Честито евро!

От 15 години си чеше гз на всички избори, писнало му...
неска реве, че не искали да го питат за Еврото.

Последно редактирано:
От 15 години си чеше гз на всички избори, писнало му...
неска реве, че не искали да го питат за Еврото.

Мен ли визираш? Винаги гласувам - винаги! Нямам пропуск ни на местни, ни на парламентарни, ни на президентски. Друга опорка? Дай тая с рублата и да ходим в Москва... Вие си чешете гъзовете, ама лошото е, че и ние ще берем срам.

1749237603977.png

Его европеецо, не се реди вече на опашки и плаща с юро.

Латвия – прие еврото през 2014 г.

Инвестиции:
Малък ръст, но основно в банковия сектор.
Инвеститорите останаха резервирани заради нестабилна администрация и липса на ефективни реформи.

Инфлация:
Увеличение на цените на стоки от първа необходимост – хляб, млечни продукти, транспорт.
Голяма част от населението усети реално обедняване, особено по-слабо защитените социални групи

Обществено мнение:
Много латвийци са разочаровани.
Мнозина споделят, че еврото е довело до „европейски цени, но не и европейски доходи“.

Приемането на еврото не подобри реално благосъстоянието – напротив, влоши възприеманото качество на живот на голяма част от хората.
Повишаване на цените на стоки от първа необходимост – хляб, млечни продукти, транспорт.
Голяма част от населението усети реално обедняване, особено по-слабо защитените социални групи.

Значи навремото когато протестираха срещи правителството на Орешарски беше справедливо и правилно и всички бяха умни и красиви. Сега обаче са копейки и путинисти 🤣 човек това европеизираните булгаристанци сте за лечение до един.

504854382_1147697474065420_2156753487393333045_n.jpg

504854382_1147697474065420_2156753487393333045_n.jpg

Кво се плашите бе ние нема къде да обеднеем повече, нали сме най-бедни в съюза:)?

Оказва се обаче, че въпреки тва не живеем най-зле, защото за разлика от повечето европейци живеем в собствени жилища, демек не плащаме наеми толкова, а в Еропата наема е 2-3000 евраци, демек получава се бягаме на запад изкарваме 3000 евра, делим за квартира с още няколко човека и живеем на запад по-зле от колкото в БГ, начи или има нещо сбъркано в нас или аритметиката ни нещо бяга сериозно.

Много Българи имат и по няколко инвестиционни имота, унаследена или закупена земя, имаме 9 000 000 000 лв в банки, тва го казват копейките, аз не вярвам, но ако е вярно, не сме за съжаление, само да додело еврото и щели да се стопят, ами те сигурно са у евро, кой си държи парите в лева или рубли хахаха.Или пък некой щел да ги окраде.

И какво се получава, може да ревете и да се дерете, че сме зле, но всъщност не сме, само квичим и се оплакваме.
Мога да изреждам толкова положителни неща, че някой ще си каже, че не става въпрос за БГ.

Тези които са против Ерото за мен са чисти лицемери, 60-70 процента от тях са копейки, други заблудени от пропагандата плитко умници, не напразно ги канят, да инвестират в рубли, да ходят да живеят в хайде да не е на гъза на географията, да ходят в Москва, да почувстват малко "истинска свобода".

Да излезе един и да каже да аз си държа парите в рубли, да отивам в Москва, да ще се запиша доброволец да се Бия за Путин срещу запада, само празни приказки чувам и тъпоумни доводи, заучени опорки, цитати от пропагандни издания

Кво се плашите бе ние нема къде да обеднеем повече, нали сме най-бедни в съюза:)?

Оказва се обаче, че въпреки тва не живеем най-зле, защото за разлика от повечето европейци живеем в собствени жилища, демек не плащаме наеми толкова, а в Еропата наема е 2-3000 евраци, демек получава се бягаме на запад изкарваме 3000 евра, делим за квартира с още няколко човека и живеем на запад по-зле от колкото в БГ, начи или има нещо сбъркано в нас или аритметиката ни нещо бяга сериозно.

Много Българи имат и по няколко инвестиционни имота, унаследена или закупена земя, имаме 9 000 000 000 лв в банки, тва го казват копейките, аз не вярвам, но ако е вярно, не сме за съжаление, само да додело еврото и щели да се стопят, ами те сигурно са у евро, кой си държи парите в лева или рубли хахаха.Или пък некой щел да ги окраде.

И какво се получава, може да ревете и да се дерете, че сме зле, но всъщност не сме, само квичим и се оплакваме.
Мога да изреждам толкова положителни неща, че някой ще си каже, че не става въпрос за БГ.

Тези които са против Ерото за мен са чисти лицемери, 60-70 процента от тях са копейки, други заблудени от пропагандата плитко умници, не напразно ги канят, да инвестират в рубли, да ходят да живеят в хайде да не е на гъза на географията, да ходят в Москва, да почувстват малко "истинска свобода".

Да излезе един и да каже да аз си държа парите в рубли, да отивам в Москва, да ще се запиша доброволец да се Бия за Путин срещу запада, само празни приказки чувам и тъпоумни доводи, заучени опорки, цитати от пропагандни издания
ти що не си държиш парите в украйнски гривни? Давай нали си глупав подръжник на Усрайна

Защо толкова се възмущавате от еврото като при положение че Българския лев е закачен за него още от 1999г.
Ако по случайност еврото вземе да падне, повлича със себе си и Българския лев, още повече че когато продавате имоти, бизнеси в imot.bg всички си обявявате цените в евро.

