Здравейте, преди години писах за един мой проект - https://zapazi.bg .
Реших да пиша отново.
Създаден е през 2011 с цел организиране на времето, но това беше началната цел.
Желанието ми е да се развие , да има възможност да се свърже с различни държавни и други приложения като НАП, НОЙ, за да може лесно да се експортират, изпращат, получават документи.
Преди няколко месеца промених дизайна тъй кат не бях го променял от 8 години.
За момента има възможност да се запазят часове както за лекари така и за други сфери като частни учители, салони за красота, адвокатски услуги.
Когато го създадох , направих възможност да се запазват и билети в автобус, ЖП, хотели, кина.
Идеята беше да се помни лесно и да е на едно място.
Тъй като съм сам в разработката , не се популяризира много. Две години след мен се появиха и други платформи за лекари.
Затова и пиша отново.
Смятам че има на къде да се развива.
Нямам бизнес план, нямам и бюджет, няма заплащане, имам желание и го разработвам през свободното си време.
Който има желание и време, идеи - добре дошъл
Реших да пиша отново.
Създаден е през 2011 с цел организиране на времето, но това беше началната цел.
Желанието ми е да се развие , да има възможност да се свърже с различни държавни и други приложения като НАП, НОЙ, за да може лесно да се експортират, изпращат, получават документи.
Преди няколко месеца промених дизайна тъй кат не бях го променял от 8 години.
За момента има възможност да се запазят часове както за лекари така и за други сфери като частни учители, салони за красота, адвокатски услуги.
Когато го създадох , направих възможност да се запазват и билети в автобус, ЖП, хотели, кина.
Идеята беше да се помни лесно и да е на едно място.
Тъй като съм сам в разработката , не се популяризира много. Две години след мен се появиха и други платформи за лекари.
Затова и пиша отново.
Смятам че има на къде да се развива.
Нямам бизнес план, нямам и бюджет, няма заплащане, имам желание и го разработвам през свободното си време.
Който има желание и време, идеи - добре дошъл

Последно редактирано: