nandibandi
Well-Known Member
Както и да е, важно е, че като ходят на гърцията няма да сменят валутата.
Според същите, вече ще сме европейци, а не ориенталци като унгарци, поляци, чехи, шведи, датчани и др.
Същите:

Както и да е, важно е, че като ходят на гърцията няма да сменят валутата.
Хех, ще се конкурираме с теб в СЕРП.Честито евро, колеги!
Набързо вайбкоднах едно малко инструметче за реципрочно конвертиране на лев - евро: https://levevro.com/
Мисля, че ще е полезен за обикновени потребители, търговци, а и за всеки, който иска бързо да сметне сумата без да вади калкулатори и да смята сума по едно точка девет пет пет осем три![]()
А каква е целта на упражнението след като в Гошо има товаХех, ще се конкурираме с теб в СЕРП.
Сглобих и аз онзи ден един сайт... защото хората ще имат нужда
![]()
Евро Калкулатор – Конвертор EUR ⇄ BGN
Онлайн евро калкулатор за лесно конвертиране между евро (EUR) и български лев (BGN). Актуален официален курс, информация за приемането на еврото в България от 1 януари 2026 г. и полезни ресурси.eurocalculator.eu
Математика за 2 клас те затруднява майЕгати той курса скочил на 1.96 за евро![]()
Видния математик. Разликата между вчерашния и днешния курс продава на тавекс е 1.968 и 1.972. Вече спестявамеМатематика за 2 клас те затруднява май
Имам предвид да се чуе чрез РЕФЕРЕНДУМ - основният инструмент на демокрацията - Демос (народ), Кратос (управлявам), капиш?