Честит рожден ден на мен :)

От: Честит рожден ден на мен :)

Е няма ненаказано добро. Малко след като Ви писах на 14-ти с най-добри намерения да почерпя. До края на деня една от основните ми машини аварира... И се чака част от Европа и Код от САЩ за да се отстрани проблема. В петък аварира още една машина този път тази която печата пълноцветно сувенирите. Говорим все за нови и скъпи машини. Вече два дни техниците разглобяват и сглобяват машината и все още няма решение. Това малко ще забави изпращането на обещаните химикалчета. Ще пиша на всеки от Вас. Обещанието не се отменя!!! Просто поради технически причини ще се позабавя. Надявам се скоро всичко да се оправи и да прекъсна тази черна серия защото цялата фирма сме разсипани работим безплатно по 20 часа на ден и печатаме при колеги на загуба защото ни вземат повече от колкото ние взимаме на крайните си клиенти... при това блъскане денонощно за да преправяме проектите си за техните машини...

Отново повтарям ще изпълня непременно обещанието си!
 
От: Честит рожден ден на мен :)

Моите пристигнаха: Станали са добре, харесват ми:

ssl14689.jpg


Мерси много за подаръка. ;)
 
От: Честит рожден ден на мен :)

От снимката не се виждат много, но реално можеше и по-добре .com си се губи но тя и на монитора не се виждаше :) Но беше растер и нямаше как да помогна. Проблем с растерите имаше и при други колеги. Надявам се въпреки това резултата да е бил задоволителен и за тях. И да го имат като информация за вбъдеще :)
 
От: Честит рожден ден на мен :)

И моите пристигнаха днес

img19700103211946.jpg


Снимам само едната, че колегата грабна веднага втората :D
Да отбележа, че и моята картинка беше растерна за това така се вижда.
Много съм благодарен и със сигурност в близко бъдеще ще работим заедно.
Заинтригува ме с офертата си :beer:
 
Последно редактирано:
От: Честит рожден ден на мен :)

Е радвам се че я е грабнал значи все пак му е допаднала. Хубаво е че си сложил на Суперхостинг че малко да ме отсрамиш ;д само де те коригирам и твоята БЕШЕ растер. Но вече сме се разбрали по въпроса и занапред ще има подобрения за теб :)
 
От: Честит рожден ден на мен :)

Честит рожден ден и от мен ! Бъди жив, здрав, упорит и се бори за целите си !!! :)
 

Горе