Черен петък 2017

Някой да е виждал промоция на огледало, голямо такова с поставка да седи право най-добре?
 
Пазарна икономика, то реално се получава намаление на черния петък, но се получава след завишението, което никой няма да те уведоми с банер колкото монитора ми от който ти пиша в момента.



Бойко да се разходи из провинцията, че след някоя година ще се питат що България е само в 5 града. А иначе хората пазаруват, ама масово го правят на кредит или използват спестени пари, това се казва дори и в различните доклади на комисиите, които следят потреблението, което Вожда казва, че се увеличава, щото дигнали с 30-40 лева минималната. И аз много пъти съм се чудил на този феномен, как никой няма пари, докато не се окаже, че май само аз нямам, след което се запознах с много хора, които се загробват за 2-3 години да изплащат минимум тв + телефон + още нещо, и после 10 дни след вземането на заплата ми казват "свърших парите".. Живи и здрави да са. :)
Купих неща за 10 000лв. за 3500 от емаг, проверих всичко предните дни като промоции, и цени от производителя, яд ме е само за телевизора 55 инча LG беше на 850лв. това нещо уж имаха 150бр. свърши за 1 мин. докато цъкна да го купя и ме отряза, взех си на самсунг извития 55 инча за 1200лв. пак е добре 400лв. аванта.
телевизора на ЛГ 55 беше много добра оферта , един приятел щеше да го взима , но сякаш изчезна за миг - според мен просто поредната шашма на емаг - едва ли са продали на тая цена и 1 бройка.
 
Хванах ги още с отварянето на сайта и този телевизор веднага пир натискането за кошницата ми показа изчерпан..... Нищо не си харесах аз, малко кабеляци си накупих и камера Logitech c922 си има намаление 50-70лв реално.
 
Тука телевизори, домашни потреби - само аз ли гледам намаленията на домейни и хостинги? :D
 
Тука телевизори, домашни потреби - само аз ли гледам намаленията на домейни и хостинги? :D
Аз отнесох 10-тина домейна(namesilo) и 2 хостинга от ICN офертата им наистина си струва даже се чудя за още 2 хостинга да взема благодарение на колегата от предната страница ;)
 
Дайте някой сайт който продава батерии за лаптопи и има промоции сега по празника, че имам един стар, на който батерията му прави проблеми, пък ми трябва да го ползвам от време и се налага някога и да го изключа от тока, не е ок с нактоящата...
 
Според мен слагат някои добри оферти които не са истински на брошурата преди да е започнал черния петък, за да влизат повече хора, и след това буквално след 5 - 10 секунди го няма
 
Последно редактирано:
Да ви светна само гледам яка караница във фейсбука на емаг от компанията са опроваргали всички снимки и коментари който ги обвиняват в лъжа, оказа се че това са хора от конкоренцията, който искат да ги злепоставят. Всики си има гледна точка не ги защитавам (аз съм доволен от тях де!) но и това е възможно в България сме пак!
 
Да ви светна само гледам яка караница във фейсбука на емаг от компанията са опроваргали всички снимки и коментари който ги обвиняват в лъжа, оказа се че това са хора от конкоренцията, който искат да ги злепоставят. Всики си има гледна точка не ги защитавам (аз съм доволен от тях де!) но и това е възможно в България сме пак!
Дай линк да гледаме сеир....
 
Да се похваля - пуснах се към един от столичните молове тази вечер по повод блек фрайдейа

От технополис си взех едно тостерче за филийки, гледах го преди месец, цената беше същата, дадоха ми 10 процента отстъпка. Веднага си взех и две лед крушки за вкъщи. Да оползотворя отстъпката, както се казва.

Влязох и в един магазин за дрехи, напазарих малко неща които така или иначе ми трябваха, обикновено пазарувам точно от този магазин и знам много добре цените и мога да кажа, че не бяха вдигнати, а ми направиха 20 процента отстъпка. На всичкото отгоре явно бяха заредили големи обеми от стока и всичко го имаше от моя номер, които обикновено не става.

Тъй че направо съм на далавера. Не всеки си завишава цените. В мола беше претъпкано с народ. Повече от друг петък вечер. Кой купува, кой зяпа, различно.

Та ако човек знае цените и има нужда от разни работи е идеален момент да напазарува. Пак казвам, не съм купил излишни неща.

Разбира се на една от касите видях хора да броят левчета и стотинки за да си купят нещо, надявам се просто да им е свършил кеш-а, а не да са си дали последните пари за глупости.
 
Демек Шерифа е умен, поздрави колега, да си жив и здрав:)
 

Горе