.txt

Накрая, цената ми изглежда доста завишена, идеята ти е страхотна и ми харесва. Не знам защо е на български а не на английски? На теб с твоя метод и AI колко време ти отне?

Виж файлът 36829
изглежда още никой не е разбрал защо създадох dax.bg ... системата е създадена за да обслужва PDA.BG - това са заложните къщи за дигитални активи. Имам договори с 18 заложни къщи и вериги да съм им оценител на всички дигитални активи които се залагат при тях. Всъщност системата работи повече от перфектно защото и двата сайта са мои като в PDA.BG се подават заявките за залог. Аз изпращам заявката към всички заложни къщи които имат партньорски профили и те след като прегледат заявките се допитват до мен дали и на каква цена да отпуснат кредит. Същевременно без да има dax сертификат вкаран в общодостъпния регистър не се приема залог. Аз взимам по 50 евро на сертификат и го вкарвам в регистъра. Същевременно при залог понеже заложните къщи не са компетентни в ИТ сферата аз държа прехвърлянето на домейните и сорс кода на заложените сайтове. Организирал съм и пазар при загубени заложени сайтове като съм създал 2 маркетплейса за продажба на дигитални активи. Заложните къщи ако при тях някой не си откупи сайта и става техен актив ми го подават на мен да го пусна да се продава като за целта на всеки сайт получавам по 100 евро за рекламата и 2% от сделката. Това е целта на DAX.BG , за това съм пуснал чекера напълно безплатно за всички , но резултата ако иекст да е в регистъра се плаща.

Горе