Честито евро!

wbg

Active Member
Честито евро, колеги!

Набързо вайбкоднах едно малко инструметче за реципрочно конвертиране на лев - евро: https://levevro.com/

Мисля, че ще е полезен за обикновени потребители, търговци, а и за всеки, който иска бързо да сметне сумата без да вади калкулатори и да смята сума по едно точка девет пет пет осем три :)

Честито евро, колеги!

Набързо вайбкоднах едно малко инструметче за реципрочно конвертиране на лев - евро: https://levevro.com/

Мисля, че ще е полезен за обикновени потребители, търговци, а и за всеки, който иска бързо да сметне сумата без да вади калкулатори и да смята сума по едно точка девет пет пет осем три :)
хубаво си направил ама да беше регистрирал домейна leveuro.com , а не evro

Evro повече ми хареса :)
Мисля, че на обикновения потребител ще му е по уднобо с v. Даже и министерството на финансите са решили така: https://evroto.bg

Evro повече ми хареса :)
Мисля, че на обикновения потребител ще му е по уднобо с v. Даже и министерството на финансите са решили така: https://evroto.bg
ти в министерството ги имаш за капацитети по мисловна дейност ли? Що на банкнотите не пише Evro вместо Euro?
Някоя калинка от министерството е регистрирала домейна без грам да мисли

Проблема е, че ЕС няма да издържи икономически. Помощи за Украйна, тотален курс към въоръжаване, повсеместна корупция и масови кражби! С Евро или без чакани един голям К..!

На времето се пееше левовете в марки сменям аз, а сега левовете в евро:)
Не бъдете лицемери, кой си държи спестяванията в лева?
За мен тва си е чисто лицемерие, та какво е останало от бълкгарския лев като той го няма от 30 години, нали сме прикачени към тва пусто евро, ако не бяхме такава бесна инфлация шеше да ни гони, че да сме стигнли африканските държави, чесно не мога да разбера тая логика да запазим лева, кой лев, навремето имаше златно покритие сега има въшки..

• Да влизаме у Шенгена (когато западноевропейските д-ви си затварят границите заради имиграцията)!
  • Да сменим лева с евро (когато ЕУ-то потъва икономически)!
  • Да влезем у НАТО (когато САЩ е на път да излезе оттам)!
  • ...
🤭

За мен тва си е чисто лицемерие, та какво е останало от бълкгарския лев като той го няма от 30 години, нали сме прикачени към тва пусто евро, ако не бяхме такава бесна инфлация шеше да ни гони, че да сме стигнли африканските държави, чесно не мога да разбера тая логика да запазим лева, кой лев, навремето имаше златно покритие сега има въшки..
Всичко е за събиране на електорат следващите избори, тия дето организират всички протести са напълно наясно, че път назад няма.
Но пък умело се възползват от страховете на простите и бедните и трупат гласове.....

изобщо не си наясно с темата... какво евро. кви марки, кви левове.... проблема идва от това , че при смяната на лева с евро пада валутния борд и се освобождават едни 90 милиарда лева капитал за крадене които сега стоят като гаранция за валутния борд. Политиците яко са се наточили да краднат по всевъзможни схеми

Глупости...и контрол никъв нали, напротив ще се засили контрола.
Е нали идеята беше да си минаваме безконтролно и да не чакаме?

... тоест, да падне и (пред)последната пречка пред излитането на родната економика :D

Нищо не разбирате!
Поживем-увидим товарищей!
ние не рзбираме? Вземи си рисувай там логота за 250 лв. и не се изказвай по теми които са далеч от твоята компетентност и мироглед. Ти ако толкова разбираше сега щеше да си водач на партия , а не водач на кръжока " направи си сам от дърво салам"

ако не бяхме такава бесна инфлация шеше да ни гони

Щото сега не ни гони, а? Ти сериозно ли вярваш, че инфлацията е под 3%? Доводите ви са кухи и тъпи като вас самите (да ме прощаваш). Полша, която НАИСТИНА покрива критериите, не си и помисля да влиза в тва тресавище - дори евро-либералът Туск не си го помисли. Където сме влезли, се е разтурило, така че ще се премъчим за малко. Това го можем.

По този повод, the evil Цончо Ганев днес нападна беззащитната Божанка :cry::cry::cry:

Честито евро, колеги!
Чакай, до 8ми Юли има време ;)

Ти сериозно ли вярваш, че инфлацията е под 3%?
📈 30% е по-близо до реалността 🎯

Както и да е, важно е, че като ходят на гърцията няма да сменят валутата. :p

Както и да е, важно е, че като ходят на гърцията няма да сменят валутата.

Според същите, вече ще сме европейци, а не ориенталци като унгарци, поляци, чехи, шведи, датчани и др.

Същите:

499868252_9828804027196791_7092049375200570893_n.jpg

Горе