защо ми заключихте темата?

От: Re: защо ми заключихте темата?

Защити го ама не влизай остро :) така не може да ти влязат остро и да стане мазило ...

Покрай смяната на 40% инфраструктурата на хостинга малко липсвам и на блинки вероятно му е по тежко да модерира но ще се навъртам и аз отново

Навъртай се, защото си много по-обективен в преценките. Явно не си толкова тясно обвързан с някои от принцесите на форума, като тая, дето пише в темата на латиница и ти скърца със зъби, понеже не ме хокаш достатъчно. ;)

Приемам критиката за грубия тон, но той винаги е в отговор на още по-грубо отношение. Ще се опитвам да се въздържам в бъдеще. :)
 
Re: От: защо ми заключихте темата?

Абе тоя ремайнд да не му плаща някой да пуска малоумни теми ? Или е просто форумен трол :D

Май да. От доста време насам не съм се зачитал в някоя читава негова тема, да не говорим за ощипаната госпижичка фен на бластера. :) Тия са ми в игнор листа от доста време. Обективни преценки за бластера - най-големия шит след А.А. тук. Пепел ти на клавиатурата, жено. :)
 
От: защо ми заключихте темата?

Има ли място раздел Политика в този форум? Ако да, то поне да се обсъждат конкретни законопроекти и наредби свързани пряко с бизнеса. Другото е...
 
От: Re: От: защо ми заключихте темата?

да не говорим за ощипаната госпижичка фен на бластера. :) Тия са ми в игнор листа от доста време. Обективни преценки за бластера - най-големия шит след А.А. тук. Пепел ти на клавиатурата, жено. :)


Душичка мамина златна! :)

Как пък все съм ви в игнор листа и все ми виждате и коментирате форумните изяви?! Винаги ли сте толкова безпринципни или само заради мен си плюете в сурата? Поласкана съм, така или иначе! ;)
 
От: защо ми заключихте темата?

Понякога се чудя ... ако има проблем къде е и в кой е. Друг път съм объркана от ... мазохизма на хората, и колко обиди могат да изтърпят от непознати, но да продължават и да провокират още и още хора. Това не го разбирам. Как желанието ми да "вляза" някъде като форум, за да науча нещо, би отстъпило на някаква самозареждаща се агресия да се разправям като в махалата с всеки що срещна ... толкова е тъжно отстрани.

Coolice не знам дали и в реалният живот си толкова толерантен, но не мисля, че наистина всеки го заслужава. Още повече, когато не разбира и не се вадят поуки от доброто отношение, а става по-зле ... защото се самонавиват и самоповярват колко са си прави и справедливи, дори се чувстват длъжни да са арогантни, за да покажат до край "магарията", която определя най-ясно природата им на Йори.
 
От: От: защо ми заключихте темата?

Понякога се чудя ... Друг път съм объркана от ... Това не го разбирам. толкова е тъжно отстрани.

Благодарим ти, че никога не ни спестяваш собствените си размишления, колкото и объркано формулирани да звучат. Винаги е забавно да те чете човек. Като пъзел за събуждане си, Каси - по-добра дори от сутрешен секс!!! Всъщност, не обичам сутрешен секс, така или иначе, а това прави твоето фаворизиране още по-лесно.;)
 
Re: От: Re: От: защо ми заключихте темата?

Душичка мамина златна! :)

Как пък все съм ви в игнор листа и все ми виждате и коментирате форумните изяви?! Винаги ли сте толкова безпринципни или само заради мен си плюете в сурата? Поласкана съм, така или иначе! ;)

Златна, сребърна душа....факт (или по-скоро fucked) е, че четем "полезни" неща от теб. Не знам за какви принципи говорим, след като оня смачканяк засираше всяка тема, ама като ти гледам и твоите постове, явно някакво ваше си състезание имате. И съм супер против форума да се пълни с шит. А ако смяташ, чеполитиката е нещо полезно и добро, значи няма за какво да си говорим с теб. А редминта да вземе да се стегне, защото го видяхме и като консомолец, сега и като атакист. Пич, намери по-важни цели в живота си. ;)
 
От: Re: От: Re: От: защо ми заключихте темата?

