Ха сега! Който иска да СЪРФИРА с ЯХТА за Милиони да помага?

amm2001

New Member
Педлагам малко забавление.
Игра за ИНТИЛИГЕНТНИ, НАХОДЧИВИ и ПРЕДПРИЕМЧИВИ личности.
Този линк:
http://www.panoscope.co.uk/projects/discovery55/
е поставен на първа страница на корпоративния сайт на моето дружество със същата снимка която ще ви грабне от пръв поглед.
ЗАДАЧАТА
Открий кой съм само с четири стъпки и ще станеш част от екипажа ми.
Правила за проби не поставям. И 100000 варианта може да не ти помогнат. Ако си хитър и не скочиш от раз на клавиатурата, а се загледаш и замислиш ще влезеш в час от първия път.
УСЛОВИЕТО
ЧЕТИРИТЕ СТЪПКИ. Нищо повече. Изпрати ми четирите стъпки, които си направил за да се включиш в играта или ми ги опиши. Приемам ИГРАЧИ до седмата стъпка.
Сори приятели. Аз изпитвам Вас, Вие мен.
За мен това предложение изглежда като игра, но за някои, ще се превърне в съдба.
ХИТРАТА СТЪПКА
Оценки по 10-то балната система:
10. Изпращаш отговора си на Em@il: home@……….com /името на страницата.com/ или на който и да е Имейл от контактите и ще си първия с когото ще се свържа като равен с равен.
09. Изпращаш отговора си на кой да е Em@il адрес от Contact Us. Кирилица – Латиница е без значение.
08. Попълваш Feedback Form с отговора на латиница на първа страница на корпоративния ни сайт, като в поле Subject копираш www.predpriemach.com
07. Правиш същото като в бързината си се улисал или изнервил за твоя сметка, но си пропуснал полето Subject. Губиш една точка.
06. Ако използваш Имейла за връзка на моя профил от www.predpriemach.com можеш да си представиш, че си загубил 90% от уникалноста си. Не го прави. Не, че няма кой да го прочете. Отговора ти може да мине покрай ушите ми.
05. Откриеш ли сайта ни нама да си далеко и до директна връзка с офисите ни. Не се опитвай да те запомнят. Същият ден аз ще зная за теб но това все още не означава нищо.
04. Причините да се докопаш до личния ми GSM в никакъв случай няма да те доведот до желания резултат.
03. Ако крадеш или ползваш наготово информация от друг за отговора се откажи навреме. Това е само началото и това което ти предстои ще те вкара в капан. Или доказваш кой си, или отпадаш от играта. Ако имаш желание само дай знак. Ние ще те научим.
02. За неразбралите и непрочелите. Не задавайте въпроси и не чакайте отговори. Никой няма да си губи времето. Най-малкото Аз.
01. И да ти кажа, че спадаш към ИНТИЛИГЕНТНИТЕ, НАХОДЧИВИ и ПРЕДПРИЕМЧИВИ личности е все едно да наливам в кофа без дъно. Такъв си се родил. Ни чуваш, ни предаваш, не искаш да се развиваш, имаш собствено мнение което никой няма да ти отнеме /най-малкото ние/. Не се сърди. Потруди се и ще те открием. Не можеш да изпревариш тези които са трупали опит в НЕТА с години.

Успех.
 
Добре дошъл във форума за Онлайн Бизнес, приятно изкарване тук, добър пост си ни постнал - сайта който промотираш е добър, пък като гледам повечето тук са потенциални купувачи на яхти. :lol:

Чао и до скоро в някой пост. :wink:
 
Благодаря за посрещането!

Някой може и да е на прав път но ....

ЗАДАЧАТА
УСЛОВИЕТО
ХИТРАТА СТЪПКА

Лека и спорна.

Оставям Ви на спокойствие поне за 12 часа.
 
Май май

май май някой прекалява със дрогата кви са тия яхти кви са тия задачи , с риск да бъда досаден ще спомена само ,че това условие което ми отне 10 минути от времето е супер тъпо и форума започва да прилича на кешфиеста форум не на място където да говорим за СЕО и пари от интернет .Мен не ме брой на яхтата.
 
