Честит имен ден на всички с името Владимир/а/, Господин/ка/

stz184

Member
На днешния ден православната църква отбелязва деня на Св. равноапостолен велик княз Владимир. Това е първородния син на Св. княз Борис, който ни е покръстил :)
Името има славянски произход и означава “господар,” “домовладика” и “стопани”. За това и хората, носещи името Господин/ка/ също имат имен ден.

На печелившите - честито!
Със здраве да си носят имената и да им е сполучлив онлайн маркетинга :)

Източник: http://imenata.eu/господин-имен-ден/
 
Последно редактирано:
От: Честит имен ден на всички с името Владимир/а/, Господин/ка/

Името има славянски произход и означава “господар,” “домовладика” и “стопани”. За това и хората, носещи името Господин/ка/ също имат имен ден.

Честито на празнуващите а ти няма да лъжиш, славянски етнос няма за да има славянски произход.

Може и умишлено да е поради некомпетентност за това се ограмоти малко: Българсокото име е Болюмир = Владимир

РЮРИК = УГОР ЛАЧИН - внук на кан Урус Айдар, Син на Лачин, племенник на кан Джилки и родственик на княз Борис от рода Дуло.

СВЕТОСЛАВ = УГОР БОРИС - син на Игор = Угор Лачин от род Дуло и на датчанката Олга. Светослав е защитник на старата ТАНГРИСТКА вяра на българите и унищожител (968-970г.) на християнската дунавска българска държавност.

ВЛАДИМИР = БОЛЮМИР - син на Угор Борис=Светослав, многоженец. Приел християнска вяра в 989г., когато негова съпруга станала СВЕТА АННА - ДЪЩЕРЯ НА ЦАРЯ НА ДУНАВСКА БЪЛГАРИЯ ПЕТЪР, ВНУЧКА НА ЦАР СИМЕОН И СЕСТРА НА ЦАР БОРИС ІІ И ЦАР РОМАН.

Карамзин пише: “…в 1011 г. умряла АННА…която била оръдие на Небесната Благодат за извличането на Росия от идолопоклонничеството.” /том І, гл. ІХ, стр. 138/. Тя носи със себе си СВЕЩЕНОТО БЪЛГАРСКО ЕВАНГЕЛИЕ.

На единия от синовете на СВЕТА АННА И БОЛЮМИР = ВЛАДИ-МИР ЯРОСЛАВ = ГЕОРГИ се ражда дъщеря - АННА-КИЕВСКА, КРА-ЛИЦАТА НА ФРАНКИТЕ, ОМЪЖЕНА ЗА ХЕНРИ І, КОЯТО НОСИ СЪС СЕБЕ СИ КАТО СВЕЩЕН ЗАВЕТ ОТ ЦАР СИМЕОН БЪЛ-ГАРСКОТО ЕВАНГЕЛИЕ НА КИРИЛИЦА.
 
От: Честит имен ден на всички с името Владимир/а/, Господин/ка/

Честит празник на всички
 

Горе