ЧЕРЕН СПИСЪК НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

s1yf0x

Well-Known Member
Инка, ако го зареже гаджето заради теб, тук ще те линчуват публично.... С такова CV като това което си описала в подписа си, не трябва да търсиш клиенти тук. Стегни се и вдигни нивото!
 

Ina Ivanova

Active Member
Няма изобщо да се опитвам да излизам на глава, с когото и да било от форума. Исках единствено да предупредя, че човекът е некоректен и ако някой евентуално има проблем с него, може да се свърже с него чрез приятелката му, понеже той няма смелостта да напише 2 изречения. Много мъжка и професионална постъпка. Пък нека моите действия са грозни, болни и каквито там искате да ги наречете. Радвам се, че работя с други страхотни хора в този форум, които са коректни, винаги точни, отзивчиви и интелигенти. Има и такива, повече са от мишките, и поради тази причина продължавам да работя и тук в този форум. Благодаря на всички, които се включиха в дискусията.
 

Ina Ivanova

Active Member
Александра, ти пак разбрала-неразбрала се включваш в дискусията. Поне си направи труда да прочетеш изписаното и тогава коментирай. Не става въпрос за сума от 3 долара. Хубава вечер на всички.
 

Горе