На снимката която си дал лодката е кафява, пък в сайта ти е бяла.
Или съм збъркал сайта :p г-н Angel Penev

п.с. леле с кво се занимавам в 6:47 вместо да легна да спа :lol:
 
Ха-Ха-Ха. Леле тази тема е май за друга категория ама няма значение.

ilianskim, не говори така братле че сдухвам. :lol: Аз нямам нищо против да си бъбриме за SEO & PPC когато и където кажете. Тук е най-доброто място за това. Ако искате може да започнете някоя тема за да я разнищим. Заповядайте.
 
coolice каза:
@DEATH бате не си познал засега а двете снимки са еднакви и на двата саита.....

Ако ме влечеше морето и яхтите щях да се захвана по сериозно :p
 
Тук съм с добри намерения!!!

Мажду вас има един който е Бог в материята заради която сте се регистрирали във форума. Скромен, интелигентен и дискретен. Отне му само 7 минути за да ме открие, а можеше да го направи и за по-малко. Ако той пожелае бих казал на всеки заинтересуван кой е. За сега ще го запазя в тайна. Залагам на афторитета и опита си, че имате какво да научите от него. Стига да го поискате истински, а не наготово.

Към тези които си БРЪЩОЛЕВЯТ по рождение бих перефразирал един много известен израс на телевизионни водещи. А именнно: След като не ви харесва размърдайте мишката (дистанционното) и си изберете друга ТЕМА. Не давай прибързани публични оценки защото по-тях дугите ще съдят именно за теб самия. Няма да изложиш мен а себе си. Мислете преди да пишете глупости. Ако е лично до мен ще го прочета само аз, но във форума си е за ваша сметка.

Аз съм предприемач, бизнесмен, управлявам Екип и пари. Никъде не си позволявам да нарушавам правилата на играта и личното пространство на индивида.

ДИРЕКТНО ПОСЛАНИЕ:
(ilianskim) когато сравняваш нечий бизнес с ДРОГАТА без да го познаваш със сигурно си искал да изглеждаш оригинален но не си.
Бих ти казал и още, но ще ти го спестя.
Дължиш ми едно извинение !!!

(DEATH) не продавам яхти, нито ги подарявам. Търговец съм но в друга материя. При мен търпеливите и упоритите успяват. Това (Ако ме влечеше морето и яхтите щях да се захвана по сериозно) ми звучи като предавам се.

(Blinky) благодаря ти още веднъж за посрещането!

Ако някой иска жокери пишете ми. Може и да помогна.

АММ2001
 
тука си много прав за личното пронстранство и ако някой имане6то против друг да му го драсне на лс не пред всички във форума. :roll:
 
Щом вие смятате ,че не е спам добре ма на мен на това ми заприлича Smile
Сорри.
мисля че е безмислено да се извинявам по 10 пъти пък и ще го направя ако този отгатнал кой си е спечелил пари или пътешествие на яхта или поне да се е качил на някаква , ще ти напиша специално извинение .
Все пак очаквам в Пари от Интернет да намирам друга информация а не какви игрички някой си хакер си измисля .Имам достатъчно опит и съм срещал какви ли не неща и какво ли не прави , човек за трафик .
Пример :печелиш добри пари ако пращаш трафик към този сайт с яхтите .
И понеже това е доста заможна ниша печалбите не са лоши предполагам . Ако това е урок как се печелят пари и това ще приема.
Стоя зад думите си и ако някой от админите реши ,че има нещо нередно в коментарите ми да ме предупреди , няма да досаждам във форума .
 
Стана интересно

Безпристрастен съм към личните несходства в характерите.

Имате спор. Мога да ви помогна само да го решите.

(ilianskim) този отгатналия кой съм ако реши да ти дръпне ухото с едно ЛС ще го напрови и то така, че няма да разбереш, че е този на когото завиждаш.
Първо беше ДРОГАТА сега ХАКЕР. Не милслиш ли, че си прекрачил границата?
Да те поизложа малко ли или да те оставя да се доосереш сам ???

Този трафик към сайта с яхтите ти го подарявам. Влюбен си в парите и завиждаш, но за какво? Нали си опитен и си срещал какви ли не. Е, те такъв като мен не си срещал. Гарантирам ти, че нищо наготово няма да получиш в този живот. Преди да започнеш да печелиш каквото и да е се научи да губиш. Кажи си: Предавам се. Ще ти помогна.

Искренно Ваш
АММ2001
 
Сори че ви се намесвам в разговора но добрият тон тук е една от отличителните чарти на форума. Ще ви помоля искрено да не продължавате. И без това не сме много в България, занимаващи се с това - пък и остава на се караме и цакаме.

Таке че поддържайте добрият то и си подбирайте думите.

