Това е много добре, господине, защото информацията в него е най-проверена и без деминформация. Ще видя, дали този план ще ми е полезен.Гледам, че chatgpt са пуснали (олекотен)орязан платен план за 6,50 за масовия ползвател.
Поредният статичен АИ темплейт
аз го тествах и работи, но това с "безплатното" не е баш така , накрая си иска париПоредният статичен АИ темплейт
За спорта загледах и си изгубих 5 минути:
Не се връзва към никакво АИ - това там са готови продукти, готови темплейти за магазини и т.н. Нищо не ти генерира на момента. Просто те лъзга по пързалката за да ти прибере мейла и да ти продава пробития курс.
Дори пари за домейн на апп-а нямат, нито за хостинг. За автентикация ползват и безплатен Supabase акаунт с рандъм небрандиран адрес.
"От 7 години се занимавам с онлайн търговия!"
(преди 7 години вероятно е бил на 14)
Кое работи? Каквото и да избереш, все едни и същи неща ще ти покаже.аз го тествах и работи, но това с "безплатното" не е баш така , накрая си иска пари
![]()
така е... всички които се рекламират , че дават нещо безплатно, накрая под една или друга форма ти искат париКое работи? Каквото и да избереш, все едни и същи неща ще ти покаже.
Само анимациите работят. Даже не съм го тествал докрая - ако и пари иска, значи тотално наглоама то само от тъмбнейла на видеото си личи - нема какво да цъкаш.
ПП: по-добре ползвайте сайта Идейка на Пепо.
Има нещо такова, преди дни клиент ни каза, че е платил 3к на AI да генерира някакви текстове, където за същите текстове ще даде не повече от 1000 евро, направо излиза като експерт на заплата, но предоставя качество на аматьор.AI особено готовите провайдъри са скъпички, за телефония поне - засега . Общо взето колкото струва един жив човек на заплата, толкова излиза и АИ за входящи / изходящи , ако не и повече, зависи от tools / model, и други неща в детайли