Сега изведнъж всички сте възмутени от еврото и едва се сдържате да поискате България трябва да излезе от Европа за да запази лева.

Защо толкова се възмущавате от еврото като при положение че Българския лев е закачен за него още от 1999г.
Ако по случайност еврото вземе да падне, повлича със себе си и Българския лев, още повече че когато продавате имоти, бизнеси в imot.bg всички си обявявате цените в евро.

Сега изведнъж всички сте възмутени от еврото и едва се сдържате да поискате България трябва да излезе от Европа за да запази лева.
не си прочел всичко свързано с еврото..... не сме против еврото, проблема е , че при въвеждане на еврото пада валутния борд и от резерва се освобождават едни 90 милиарда лева които досега стояха като гаранция и тези пари вместо да влязат в икономиката ще бъдат откраднати от политиците ни под една или друга схема. То точно за това е борбата на партиите , сега всички от депутатите чакат точно това да се случи за да се облажят. Не виждаш ли колко ги е страх да направят референдум....

КЕВР предлага поскъпване на тока и парното с близо 5% от 1 юли

Да де това ще приключи в следващите 10-15 години. Жилищата по етпано ще им се вдига данъка сега плащаш 150-200 лв годишно ще стигне до 2000 хиляди в евро в даден момент. Наемите ще скочат и тук и то зловещо, условията за кредити ще са облекчени. След това ще ти сложат данък наследство който може да бъде толкова мн.го, че реално да няма смисъл да наследяваш нищо. За това из Англия и Европа мрът като кучета по старческите домове а имотите им се продават за да си плащат таксите. В края на този процес след 20-30 години едва 5-7 % от българите ще имат собствени жилища.

Когато имаш сосбствено жилище ти не плащаш вноска по кредит, застраховка ( задължителна е с кредита иначе е личен избор ), такси, годишни прегледи и оценяване на безопасността и стойността на жилището ( газ, ток, пожарна безопасност прави се от сертифицирани инспектори, струва ХХХ сума и е задължително всяка година ). Когато имаш сосбствено жилище не си зависим от колебанията на пазарите и няма нужда да преговаряш кредита си, ако останеш без работа няма да ти вземта жилището . И още и още, но най-важното е независим си.

До 5 години възможно е и по-рано да се въведе по етапно забрана за теглене на кеш над 3000 и в момента ако искаш да изтеглеиш на 5 000 в повечето банки провеждат разследване или интервю защо искаш да го направиш. Преди само 3 години проведохта теста с блокиране на сметките на непокроните нежелаещи ваксина. Вече има доста неща за които дироектно ти запорират сметката от минване на червено до забавена вноска и дори по сигнал от съседи ( анонимент ) за съмнителна дейност.

Инвеститорите не дойдоха на ниските данъци, такси и заплати сега ще се избият когато трябва да плащат същите заплати като във Франция или Германия?

Това с копейките никой не може да обясни от къде дойде. Дори и да има тук там трол не може да кажеш, че 60-70 % от българите са платени руски тролове нали? И каква е връзката с еврото и Русия?

60-70 procenta вика :D
Видя се на организираните ви протести колко сте.

Единствения проблем с еврото ще са баш копейките - ще направят всичко възможно да съботират прехода към него.

60-70 procenta вика :D
Видя се на организираните ви протести колко сте.

Единствения проблем с еврото ще са баш копейките - ще направят всичко възможно да съботират прехода към него.
Не е ли това идеята на опозицията? Едните пречат на другите да постигнат целите си и обратно. Копейките се пречкат на джендърите, джендърите на копейките.

Впрочем както винаги сте заблудени. Костя е човек на Боци както и Слави с ИТН. Само преди 2-3 години не помните ли как бяха натинсали Костя за имаоти и за пари и хоп изведнъж всичко е ток :) Замислете се защо и замсилете за други неща които станаха от тогава до сега.

Самия факт, че масата от искащите юрото го искат щото да натриели носа на некви копейки е повече от показателен..., а има и некви дето щели да пестят стинки от превалутиране.. и бизнеса щел да тръгне...

Я некой да шерне доклади на западни инвеститори за бизнес средата у БГ и дали някъде се споменава, че нещат да инвестират щото превалутирането им било скъпо...

ти що не си държиш парите в украйнски гривни? Давай нали си глупав поддържник на Усрайна
Аз не съм лицемер, за Еврото съм и си държа левчетата в евро и не съм привърженик на Украйна, защо слагате под общ знаменател.

Даже бих казал че съм русофил уважавам нормално мислештите руснаци колкото и малко да са, да има такива повечето в момента да са на запад избягали.

Не е ли това идеята на опозицията? Едните пречат на другите да постигнат целите си и обратно. Копейките се пречкат на джендърите, джендърите на копейките.

Впрочем както винаги сте заблудени. Костя е човек на Боци както и Слави с ИТН. Само преди 2-3 години не помните ли как бяха натинсали Костя за имаоти и за пари и хоп изведнъж всичко е ток :) Замислете се защо и замсилете за други неща които станаха от тогава до сега.
Бойко е може би най-големия слуга на путин у нас, та всички са копейки долни.

Горе