Циркаджийските номера на гербаджиите в парламента

От: Циркаджийските номера на гербаджиите в парламента

На политически трик ги научи Михаил Михов, който ги изигра като дечица днес : )

Какво точно е нарапвил, че не съм информиран? Как ги изигра днес?
 
От: Циркаджийските номера на гербаджиите в парламента

Добре, че си само ти дето можеш да ползваш гугул, ако исках линк сам щях да си го намеря. Питах те да обясниш с твой думи да видя какво си разбрал или само повтаряш като папагал и копираш цитати.
 
От: Циркаджийските номера на гербаджиите в парламента

ГРОБ целенасочено се опитват да дестабилизират страната само и само да управляват.

За последните три месеца успяха да нанесат огромни щети на които тепърва ще им сърбаме попарата.

Първо наляха огромни средства за поддържане на протестите с цел да бъде предизвикан държавен преврат - Това пряко се отразява на чуждите инвестиции и на доверието на инвеститорите в икономиката.

Второ опитаха се да блокират чрез педалчето дето го направиха президент - корекцията на бюджета с което поставиха на изпитание финансовата стабилност на страната

Трето внасят вот на недоверие и блокират за една седмица работата на парламента.


Може ли някое от герберастчетата във форума може да ми каже какво градивно нещо успяха да направят за тези 100 дни ?!?!?!?!?!?!?

Не случайно рейтингът им се срива с всеки изминал ден - Днешните им действия ще ги ударят още по силно когато влезеш в спирала от лоши ходове оправия няма - чакайте да излезнат следващите социологически проучвания и ще зинете.
 
От: Циркаджийските номера на гербаджиите в парламента

Може ли някое от герберастчетата във форума може да ми каже какво градивно нещо успяха да направят за тези 100 дни ?!?!?!?!?!?!?

НИЩО

Сега да видим ГЕЯ какво направи през тези 100 дни

или преди да вземат властта
или в деня за размисъл
или....
 
От: Циркаджийските номера на гербаджиите в парламента

Манта, нито ГРОБ, нито МРОБ не могат да направят нищо. Все тая дали искат вотове, ходят или не ходят на работа.
Това ще е така, докато болния мозък ги подкрепя явно или неявно.

Така че радвай се, че твоите избраници управляват държавата, в която дори не живееш.
След като се надрискат (което неминуемо ще стане), ще си се скриеш в английската миша дупка, от която плюеш в момента.
 
От: Циркаджийските номера на гербаджиите в парламента

Ми слаба работа само. Друго си е да лъжат като Гея, Бея и Злодея. :lol: :lol: :lol: :lol:

Да разиграват циркове с платени протести, извозване на хора, анонимни сигнали, фалшиви бюлетини, експертни правителства, баси вече им забравих лъжите. :lol: :lol: :lol: :lol:
 
От: Циркаджийските номера на гербаджиите в парламента

НИЩО

Сега да видим ГЕЯ какво направи през тези 100 дни

или преди да вземат властта
или в деня за размисъл
или....

Първо искам да изразя задоволството си че вече отговаряте на герберастчета :) Щото до скоро ми се правехте на бити лисици националисти и всякакви други педерастии само и само да не си признаете че всъщност сте си обикновени герберасти.

Второ радвам се че сте забелязали че за последните 100 дни ГРОБ не са направили нищо позитивно - предполагам че ще трябва да мине поне още година докато всъщност осъзнаете че те през целият си мандата не направиха нищо смислено.

Трето за 100 дни правителството се разплати с бизнеса и свали страха и напрежението от хората - икономическата обстановка леко по леко ще се нормализира и скоро ще почнат отново да идват инвестиции.
 
От: Циркаджийските номера на гербаджиите в парламента

и свали страха и напрежението от хората..

Все едно слушам Ореха. Не помня да съм умирал от страх, ама както и да е...

Трето за 100 дни правителството се разплати с бизнеса...

Блинки върнаха ли ти парите? Или само на "свои хора" са ги върнали? Че и назаем ги взеха.

Инвестиции? А, верно имаме си ново министерство. Какво точно ще прави то, че ореха не може да обясни? Освен, че ще взимат некви заплати де...

Какво друго? А.. назначиха някви "експерти". Физиотерапевти.

Комунорасти.
 
