Ще вземе ли хляба от ръцете ни изкуствения интелект?

Зависи. Последната версия на кодекса изглежда да са вече много близко като резултати. Fable доста добре се справя но е около 3 пъти по-скъп от Sol.

Аз основно работя през ssh и с VSCode и не ползвам Claude code, така че не мога да кажа с точност.
Със сигурност обаче VSCode extension-а на Claude code е доста добре.

Тази седмица пробвах codex през ssh и честно да ти кажа съм доста приятно изненадан.

Много са близки като резултати, но както споменаха колегите смяната на модела е кофти за проект защото моделите имат различен стил. Определено Fable създава по-подреден код за сега според мен.

Примерно - правих едни приложение на Laravel и исках да отида да си направя промяната ръчно защото ще ми е по-лесно вместо да му обяснявам какво да направи и се ориентирах по-бързо в кода на Fable отколкото в кода на 5.5, тези дни ще вдигна на Sol един Laravel и ще пробвам.
много лесно и бързо се работи с Codex през ssh , ако някой преди 4 месеца ми беше казал, че така ще работя , щях да му се изсмея в очите... сега направо не мога да възприема друг метод на работа освен директно през ssh . От няколко месеца дори забравих какво е да виждам ftp, контрол панел, файлове и т.н. Днес например добавям нови 10 чек блока на DAX.BG архитектурно разработени и взети като модел от Trackian – Marketing intelligence that works while you grow.
Това е мястото, където DAX може да е уникален.

Да проверява:

• GDPR
  • Terms
  • Privacy
  • Company
  • VAT
  • Contact
  • Abuse
  • Security
  • Responsible Disclosure
  • Refund policy
Междудругото дневните посещения и чекове на сайтове надхвърлиха 20 000 което за домейн/сайт на 10 дни просто няма сравнение. Все повече разработчици , уеб изграждащи агенции и девелоперски общество ползват DAX за проверка на разработките си. Ако покаже грешки , поправят и отново тестват.

Горе