Ха сега! Който иска да СЪРФИРА с ЯХТА за Милиони да помага?

За времето, за което прочетох въпросите ме заболя главата ха-ха. Що се отнася за опита и времето пракарано в интернет мойто мнение е, че нямат нищо общо, ако ще и 30 години опит да има човек никога не може да каже, че не може да бъде застигнат за 3 месеца. Така или иначе всичко одавна се върти на 1 принцип и той се нарича Google. А за все още наразбралите моля ви се нима вярвате, че този сайт е негов.

Не трябва who is za da vidi6 IP addresa той 66.48.41.149 сайта се хоства в Канада.

Organisation
Dominion Enterprises, 100 West Plume Street, Norfolk, 23510, United States

Иначе и сайта не ме кефи :wink: но не мога да отрека, че 5620 е едно доста добро постижение. А и аз харесвам катамарани хем са по по спортни хем абе не знам кефят ме :wink:
 
Опа това за бате Бил Гейтс сега го видях. Ами значи той Бил Гейтс е като Форд, единия лъскал ябълки и ги продавал докато леля му не му оставила 2 милиона наследство. А другия ха-ха разбирал разбирал и най-накрая откраднал от приятелите си, за да успее. Съгласен съм всичко става с работа и се извинявам ако съм малко груб, но никога не съм обичал загадки . :oops:

Системата е проста както вече казах опитмизация до дупка записки и статистики, за да знеш от каде тръгваш и кога пак ще се спънеш, по принцип на харесвам и тези афилиейт програми. По лесно е човек да си направи своя вместо да трупа на друг пари. Както вече казах има 1 принцип и той е Google и един помощник, с който може да се обърне света и той е GNU General Public License :!: :idea: :!: :?: :?: :?:
 
Re: На някой ясно ли му е как ДА СПЕЧЕЛИ ПЪРВИЯ СИ МИЛИОН ??

Здравейте приятели,
Имаме много неща да си пишем, но все още сме в началото.

Ако на който не му се чете защото ще го заболи главата да не чете.
Никого не моля.

Hi, Arhangel

Тази информация за IP-то
IP Information 66.48.41.149 Canada - British Columbia - Vancouver – Fusepoint
е на светлинни години от моя корпоративен сайт. Има само едно малко съвпадение Canada, но моят е в Alberta - Calgary
Не си разбрал защо съм тук.

Една забележка: Прочетох репликите които си разменият някои членове с Апостол.
Интернет е свободна зона. Свободната зона е като река. Реката е като дух който тече и носи всички наши души. Всяка една душа е като сал пред водопад. Водопада не е сън. Сънят е съзнанието, което носи всеки от нас. Съзнанието е изворът на мъдростта. Изворът е празен докато не го изпълниш със съдържание. Празнотата в душата ти идва от нищото от където произлиза Аз-ът на всички и всичко. Аз-ът е частица от речната вода, която рано или късно незабелязано ще се влее в океана на вечността.

Следа в иторията са оставили не тези които са плували като празни плувки по-течението, а тези които са напълнили със съдържание кукичката със стръв която са пуснали. И знаеш ли защо? Защото тежеста на улова ги е задържал по-дълго по течението.

Ако една млада душа инстинктивно не усещаше, че житейския път е кратък никой за никъде нямаше да бърза.

Реката е много поучително сравнение, което всеки средно интелигентен може да изследва сам за себе си.
Там високо в планините извира ручейче. В началото е колкото едно поточе. Поточето постепенно се превръща в бързей. Ако склоновете на планината са високи и стръмни, бързеите се превръщат в стихия. Стихията следва своя неизменен път до като не стигне долината прминавайки през всички препядствия и водопади. Там долу в долината поточето се е превърнало в река в която се вливат и вливат други поточета. Колкото повече поточета се вливат, толкова по-голяма и спокойна става реката. Всичките и съставни части в нея се движат спокойно без да бързат за никъде защото са се изпълнили със съдържание. Ловуват на воля и спазват правилата на лова. Има и такива поточета, които никога не стигат до голямата река. Земята и сушата ги побеждават. Попиват в майката земя също толкова бързо колкото са се и появили.

Тази забележка написах не само като упрек, но и към всички които неуважават постигнатото от други, критикуват и дават прибързани оценки. Има една максима спазвана от дълбока древност, която е в основата не само на човешкото развитие, но и в отцеляването на света. Уважавайте по-възрастните и бъдете сигурни, че тяхната мъдрост и опит ще ви отведат в спокойните води на голямата река където има всичко и за всички в огромно изобилие.

