Хакерска атака: Данни за над 5 милиона българи и фирми изтекли от НАП

Този сериозно ли просто така издаде свои лични данни? Или е арогантно убеден, че не може да бъде открит, или не се е сетил въобще, че тази информация може да бъде използвана за намирането му, или лъже. Руснак, посещавал България, с компютърни умения и влечение към сивата страна на IT, женен за българка, чиито родители живеят в България. Какъв ли е броят на хората, които отговарят на това описание?

1563270692.png
ще се изнендаш колко руски курви има в бегето.
виж ги само как им текът лигите по румен тъпото във страницата м във фейсбук.
 
Не е ли на този адрес, където го обявиха по новините? Не съм проверявал де. :)
 

Прикачени файлове

  • 66840364_10217608418556737_217668882431737856_o.jpg
    66840364_10217608418556737_217668882431737856_o.jpg
    76.7 KB · Преглеждания: 142
Този адрес не е адрес, само е препратил мейла. Leaks има в най-известния форум за DB leaks в .onion, даже някакви стари от преди години също са там.
 
Този адрес не е адрес, само е препратил мейла. Leaks има в най-известния форум за DB leaks в .onion, даже някакви стари от преди години също са там.
Интересно ми беше кво и дали ще излезе нещо и за мен. Само дето ме и мързи да рова по разни сайтопве :D
 
Във файловете от скрийншота на @$INeed$ досега успях да намеря фирмени годишни данъчни декларации и такива за изплатени доходи на физически лица, което не е болка за умиране. Май за мен като физическо лице няма нищо, освен ЕГН и имена.
 
Последно редактирано:
Не е ли на този адрес, където го обявиха по новините? Не съм проверявал де. :)
Щом са го обявили по новините ясна е работата, опечена е вече. Очаквайте скоро скоро софтуер за 500 милиона евро за ''увеличаване сигурността и безопасността личните данни на гражданите на Народна Република България''. Кокошката трябва да се дере до дупка, стягайте си килотите за пореден път, знайни и незнайни карго тръговци и бизнес придприемачи:)
 
Толкова милиони се дадоха на тези "програмисти" ,"специалисти" и разни там лайнари дето взимат по 4-5к заплата за да пишат сигурен код, а те какво ... отново взеха парите и се насраха. И сега ще кажат ооо то пари трябва да се взимат сега за да се закърпи тази уязвимост или направо нов софтуер и от кой от мен, от теб, и от всеки който си плаща на тази държава.

Ей ще отворя едно дмс дари стотинка за пумия министър, или пумия депутат. :mad::mad:
 
Ами провериго де :) K73a8dzan7
Не ме интересува, честно казано. Пуснах го за любопитните. :) Аз от много време съм наясно, че каквото ми е събрало държавата като данни може да се изсипят къде ли не, ако някой има поне малко желание да го направи. Само като влезна в общинския офис на НАП и видя как се търкалят кашони с папки по коридорите и ми става ясно какви са им и продънените системи. :)
 
@rutera е прав. Сега това е идеален повод след Суперкомпютъра да заделят и разпределят още няколко милиона по веригата. Лапачката не е приключила, а мои познат ме убеждаваше в обратното - че няма много за крадене. Абе има, въпросът е как да направиш схемата, за да се добере уж законно до парите на хората и Европа. :)
 

Горе