Честито евро!

Преброяване на населението в България​

Година на преброяване
Етнос
1992 - Българи - 7 271 185
2021 - Българи - 5 118 494

29 години -2 152 691

Така както е тръгнало, даже и да ни се размине 3-та световна, 50-60 градуса жега и други бедствия, скоро няма да има останали българи. Независим български лев, без твърда политика и мощна икономика няма как да има. Китайския модел е най-добре. Разстрел на крадците, корумпираните, нарко дилъри и всяка измет.

някой друг руски агент? дай за орбан нещо като си почнала
пееерас ти само толкова ли можеш? Когато и да те набие теб "някой" все ще е късно.... дразнител от класа ама все на "някой" ще му се разходи до Раднево да ти тури една патка

Ако не е тайна коя банка ползваш в Турция и какви са изискванията за откриване на сметка?
ползвам Зираат Банк които имат клонове не само в Турция , но най вече заради наличието на системата МИР с която е вързана и реално може да получаваш и рубли с каквито ми плащат на мен да прокарвам Руската пропаганда тук :)

Айде завъртяха и една бърза сделка за БДЖ без превалутиране и без инвеститор даже.... Довор за 12 години мимум и ще ползват локомотивте и вагоните купени от държавата след 2009. Сега като стане билета София - Варна българиан ще се почуства напълно европейски 🤣

Да приемем, че всичко това ще се случи и е вярно. Каква е алтернативата?
Откъсване по етапно от големите братя, преразглеждане на концесиите изнасящи парите на България, политици с топки. Казвал съм го и друг път заради геополитическото ни положение държавата ни може да е важен играч на политическата сцена а не марионетка. Може да диктува условия и да извлича ползи. Всъщност малко неща могат да променят много и за период 5-10 години нещата да са коренно различни.

Последно редактирано:
абе малоумник... ти кога ходи до Русия да видиш или усетиш дали са идиоти ? Или само си чел какво било там... изгледай малко видеоклипове на Устата или на някой американски журналисти за живота в Русия.... бахти олигофрена
Кретен внимавай с епитетите!!!
Ти си на 15 нали, ше гледам видеята на купен залязъл рапер чалгар и купени американски журнмалисти, и да ходил съм в русия шибана тъпа кратуно, да влеза в твоя тон поне слабоумно говедо.

Последно редактирано:
fea3b2cb-2491-42a0-a980-ee29dab90a0a (1).png

Той пришпори Росинант, без да се вслушва във виковете на оръженосеца си Санчо, който го предупреждаваше, че се впуска несъмнено в бой не срещу великани, а срещу обикновени вятърни мелници. Но той беше толкова убеден, че са великани, та нито слушаше гласа на Санчо, нито виждаше какво има пред себе си.

Кретен внимавай с епитетите!!!
Ти си на 15 нали, ше гледам видеята на купен залязъл рапер чалгар и купени американски журнмалисти, и да ходил съм в русия шибана тъпа кратуно, да влеза в твоя тон поне слабоумно говедо.
Жоро....ей цървул мамин , когато ти си бил в топките на баща си аз съм завършвал висшето си образование... а в Русия си ходил само на сън мамин пееерас

Последно редактирано:
От къде си?
от София съм си , довечера в 20 часа те чакам в парка на Овча Купел до сцената да видя как ще ми набиеш шамарите ..... по това време си правя ежедневната тренировка в парка

Горе