Хората кво правят за пари :)

Ами ако не го правят за пари :lol:
 
Kакъв беше смисъла да се пуска този линк?По скоро въпроса ми е какво ще научи и как ще се чувства човек след като гледа този клип? :(
 
Аз си се чувствам най-нормално. Даже си го превъртях няколко пъти да се посмея как и се загнитат акитата между зъбките на едното момиче. Пък и това не е най-гнусното нещо на света подяволите, това са две момичета играещи си с чашка лайна.

2girls1cup.com has a traffic rank of: 4,376
Adult Content: Yes

2Girls1Cup Ringtone - DOWNLOAD IT NOW! :D
И не печелят пари а?
А на всичкото от горе имат няколко партньорски сайта и дори са си направили емотиконка:
2girls.gif
 
Пичове, ако сметнете View Count-a на реакциите само от гледането на гледането на 2girls1cup е > 15 милиона само от първата страница. Има > 5000 реакции на тия проклети лайно-ядящи момичета.

Така че имам отговор за Блинки, братле да има адски много извратеняци и има още повече извратеняци които гледат как извратеняци гледат момичета които ядат лайна. На къде отива светът, като две момичета ядящи лайна от голяма чашка могат да привлекат толкова много внимание в глобален мащаб?

И какъв е смисъла от маркетинга и рекламата като просто една чашка с лайна може да ви направи изключително популярни :D Само че такава слава аз нежелая и едва ли и вие :lol:
 
Еми, то уникалното и различното пак е някакъв вид атракция, макар че тия малко са се поуляли, сигурно си мислят че доста хора ще линкват към тях за да покажат каква униклна простотия има на този свят и са познали. Сега е време и де ориентират и към следващият извратен линк байт. Евалата - намерили са си своят начин за реклама.

:wink:
 

Горе