От: Циркаджийските номера на гербаджиите в парламента

Незнам какво са се разплатили, но на мен за пръв път ми се бави ддс-то :D:lol:
серигейчовците само си плямпат едно и друго незнаят, бизнаса потръгнал, кат нямали да спират, страх нямало...
То мишките ги е страх винаги....
Сега гледам жп превозите щели да бъдат приоритет, браво бее серигейчовци, евала машшала....
 
От: Циркаджийските номера на гербаджиите в парламента

От Фейсбук: Оставка за кабинета. "Виагра" за ГЕРБ. #DANSwithme

След бурни обсъждания на очакванията и реалностите в сутрешните блокове вчера преди началото на работния ден на депутатите и последващи след проваления и в крайна сметка неработен ден, днес коментарите продължават. Особено в социалната мрежа Фейсбук, където самият Бойко Борисов бе твърде активен след като провали дебата по вота, който внесе неговата партия.
"Че кабинетът прави грешки, прави. Но, че не случихме и на опозиция... #Оставка!". Кратък и ясен коментар на Богомил Бонев, но с последваща сериозна дискусия.
Ето какво казва Вени Марковски: "ГЕРБ имат 97 депутати в НС. За да успее вотът на недоверие, срещу правителството трябва да гласуват 121* депутати. Това ще рече, че на Бойко му трябват още 24 гласа. Предполагаме, че ДПС и БСП няма да гласуват. Депутатите на „Атака” са в Брюксел. Но дори да бяха в София, нима Бойко Борисов иска правителството да падне С ПОМОЩТА на „Атака” и на БСП или ДПС? Сериозно ли? Разбира се, че не е сериозно.
Ето, затова мисля, че Бойко трябва да се извини - защото ни мисли за идиоти.
А за това, че днес всички депутати от групата на ГЕРБ не се регистрираха и така нямаше кворум... Ако утре депутатите от БСП и ДПС решат да сторят същото, какво ще се случи със заседанието и съответно с вота? Да, точно така.
Разбирате ли сега защо Бойко не може да губи и когато падна от Борис Бекер отказа да поздрави съдията на мача? Защо приема за нормално да се обади на шефа на митницата и да иска Вучката да остане в София, за да ритат футбол? И защо не вижда нищо лошо в това да пита градския прокурор дали един негов колега се е.е с друг?
А Иван Бедров пише, че според ГЕРБ било несериозно да подкрепяш правителството и да не му осигуриш мнозинство в Парламента. Не, не е нужно управляващите да осигуряват мнозинство при вот на недоверие - това е задача на опозицията, да намери 121 гласа, за да мине вотът.
Така че, съгласен съм донякъде с Иван - Бойко наистина е безпардонен. Но той не знае дори какво е това, защото никога не е бил учен да казва "Пардон!", да иска прошка или да предлага извинение. За него Господ е наричан със свойското "Началника".
Наистина е безпардонен.
#БойкоИзвиниСеБе. #БойкоБезпардонен #ДАНСwithme #DANSwithme"
Днес журналистът Александър Симов иронично пише:
"Ще влезе или няма да влезе?
Извинявам се за грубиянските аналогии, но ако, с малко повече смелост на духа, определим политиката като порно, то ГЕРБ приличат на порноактьор, който вече е в невъзможност да осъществява трудовите си задължения без да се назоби с индустриално количество "Виагра".
"Виаграта" на ГЕРБ днес се крие в тяхната симулация на сила, в упоритото им нежелание да разберат, че паднаха от власт, в неспособността им да схванат, че да си опозиция понякога е дори по-голяма отговорност, отколкото да си на власт. Политическата лудост обаче е състояние драматично. Този, който си въобразява, че е Наполен едва ли си дава сметка, че изглежда комично в очите на околните.
Точно на това ми прилича Бойко Б. днес - върви из телевизионните студия със своята безпомощна и смешна лудост като неспирен производител на логорея - "Станишев, Станишев, Станишев, ДПС, Аз, Аз, Аз, Аз, Аз, Меркел...".
Мисля обаче, че ни предстои нова фаза на вътрешната драматургия - безкрайната трагедия на порноактьора, който изведнъж разбира, че дори назобен с "Виагра" пак не може да демонстрира политическа твърдост по нито един въпрос. И отговорът е - няма да влезе. Ама така е по-добре за психиката на всички нормални хора :)))"


Прочети цялата статия тук: http://www.cross.bg/gerb-boiiko-stanishev-1377605.html#ixzz2g1cIBoiL
 
От: Циркаджийските номера на гербаджиите в парламента

Само Бойко щи на оправи момчета и момичета..
 

Горе