въпрос относно фейсбук профил - как да изкарам пари

hideboom

Member
Здравейте тъй като от скоро съм във форума, и доста четох имам фейсбук профил вече с 5000 приятеля и около 1500 последователя , профила е стар от 2013 година е, въпроса ми е как може да се изкара някой лев от този профил без да го продавам.

Поздрави!
 
продай го за 40-50 лева
 
тъй като немога да преместя темата в "продава се " пускам профила за продажба
 
Имай на предвид, че при логване на новия купувач моментално почват потвърждения с телефони и прочие. А най-сладкото, изисква антибот да цъкаш по светофари, пешеходни пътеки и т.н,, което дава грешка и винаги вади грешно. Тоест някак фейсбук те хваща и ти праща профилчето в кофата :) Най-добре намери начин да си го монетизираш, защото хората ще си искат парите обратно и ти за да не се излагаш за 20-30лв (50 трудно да вземеш) накрая оставаш и без пари и без профил.

Не се заяждам- чист съвет към автора. Гръмнах с хубави бройки профили, като най-добре беше да си ги ползвам аз. Направи още 2-3-4, като е хубаво да ползваш различни машини, браузери, или поне проксита и си предлагай реклама, или спами някви твои сайтове и др глупости. В общи линии не чакай кой знае каква монетизация от това :) Успех!
 
Имаш много “лоши” приятели в профила. Доста от тях гледам че са от села и/или от ромски произход. А тая аудитория не купува, освен ако не продаваш фейк дрехи или тонколони. Ако бяха по-чисти хората бих го купил. Няма да му вземеш много ако го продадеш с тая аудитория. Не пречи да се продаде такъв профил, има си чалъми, хората които се занимават сериозно ги знаят. Хубаво е да намали малко бройката на приятелите, че 5000 свети лошо в очите на бота на Зукърбърг.

По-добре го ползвай за спамене на нещо - някакви глупости, само не прекалявай. Тая аудитария е тъпа и клика яко без да мисли, така че върши работа. Имам едно предложение за тебе как да започнеш, пиши ми на ЛС ако имаш интерес.
 
Ами както писах по горе, профила е доста стар и не го ползвам на скоро влезнах и одобрих някви хора има доста от мургавия етнос , но не знам какво да го правя , а колкото до местенето с мейл на скоро правих на един друг мой профил му смених мейла нямах проблеми
 

Горе