Златна, сребърна душа....факт (или по-скоро fucked) е, че четем "полезни" неща от теб. Не знам за какви принципи говорим, след като оня смачканяк засираше всяка тема, ама като ти гледам и твоите постове, явно някакво ваше си състезание имате. И съм супер против форума да се пълни с шит. А ако смяташ, чеполитиката е нещо полезно и добро, значи няма за какво да си говорим с теб.

Е, хем не искаш да виждаш ''полезното'' ми мнение, хем създаваш предпоставки за диалог и аз не знам как да реагирам, та да бъда максимално полезна на теб и на форума?!

Слънце мое, ненагледно,
ако търсиш само ползи в тоя живот ще пропуснеш много неща, които въпреки твоята предубеденост може да се окажат и полезни след време. Вие всички, като че ли пропускате дребния fucked, че освен предприемачи, препродавачи, драскачи или просто pain in the ass (в моя случай), ние сме също и хора, които се вълнуват и от разни дребни житейски проблеми. Един пуска тема, че са натупали любимия му политик, друг, че отново са баннали другарчето му, а трети ни занимава с проблемите на оная си работа. Защо пък да не си изплачем болката?

На мен нито една тема или раздел не ми пречи. Не смятам раздел политика за полезен, но пък не го смятам и за вреден. За вредно смятам единствено, наложеното насила ограничение, но няма значение какво смятам аз, така или иначе....

Хубав и ползотворен ден на всички!
 
От: защо ми заключихте темата?

Може би ти убягва нещо основно, което от доста време се опитвам да ти го "налея", но не става.

На никой не му дреме КАВО на теб ти харесва или не, какво ти забелязваш или не, какво ТЕБ те дразни или не, и въобще дали съществуваш всъщност.
За това не е нужно винаги да се обясняваш колко си в правото да участваш в този форум, и то не просто да участваш, ами и да си някакъв "фактор".
Бъди малко по-скромна. Може и да не те разкраси, но поне ще си спестиш ... избухванията и излагането пред чужденците така да се каже ...

И без да прозвучи грубо надявам се, ти НЕ ми липсваше. Напротив ... честно казано изпуфтях с досада като видях как като хлебарка още пъплиш наоколо. 8)
 
От: От: защо ми заключихте темата?

cat-fight-300x336.jpg
:clap: :D
 
От: защо ми заключихте темата?

Cassiopeia, така е! Абсолютно си права за всичко, обаче и аз и пред-преймачите си задаваме резонния въпрос: Ти па с кво си по-различна и най-вече ''по-полезна'' на форума от мен, та така рязко и дори отчаяно се разграничаваш???

За сведение: Никога не съм обяснявала, колко съм в правото си да участвам в този, толкова тясно профилиран форум. Вероятно нямам такова право, но пък си го позволявам - както и ти, разбира се. ;)


И без да прозвучи грубо надявам се, ти НЕ ми липсваше. Напротив ... честно казано изпуфтях с досада като видях как като хлебарка още пъплиш наоколо.

хе-хе-хе! Изобщо не звучи грубо и не мисля, че си целяла нещо подобно, разбира се! ;)

Та, викаш: Сутрешния секс продължава да бъде мираж и компенсираш, като дойде да се ''разбираш'' с хората, а? Получава ти се. :lol:
 
От: защо ми заключихте темата?

Нанди вече е с единия крак в плейофите
 
От: защо ми заключихте темата?

Толкова много потребители във форума има с магазини за играчки за възрастни!
Абре хора, пратете им по една играчка, да си пренасочат малко енергията в друга посока уважаемите дами!
:drama:
 
От: защо ми заключихте темата?

Трябва да изпратим вибратори и разширители на гербавите соросоидни утрепки, че да се подготвят за това, което ги чака много скоро :twisted:
 
Re: От: защо ми заключихте темата?

Трябва да изпратим вибратори и разширители на гербавите соросоидни утрепки, че да се подготвят за това, което ги чака много скоро :twisted:

Супер, може да си го впишеш към предколедните пожелания към Дядо Коледа. :)
 
Re: От: защо ми заключихте темата?

Не знам дали тази тема е в правилният раздел

В правилния е....един мрънкач пита защо са му заключили шитавите теми, а админите му обясняват за какво. А да...и една важна за съдържанието на форума потребителка се жлава за един олигофрен, на който ако му четеш написаното ще искаш да си извадиш очите с лъжица....та...така обобщено темата си е за тук - касае една послойка от форума, на която е нужно да и четем и на тях глупостите. :)
 

Горе