Конкурс за: лого за www.kodlilavo.bg

randb

Member
Рейтинг - 0%
0   1   0
Здравейте,

Обявявам конкурс за лого за www.kodlilavo.bg

Начало на конкурса: 13.10.2017

Краен срок на конкурса: 27.10.2017

Дата за обявяване на победител: 30.10.2017

Награда: 100 лв.

Насоки към дизайнерите: www.kodlilavo.bg е сайт на маркетинг консултант с многогодишен опит в сферата на маркетинга, който има желанието да помага на микро, малки и средни предприятия да развиват своя бизнес и да реализират своите мечти като вземат на достъпна цена същите дигитален маркетинг, стратегия, позициониране, оптимизация за търсачки, съдържание, социални медии и търговски маркетинг, които използват най-големите компании в България, за да привличат вниманието на хиляди потребители онлайн.

Логото да е на латиница, лилавото е задължителен цвят.

Може да налагате логата върху тези темплейти:

webPNGsK78B0M_thumb.png


Изходен файл на логото: векторен формат.

Плащане: ще си оставя телефон, скайп или каквото поиска печелившият, за да разменим файловете и наградата като предпочитам да стане по банков път или paylal след предаване на файловете

ЗАПОЗНАТ СЪМ СЪС ПРАВИЛАТА ЗА КОНКУРС ЗА ЛОГО И ДИЗАЙН.
 
Последно редактирано:
Нещо от мен като за началото.
Идеята - всъщност се отказах от първоначалната идея и за това редактирах поста с ново предложение. Мисля идеята се вижда.

866171.jpg
 
Последно редактирано:
Неслучайно използвах асоциацията с бухала. Освен, че кореспондира с маркетинг се свързва пряко и със знание, мъдрост и креативност, което допълва цялостната концепция.


kod-lilavo2.gif
 
Здравейте и от мен ! При мен се получи малко шикозно , за което се извинявам предварително :) Заложих на ябълката на познанието в кръг , който символизира съвършенството. kodlilav4f.png presentation template.png web.png
 

Горе