Конкурс за: за домейн име на дигитална агенция

В свера в която доверието е по-ценно дори от способностите и уменията, не мисля че стартиране с измама би донесла на който и да е бранд нещо неутрално, пък камоли позитивно.

Като цяло аз вярвам в максимата, че хора които мислят на дребно, могат да очакват и резултатите им да са на дребно. Просто е въпрос на манталитет - нагласата на човек не се променя от детайл към детайл, така че коректността или нейната липса се усеща във всеки аспект и дейност на даден индивид или компания.
 
Никакви правила за конкурси няма да помогнат. Целият форум е залят от дропшипинг на ментета (реплики по модерно му!), продажба на лайкджакнати фейсбук страници (които за капак биват откраднати), обяви на хора които в един пост продават професионални wordpress услуги, а в следващия питат най-елементарното нещо на света, такива които искат да спестят ДДС при пазаруване от чужбина ама ДДС регистрацията им е много над нивото и такива които търсят спешно 2лв в пейпал срещу 2.5лв в ипей (с интерес чакам кога някой ще падне под лев в тия обяви, постоянно пада долната граница на търсенията). Защо подобна тарикатщина на дребно да учудва, когато е подобно състоянието из всички раздели? @Blinky трябва да прецени дали ще тропне силно с крак или ще продължи да се крие зад "вие докладвайте и тогава реагирам", докато форумът продължава да затъва в калта и тук останат само най-дребните тарикатчета, 5-6 наистина стойностни хора и една камара други, които са се регистрирали заради полезната информация едно време, но в днешно време са тук само заради сеира (аз включително).

Другият вариант е да остане остров на свободното слово, защото висше право на всеки дегенерат е да може безпрепятствено да си пише умнотиите в който форум му кефне. И понеже няма достатъчно коментарни полета из новинарските сайтове за такива хора, та трябва да се търпят и тук. Ама тогава не се учудвайте че има и ще има такива теми.

Нямам директно отношение към темата и се извинявам за офф-топика, но това е едно от най-стойностните мнения на което съм попадал през последните 1-2 години тук.

Ако трафик и активност на потребителите са най-важните неща, така да е - въпрос на бизнес цели и възприятия (или липса на такива). Но за да бъде форума това което беше преди от гледна точка на качество като информация и дискусии, определено трябва по-сериозна модерация. Сигурен съм, че би имало кой да помогне с това доброволно, стига да има желание за развитие в правилната насока.
 
randb, приятелю, няма ли да кажеш нещо в твоя защита? Доста хора те оплюха, ти така ли ще се изнижеш да не казвам като какво? Мен ме боли фара, че съм дал едно предложение, ама ми е някак си тъпо за останалите. Все пак някои се постараха, нали така?
 
Игнорирайте конкурсите и си пускайте портфолио. 2 админа няма как да следят всичко, нали и те имат личен живот, от форума не вярвам да печелят нещо. На други хора да заложиш за модерацията си е доста рисково, защото всеки си има различни критерии. Няма как някой да следи всички конкурси, да разследва IP-а, потребители и разни други схеми. Това да не е ДАНС или ГДБОП? Вземете се в ръце и сами си преценявайте рисковете!
 
@colibri личи си, че си жена - лесно ранима си.
Този въпрос сме го обсъждали хиляди пъти, няма решение има превенция, никой няма да ти гарантира нищо, просто рачиташ на собствената си интуиция и мисъл...

Неизбежно е от време на време да те минават, такъв е живота:)
Лесно ранима е обаче ми остави позитивен рейтинг на профила, и след това ме докладва, че "неправомерно съм получил трейдинг рейтинг", заради което и последва и бана ми.

Ето колко може да се вярва на жена на средна възраст в интернет.

Beware!
 
Последно редактирано:
А аз мисля, че бана е трябвало да бъде перманентен, но то шутовете правят половината трафик в този форум, без тях няма да се преизпълни нормата.
 
Мисля, че банана не си го изял заради това:)
Влез и чети темите и мненията и ще видиш потвърждение, че е точно това. Няма смисъл да лъжа.

А аз мисля, че бана е трябвало да бъде перманентен, но то шутовете правят половината трафик в този форум, без тях няма да се преизпълни нормата.
А за теб трябва да има бан в живота. Ти и да умираш, и да ми се молиш за кислородна маска, няма да ти дам.

Не виждаш ли как си трие всеки пост тя, да премахва доказателства. Мисли малко.
 
Не закачайте момичето, че и профилната си снимка трие и връща. Още не е свикнала... :)
Навремето трябваше да стана Психиатър. Обмислях го да стана лекар около 2010-та когато завърших. Съжалявам, че се запътих към IT & Недвижими имоти. Винаги ме е влечал човешкия мозък. И по-точно как да му помогнеш да преодолее шизофренията, или биполярното разстройство. И ако бях станал Психиатър, щях да съм милионер. Очевидно защо.
 
Не съжалявай за пътищата, по които си поел. Ако беше станал, е само предположение. Намерението ти да станеш какъвто искаш, трябва да е истинско, а не мечта. ;)
 
Навремето трябваше да стана Психиатър. Обмислях го да стана лекар около 2010-та когато завърших. Съжалявам, че се запътих към IT & Недвижими имоти. Винаги ме е влечал човешкия мозък. И по-точно как да му помогнеш да преодолее шизофренията, или биполярното разстройство. И ако бях станал Психиатър, щях да съм милионер. Очевидно защо.
Ти на психиатър само клиент можеш да станеш. Очевидно защо.
 
Един ден всички на там вървим. Безкрайно съм обидена на автора на темата. Няма да коментирам.
Още?! Няма смисъл да се обременяваш излишно с негативизъм ;) Време е да grow up.

---------

Имало някога двамина дзен монаси, които вървели през гората на път за манастира си. Като стигнали до реката, видели клекнала на брега жена, която плачела. Била млада и много красива.
— Какво се е случило? — попитал я по-възрастният.
— Майка ми умира. Сама е вкъщи на другия бряг на реката, а аз не мога да я премина. Опитах се — продължила младата жена, — но течението ме повлича и без чужда помощ няма да стигна до другия бряг… Помислих си, че няма да я видя вече жива. Но сега… След като вие сте тук, сигурно някой от двамата ще ми помогне.
— Дано успеем — рекъл угрижено по-младият. — Но единственият начин да ти помогнем е да те пренесем през реката, а според обетите ни за целомъдрие всеки допир до човек от другия пол ни е забранен… Забранено ни е… Съжалявам.
— И аз съжалявам — отвърнала жената и продължила да плаче.
По-старият коленичил, навел глава и рекъл:
— Качи се.
Жената не можела да повярва, но тутакси грабнала вързопчето си с дрехи и яхнала монаха.
Следван от младия си спътник, той прекосил доста трудно реката.
Като стигнали до другия бряг, жената слязла от гърба на стария монах и понечила да му целуне ръцете.
— Няма нужда, няма нужда — казал старецът, отдръпвайки ги, — върви си по пътя.
Жената се поклонила смирено, с благодарност, взела си дрехите и забързала към селото.
Без да продумат, монасите поели отново към манастира. Оставали им още десет часа път…
Малко преди да стигнат, младият рекъл на стария:
— Учителю, знаете по-добре от мен обетите ни за въздържание. И все пак пренесохте тази жена през широката река.
Аз я пренесох през реката, така е. Но какво става с теб, че още я носиш на гърба си?
 

Горе