как от Copeac.com губят пари...

happyslacker

New Member
37731605.png

Copeac.com каза:
PLEASE NOTE:
We will only accept publishers into the COPEAC Network who contact us via telephone.

International Applicants may email the Affiliate Approvals Group at: [email protected]

Please Include in Your Email:
• Country of residence and telephone number at which we may contact you
• How long you have been doing affiliate marketing
Copy of your passport or government issued ID

Also include screen shots of:
Campaigns you have run
Advertiser or network that paid you for the sales generated from your traffic

Приемат само афилиейти, които се свържат с тях по телефона?

Телефон? Това не беше ли едно онова изобретение на Александър Бел от 1876 година?

1876bellspeakingintotel.jpg


Изискването им да се ползва изобретение от преди 134 години при положение, че електронната поща се ползва масово още от края на миналия век ми се струва несериозно. Ако бяха някоя фирма за търговия с домати, работниците на която са пенсионери и не знаят от къде се включва компютъра е разбираемо да изискват обаждане по телефона. Обаче за фирма, която се занимава основно с маркетинг в Интернет, подобно изискване е направо безумно.

Копие от паспорта?

422pxbulgarianeupasspor.jpg
източник

От къде на къде ще си давам паспорта на някаква съмнителна фирма и то по електронната поща без да са ми дали предварително своя публичен OpenPGP ключ (такъв няма да дадат, защото нямат; ако имаха щеше да е обявен на сайта им)?

Дори и да имаха публичен OpenPGP ключ пак не бих си дал паспорта на някаква съмнителна фирма, която посредничи в продажбата на реклама на сайтове, в които се продават хранителни добавки за уголемяване на пениса (според някои източници не съществува научно доказан и безопасен метод за увеличаване на пениса, а в техните сайтове обещават безопасно уголемяване на пениса - сами си правете изводите за това колко са коректни).

Снимки на екрана с подробности за получените плащания и за какво точно са получени тези плащания.

А те ще ми дадат ли копие от годишните си финансови отчети? А достъп до статистиките си за конверсията на различни продукти? Защо да им давам информация, която съм набавил с множество проби/грешки наготово и безплатно?

Заради такива глупави изисквания и ограничения фирми като Copeac губят пари. Защото много хора биха се отказали да работят с тях след като прочетат безумните им изисквания.
 
От: как от Copeac.com губят пари...

Защо на новите паспорти първо пише Европейски съюз а после България, скоро Европейския Хазарски съюз няма да го има а България ще е тук до век и веков.

Мръсни Чифутски Свине, аз си извадих февруари от старите паспорти без биометрия и само с името България и нямам никакво намерение след като изтече след 5 години да си вадя от този шибан червен боклук

PS

Сори за офтопика
 
всъщност са на 3-то място по печалба за миналата година след hydra и clickbooth

това phone го имат почти всички големи и сериозни cpa-та, а ако нямат тогава е по-опасно(освен cj, cb...), загуба на време и пари..
copeac вече все повече се насочват(както и hydra) към големи афилиейти(дет играят надебело) и тия документи и шотове затова са
другата причина е че много хора правят фейк акаунти и ги банват поради тия CC submit/trial offers
па в паспорта мое да скриеш всичко освен снимката и името

иначе и аз ги мразя много
 
От: как от Copeac.com губят пари...

Аз не виждам нищо ненормално тук. И не мисля, че губят пари от това. Би трябвало да е точно обратното - мрежа със стриктна пропускливост на publishers, където рекламодателите няма да имат притеснения относно fraud leads, всякакви мними affiliate братя от Близкия Изток и т.н. Качеството гарантира приходи.
 
От: как от Copeac.com губят пари...

Има пък друга програма, която триеше акаунта след 3 месеца ако нямаш генерирана поне една продажба към тях. Това мисля, че е е по-весело.

И аз мисля, че няма нищо ненормално тук. В интерес на истината някои програми стриктно следят качеството и поради тази причина искат да стегнат нещата използвайки или "голямата тесла" с акаунтите или потвърждение кой си и какво можеш. Спомням си също така имаше програма, която при записване те питаша за нивото ти и годините прекарани в онлайн маркетинга. Сега пък на скоро една програма искаше 5 продажби от друга - клонинг на тази, за да минеш към оригинално желаната.

Само, че мисля, че е редно те да ти звънят а не ти. Все пак ти си проявил интерес и те са любопитни кой си и дали си истински. Тук може да се промени освен ако не е много добра програмата, ама пък колко да е добра.
 
От: как от Copeac.com губят пари...

Покрай това рязане на акаунти другите по-непопулярни афилиейт програми, които нямат такива "високи" изисквания печелят :)

Между другото, колко от изброените тук "проверени афилиейт програми" имат подобни изисквания? Май няма такива.
 
От: как от Copeac.com губят пари...

Покрай това рязане на акаунти другите по-непопулярни афилиейт програми, които нямат такива "високи" изисквания печелят :)

Между другото, колко от изброените тук "проверени афилиейт програми" имат подобни изисквания? Май няма такива.
Така е. Ако ти кажа, че някои програми толкова да не им пука от това дали ще растат още или не, че няма накъде. :)

А от Проверени Афилиейт Програми - Trusted Affiliate Programs тук всичките те нямат подобни изисквания и са така направени, че да дадат реален шанс на всеки един да може да изкарва пари онлайн. Все пак интернет става толкова голям всеки ден, че остава и да се правят на важни и недосегаеми. Има и програми със стриктни политики и те реално нямат за цел да откажат потенциалния афилиейт, а просто да потвърдят, че не някой бот минава да си прави акаунти, или просто някой е решил просто да види, проучи. Знам ли, всеки си има определена причина да си налага правила. Всичко това е реално от кофти опит. И в повечето случаи е така.
 
Re: От: как от Copeac.com губят пари...

Между другото, колко от изброените тук "проверени афилиейт програми" имат подобни изисквания? Май няма такива.


това е така понеже при cpa-та е много по-стриктно, плащат 1-2$ за zip или email submit, 20-50$ за 1$ trial...и т.н. и искат да са им качествени лийдовете такава им е системата, неможе да земат сулъо и пулъо :)
а при афф програми от форума всичко е на %, продаваш стока за 100$, дават ти 40$ и всички са доволни :) Aff network-a няма изисквания от афилиейта, понеже са sales, a не leads, и не го интересува качеството им само да има продажби :) най много да има рефунд, но и тогава си дърпат % от афилиейта :)
 
От: Re: От: как от Copeac.com губят пари...

плащат 1-2$ за zip или email submit

Това до някъде може да се обясни разумно, обаче това:

20-50$ за 1$ trial

направо крещи какъв е бизнес модела им - мамят хората с договора, написан с дребни букви. Потенциалните клиенти на хапчета за уголемяване на пениса по принцип избягват да четат текстове с малки букви и се ловят на номера. След един месец разбират, че от картата им са дръпнати пари за следващия пакет...
 

Горе