Blinky
Owner
Re: От: Re: От: ебати идиотите - кметските автомобили
100% така ще се случи. И после пак едно и също. Цялата скапана държава се сдухва от към изпълнителната власт, законите и като цяло полицията, която нон стоп се дъни. Това и позволява на всеки да прави каквото си иска. Някакви пианици с коли, отепали хора им дават по 3 години, убийци ходят по улицата, мутри-депутати, пълен абсурд. Аз щя да се учудя, ако и в тия общини няма фрикове.
Гарантирано! В малките общини има два начина да спечелиш кметските избори .По евтиния - роми (ако има достъчно) + няколко местни кореняшки фамилии ,които в последствие ще облагодетелстваш стабилно. Втория вариант се ползва , когато няма достатъчно роми .Тогава трябва да хванеш повече фамилии и съответно да остане по малко за теб. Мисълта ми е , че в тези малки общини местните избори са много по важни и от парламентарните , всеки трябва да "лапне " нещо (кой повече , кой по малко ) , и ако на кмета е с дългосрочна стратегия няма бутане . Пример: " ако не гласуваш за мен догодина няма да имаш място за палачинки до плажа за 50 лева наем на сезон "
100% така ще се случи. И после пак едно и също. Цялата скапана държава се сдухва от към изпълнителната власт, законите и като цяло полицията, която нон стоп се дъни. Това и позволява на всеки да прави каквото си иска. Някакви пианици с коли, отепали хора им дават по 3 години, убийци ходят по улицата, мутри-депутати, пълен абсурд. Аз щя да се учудя, ако и в тия общини няма фрикове.