Аз не съм млад, но не съм и на годините и опита на Апостол. Ако трябва да бъда откровен заставам твърдо на негова страна и на това, че сме тук да ви подадем ръка да постигнете това от което се нуждаете. Никога не забравяйте, че много пари не се печелят само от гледане и копиране какво правят другите. Направете нещо различно. Направете нещо за което друг не се е сетил. Направете го така, че да ви догонват поне 5 или 10 години и като ви настигнат им го продайте. За това време ще сте измислили още хиляди други нови неща. Ако не съм прав нека някой да ме опровергае.

Ако Апостол е готов да ви разкаже играта, то аз съм готов да ви разплача душите.

Предварително се извинявам пред Администраторите и Модераторите, но Вие мили мои сте първите които трябва да контролирате взаимоотношенията в един форум за да не се превърне той в полемика кой кой номер гащи носи. Регистрацията е най-простото нещо. Регистрира се някой. Вие го посрещтате с добри пожелания. Показвате му добросърдечност и уважение. Пожелавате му приятно и ползотворно сътрудничество. Очаквате същото и от него. Вместо това респекта към Вас е нулев. Първо всеки трябва да се е отвърдил като лоялен и коректен член, а не прочел не прочел и хайде с рогата напред. Той бил туй, той бил онуй, той направил това (вижте го и клик, клик, клик), врял и кипял. На някой ясно ли му е как ДА СПЕЧЕЛИ ПЪРВИЯ СИ МИЛИОН без да се е осрал поне веднъж, без да се е научил как се губят битки защото войната още не е свършила и без да се е лишил от повечето привилегии в живота за да постигне мечтите си? Ако исках някой да ми клика на страничките щях да си измисля по лесен начин за това.

Виждам, че задачката която поставих е непосилна. Досега само един професионалист ме откри. Само един от Вас си размърда сивите клетки и след по-малко от 7 минути бях разкрит като на шега. Не с 4 ами само с 3 хода на шахматната дъска наречена ИНТЕРНЕТ. Бъдете сигурни, че ако незнаех какво правя, как да го направя и какво търся никога нямаше да се появя тук. Мога да си изтрия задачката и да я прехвърля някъде другаде. Аз съм и собственик и мога да си правя с нея каквото си поискам но няма да го направя поне засега.

Следя много форуми. В никой не съм регистриран. ПРЕДПРИЕМАЧ го чета от близо година и нещо. Научих много от това за което си пишете. Между многото предпочетох форума на PREDPRIEMACH.COM поради 3 причини.
1-во. Един човек с голямо Ч.
2-ро. Това което вече знам за Вас е, че повечето сте знаещи и можещи. Или греша?
3-то. Когато пазарувам, пазарувам само от определени места и магазини. Избирам си ги сам по различни критерии. Не се влияя от реклама. Мога да манипулирам, но не мога да бъда манипулиран. Затова избрах привилегията именно на този форум да поставя началото на един изпит за знаещите и можещите. Ако някой прецени, че негов приятел или приятели могат да се пробват да ги насочи да се регистрират тук и да се пробват. На друго място тази задачка няма да я срещнат. Не правя реклама на никого. Просто съм си избрал този магазин или по точно този форум който ми допадна измежду многото.

Уважавайте и се учете от неговите създатели, администратори и модератори.

И накрая ще Ви разкажа една историйка от близкото минало.

Иторията е за музиканти но е доста поучителна. Умишлено няма да споменавам кои са, но ако някой се досети нека да ми пише.

