кажете саит който плаща на клик

godjara

Member
кажете накои саит който плаща на клик, не афилеит програма а конкретен сайт който плаща на уникален клик върху банера си.
 
re

нямах предвид такива програми за реклама а конкретен саит или фирма която плаща за клик на банера им
 
такива има много малко на никои не му се занимава да се бори с клик фрауда сам. Иначе делян вътеше някакъв сайт ръшън гърлс в подписа си, но не бяха му платили защото ползвал аутосър трафик .......... гледам сега пак го е сложил
 
здравей,
може да видиш моя сайт избрал съм няколко сайта които плащат пробвах ги и ми платиха в е-голд.
виж тук:

wwweasy-money-net.hit.bg
 
Не е скам още но ще стане.Ако ще се вкл трябва по бързо да изкарате 10 $ това става с реферали само че трудно ще ги намерите защото всеки го научи вече.Още от първия му ден го знаеха 10 на 18 степен човека :lol: голяма реклама беше и още е де.Другия проблем.Не става да си джъткате там да направите 50-100 $ докато чакате да на огрей от пейпал щото скоро ще скамне.Абе нестава да си вземете парите от там.
 
GodMasteR каза:
inviSible каза:
Ми Тук е удобно да печелиш ама ти трябват реферали :)

Ти печелил ли си от тук или това е поредния SCAM..
Прочети хубаво какво сам написал... Не казах че печеля мн пари или нещо просто му го пропоръчвам а тои решава дали да влезе през мойто аз лично нямам пари от тук щото не се занимавам но сам чувал за един човек с около 6000 реферали и зима бая пари.. (НЕ БГ потребител а от друга държава) А това че тои тряя да си намира реферали си е негова задача , пък и такъв сайт дет да кликаш и да печелиш мн няма...
 
Да.. и аз прочетох за тоя човек изкарал за 1 месец 1800$++ , но за да имаш 6000 реферали трябва да си бил един от 1вите научили за този сайт :)
 
Да :) аз не гледам мн мн на тея сайтове сега ще наблегна на ГенБъкс-а :)
 
Pocker tracker or money tracker?

Къде мога да намеря безплатен Pocker tracker or money tracker? С търсачката Гугъл намрих много платени Pocker tracker or money tracker-и.
 
GodMasteR каза:
Да.. и аз прочетох за тоя човек изкарал за 1 месец 1800$++ , но за да имаш 6000 реферали трябва да си бил един от 1вите научили за този сайт :)
OMFG!!! за 6000 реферала са му дали само $1800?? Подигравка. Със 6000 реферала в Орифлейм знаеш ли колко ще правиш? :)
 

Горе