избор на продукт в MoreNiche

ventus

New Member
Здравейте, драги съфорумци. Реших да се пробвам в афилиейт сферата и се регистрирах в moreniche.com. Като гледам предлагат доста продукти. Тъй като съм нов в този занаят, не знам как да избера продукт. Кои продукти бихте препоръчали за 1 начинаещ?
 
От: избор на продукт в MoreNiche

Като за начинаещи - някой продукт за подобряване на ерекцията. И гледай да не се виждат твои данни във whois на домейна, защото в България е незаконно не само да продаваш, но и да предлагаш (промотираш, рекламираш) хранителни добавки, които се продават чрез сключване на договор от разстояние (договор от разстояние е договор сключен по Интернет, по факс, по телефон, по поща, по пощенски гълъб и др.).

Преди да решиш да ползваш GoDaddy за регистрацията прочети кошмарните истории от NoDaddy.com.

(Почти) "анонимни" домейни, купени с (почти анонимни) електронни пари
 
Последно редактирано:
От: избор на продукт в MoreNiche

Мерси на хепито. Но искам и аз да дам съвет, защото тия тук ще ни откажат и да не дишаме някой ден. За това съветите горе са повече от актуални.

Почни от пред назад, а не обратното - важното е да си намериш място (пазар), като прецениш определени елемента, за да ти стане ясно има ли място за теб. То има на всякъде, но да си струва труда, търпението и ресурсите.

Като цяло MN са програма с не лошо продукти, но високи цени. И това им бях писал още преди време. Да, наистина имат хубави ресурси, сайтове, тамплейти и продуктите им изглеждат добре изпипани, но има още стотици такива, които са на по-ниски или същите цени.

Мисля, че може да пласираш който и да продукт. Важното е да се устремиш към някой и да може добре да го пласираш, като ще намериш не само помощ тук, но и там (имат форум и убочителни материали). Искам сам да си избереш пазара, за да може пък ние или занимаващите се с това да дадат акъл на коя програма кой продукт най-добре върви. За всеки ще е различен може би, но поне ще знаеш и избора ти ще е сведен до най-добрите на пазара. Тествани и изпитани, както и продавани.

Ще се добре някой по-хардкор промолтър на MoreNiche да се включи и да даде съвет. Дано се дадат повечко мнение, и ще помоля без слашващи неща. Ако има такива, поне давайте алтернатива, като Хепито. Преди време всеки започваше без въпроси и оп...не след дълго правеше продажби, сега всеки гледа да не го таковат още преди да е почнал. Не е нужно да го превръщаме в нещо, което да отказва и "новата кръв" тук, дръзнала да докара повече парички в семейството си.
 

Горе