Това е много добре, господине, защото информацията в него е най-проверена и без деминформация. Ще видя, дали този план ще ми е полезен.Гледам, че chatgpt са пуснали (олекотен)орязан платен план за 6,50 за масовия ползвател.
Поредният статичен АИ темплейт
аз го тествах и работи, но това с "безплатното" не е баш така , накрая си иска париПоредният статичен АИ темплейт
За спорта загледах и си изгубих 5 минути:
Не се връзва към никакво АИ - това там са готови продукти, готови темплейти за магазини и т.н. Нищо не ти генерира на момента. Просто те лъзга по пързалката за да ти прибере мейла и да ти продава пробития курс.
Дори пари за домейн на апп-а нямат, нито за хостинг. За автентикация ползват и безплатен Supabase акаунт с рандъм небрандиран адрес.
"От 7 години се занимавам с онлайн търговия!"
(преди 7 години вероятно е бил на 14)
Кое работи? Каквото и да избереш, все едни и същи неща ще ти покаже.аз го тествах и работи, но това с "безплатното" не е баш така , накрая си иска пари
![]()
така е... всички които се рекламират , че дават нещо безплатно, накрая под една или друга форма ти искат париКое работи? Каквото и да избереш, все едни и същи неща ще ти покаже.
Само анимациите работят. Даже не съм го тествал докрая - ако и пари иска, значи тотално наглоама то само от тъмбнейла на видеото си личи - нема какво да цъкаш.
ПП: по-добре ползвайте сайта Идейка на Пепо.