Една много известна, но по-това време все още в началото на кариерата си световна РОК БАНДА по-средата на доста успешно турне остава без основния си изпълнител на соул китарата. Турнето било направо пред пълен провал. Никой не можел да замени виртуозните изпълнения на китариста. Бандата се отчаяла. Трябвало да вземат много бързо, важно и тежко решение. Или да наемат кой да е и да завършат турнето или да го прекратят, да се приберат и тогава да търсят замесник. Никога преди това не са се изправяли пред такава дилема. Представете си? Ангажирани зали, стадиони, продадени билети, платени интервюта, реклама, ангажирани хотели и още какво ли не. Загубите и неустойките са разтърсващи. Фенове, вестници, списания, телевизии. Всички щели да ги изядат с парцалите. Каквото и да умували провала бил от ясен по-ясен. Слънцето отивало към залез. Часът на концерта наближавал, а решение никакво. Ръководителя на групата станал и казал: “Е, момчета! Това беше. Можехме да стигнем и по надълеч, но се провалихме. Не ни остава нищо друго освем да слезем в града, да потърсим някой забутан бар където никой няма да ни познае, да се посерем от пиене и всеки да си поема своя път.” Така и направили. Завряли се в най-измекярския и задимен клуб в града и започнали да се наливат. Не след дълго в клуба пристигнали музиканти. Представили се като групата ФЕРАРИ и засвирили. Тъй като концерта на нашата Банда бил доста сериозно събитие за такъв град (представете си все едно, че това се е случило в нашата Каварна) групата ФЕРАРИ започнала с кавъри от техния репертуар. Китариста бил като един малък Бог. Импровизирал с невероятни умения и запълвал всяка една грешка и дупка на колегите си. Никой не разпознал гостите от нашата РОК БАНДА в заведението. В паузата между две песни ръководителя отишал при китариста на групата ФЕРАРИ, представил му се и му предложил свободното място и концерт още същата вечер. Китариста се подвуомил и казал, че не може да се раздели с останалите защото биле отраснали заедно и т.н. Тогава нашият ръководител му го казал директно: “Абе човече ти искаш ли цял живот да си останеш да свириш в групата ФЕРАРИ или искаш още от утре да се качиш и да караш ФЕРАРИ.” Отговора бил ясен. Турнето завършило с небивал успех. РОК БАНДАТА станала една от най-слушаните, а китариста от Групата ФЕРАРИ един от най-известните китаристи в света.

Като не можете да ми откриете сайта кажете ми поне кой е този китарист. Google и GNU General Public License не са всичко на този свят както си мислят някои. Цитирам Arhangel: “Както вече казах има 1 принцип и той е Google и един помощник, с който може да се обърне света и той е GNU General Public License.” Не мисля, че ще помогнат кой знае колко за решаването на коя да е от двете задачки.

Искам да чуя някой да свири като този китарист. То е ясно защо. Който го мързи или преценява, че не си заслужава да си остане да свири в групата ФЕРАРИ.

Ето Ви и няколко полезни линка. Зная, че всички ги знаете, но има и такива които не ги знаят и се лутат.
http://www.templatesbox.com
http://www.webceo.com/download/
http://www.bruceclay.com/searchenginerelationshipchart.htm

Търсете и ще намерите.
Дайте и ще получите.

АММ2001
 
Благодаря за поста ти amm2001, оценяваме това че постваш тук и си съпричастен към развитието на форума.

Предварително се извинявам пред Администраторите и Модераторите, но Вие мили мои сте първите които трябва да контролирате взаимоотношенията в един форум за да не се превърне той в полемика кой кой номер гащи носи.

Еми аз смея да твърдя че не се е стигало да груба саморазправа, а ако се стигне можеш да бъдеш сигурен че ще се вземат мерки и то сериозни, пример за това е цензориране на някой думички които г-н Апостол е ползвал към член от форума. Ако има нещо по-грубо, това със сигурност няма да стигне до бял свят чрез този форум. Не веднъж съм споменавал че любезността е една от отличителните черти на този форум. Така и мислиме да остане - колкото повече се подкрепяме толкова по-силни ставаме.

А това че всеки има различни с другите гледни точки е повече от нормално. Но комуникацията да е в рамките на нормалната. Благодаря за поучителният пост още веднъж. Надяваме се пак да понаминаваш насам. Всеки член на форума е от значение за него.

:wink:
 
На мен пък ми върнаха писмото от home@домейн. А пък съм сигурен, че го виждам сайта. Снимката 1:1, обяви в подобен стил и т.н. Не може да има чак толкова много съвпадения. Или е имало уловка някаква измайсторена и съм ударил греда.
 
И т'ва не беше се получило. Пратих ЛС и сега не си го видях в 'Изпратени'. Може и в моя телевизор да е проблемът.

Инак да, снимката е линка, който е постнат тука. 1:1. Сега виждам, че страницата, от която намерих името, е линкната и на хоумпейджа. Или съм прав, или има клонинги :)

Едит: Прав съм бил. Бла, само аз и ти ли сме го нацелили до сега?? Не може да е истина. А аз се чудех каква хитра стъпка да измисля, за да не тракна линка негърската :)
 
Ок господин amm2001 съгласен съм с вас каквото и да означават всичките тези 5 страници. Едно е сигурно не си направих труда да разбера защо сте тук, много са ви дълги постовете :wink: но след като хората ви се кефят сигурно има защото аз просто съм от по мързеливите успех
 
Когато за първи път посетих форума попаднах на тази тема ;)
СЕгега отново се натъквам на нея и все още не мога да разгада загадката :)
Ако вече е минало съзтезанието или каквото е там може ли малко помощ ;) да видим кой е сайта все пак ;)
 

Горе