Най-добри пожелания.
 
Step By Step

coolice каза:
аз да добавя саита е съвсем истински както и играта така че пробвайте се :)

Лично благодаря на (coolice) за съдействието.
 
Добрият тон

Аз не мисля , че с нещо съм нарушил добрия тон тук съжалявам за думит
е наркотик и хакер ако са обидили автора на тази загадка .
Изказвам мнение или предположение .
И ако съм завистлив да мра в кофите .
Ако някой тук се възприема много на сериозно това не е мой проблем .
Ако има нещо да доизясняваме това може да направим на ЛС не мисля да трупаме спам повече във форума , достатъчно ботове си има за тази цел.
 
Чуда ви се ???

Имало едно време охранен чичко носил лук и две огромни дини.

Чудя Ви си ?

Виждам и уважавам постигнатото от всички Вас. Имате потенциал да издухате силиконовата долина, да промените света и да се облещите на човечеството без да ви мигне окото. Но не го правите. Гъдилкате се на ниво уча се и ПОСТЯ.

Какво Ви пречи да го направите? Парите са само предтекст да се скриете зад истинските си възможности. Целта не оправдава средствата. Целта оправдава смисъла.

Да Ви подскажа ли? Имам огромен опит с хора. Търсите шанса да Ви споходи от нищото и вярвате, че ако не се случи днес то утре със сигурност... Бога ми никой не е забогатял от дъра дъра два чадъра. Бил Гейтс ако си дрънкаше за щяло и нещяло никога нямаше да е това което е. Той не е измислил интернет но е бил в час от самото начало. Спечелил е войната. Никога не се е борил за битката със сериозен противник. Просто е разбрал, че е единствен и го е използвал. Евала. Никой не може да му го отнеме. Оставил е една единствена вратичка която не му е по силите колкото и да е велик. Формулата за успех в интернет и IP е отворена и свободна за всеки. Познавам пичове като Вас които работят в силиконовата долина и не обсъждат какъв им е дохода. Бяха ми клиенти. Бяха ми на гости. Научих много от тях. Разбрах, че за младото поколение има една притегателна сила нарачена УСПЕХ на всяка цена.
Не Ви пожелавам да постигате мечтите си на сляпо.

Има един хищник, който следи всяка Ваша стъпка. Знае всичко за Вас. Докато не му се набиете на очи сте господери на живота си. И да не го знаете или да не го вярвате, инстинктивно се ръководите от прикриване на личноста си. Защо? За 100-200-500USD на месец изкарани от нищото в интернет. Смях в залата. Чудя се вие мечти нямате ли? Вярно в България темите за печелене на пери от интернет все още са табу и малко са тези които знаят за какво става реч. Не изключвам факта, че много от Вас са млади и мечтата им е да имат и да харчат на воля лесно спечелени пари. Илюзия. Няма лесни пери. Или ставаш зависим от мечтите си, или мечтите ти стават зависими от упоритоста ти.

Ще Ви издам една малка тайна за мечтите. Винаги има едно нещо което никой никога не е правил и чака своя господар. Интернет и IP технологиите са точното място. Да не би някой да си е помислил, че за десетина години вече всичко е открито. Ала, бала. Идея си нямате колко празноти има които чакат някой да се светне и да ги запълни с умни решения. А сещате ли се колко пари се крият зад това?

Не ви пуснах задачката случайно. Търся някого, който също ме търси.
Не ви отклонявам от основната тема на форума. Печеленето на пари от интернет.

Представете си, че съм открил нещо което хиляди се опитват да направят, но все още никой не е успял.
Съпоставимо е с Google. Ровим се вече 5-та година в това. На финала сме.

Чаткате ли, че този който би могъл да ми спечели доверието завинаги ще промени съдбата си.
Има едно свободно място на борда на моя кораб и само от вас и от мен зависи дали ще се качите да поплаваме заедно в океана на сбъднатите мечти. Аз не продавам готови решения, нито печеля по 5 долара на ден или на час.
Това не ме вълнува. Вълнуваш ме ти, с твоите умения, интелект и (от)даденост.

Един от Вас е гений и ме впечатли, но той вече знае, че това е само началото.
Жалко ще е ако го оставите да е единствен. Никой не би успял да се конкурира сам със себе си.

Искренно се надявам, че всеки от Вас търси да съчетае приятното с полезното.

Търсете и ще намерите.
Дайте и ще получите.

АММ2001
 

Горе