въпрос относно фейсбук профил - как да изкарам пари

hideboom

New Member
Здравейте тъй като от скоро съм във форума, и доста четох имам фейсбук профил вече с 5000 приятеля и около 1500 последователя , профила е стар от 2013 година е, въпроса ми е как може да се изкара някой лев от този профил без да го продавам.

Поздрави!
 

hideboom

New Member
тъй като немога да преместя темата в "продава се " пускам профила за продажба
 

webmast367

Well-Known Member
Имай на предвид, че при логване на новия купувач моментално почват потвърждения с телефони и прочие. А най-сладкото, изисква антибот да цъкаш по светофари, пешеходни пътеки и т.н,, което дава грешка и винаги вади грешно. Тоест някак фейсбук те хваща и ти праща профилчето в кофата :) Най-добре намери начин да си го монетизираш, защото хората ще си искат парите обратно и ти за да не се излагаш за 20-30лв (50 трудно да вземеш) накрая оставаш и без пари и без профил.

Не се заяждам- чист съвет към автора. Гръмнах с хубави бройки профили, като най-добре беше да си ги ползвам аз. Направи още 2-3-4, като е хубаво да ползваш различни машини, браузери, или поне проксита и си предлагай реклама, или спами някви твои сайтове и др глупости. В общи линии не чакай кой знае каква монетизация от това :) Успех!
 

kamentk

Well-Known Member
Имаш много “лоши” приятели в профила. Доста от тях гледам че са от села и/или от ромски произход. А тая аудитория не купува, освен ако не продаваш фейк дрехи или тонколони. Ако бяха по-чисти хората бих го купил. Няма да му вземеш много ако го продадеш с тая аудитория. Не пречи да се продаде такъв профил, има си чалъми, хората които се занимават сериозно ги знаят. Хубаво е да намали малко бройката на приятелите, че 5000 свети лошо в очите на бота на Зукърбърг.

По-добре го ползвай за спамене на нещо - някакви глупости, само не прекалявай. Тая аудитария е тъпа и клика яко без да мисли, така че върши работа. Имам едно предложение за тебе как да започнеш, пиши ми на ЛС ако имаш интерес.
 

hideboom

New Member
Ами както писах по горе, профила е доста стар и не го ползвам на скоро влезнах и одобрих някви хора има доста от мургавия етнос , но не знам какво да го правя , а колкото до местенето с мейл на скоро правих на един друг мой профил му смених мейла нямах проблеми
 

Горе