нов сайт

filo

New Member
Здрасти на всички ! Съвсем наскоро открих възможността за печелене на пари от интернет и искам да ви помоля за малко съвети.Чудя се от къде да започна - целта ми е да направя сайт и от него да изкарвам пари , но трябва да разбера последователността на действия. Да речем че визуално дизайнът на сайта е готов - какво трябва да направя после за да го регистрирам на адрес и най-важното да печеля от кликания и други начини,ако има такива. Благодаря ви предварително :)
 
От: нов сайт

Здравей и на теб. Радвам, че имаш ентосиазма да правиш пари онлайн. Да ти кажа честно - няма да са ти излишни, особедно в тази държавица. ;)

Добре, че си се ориентирал за визията на сайта, това до някъде означава, че знаеш и в коя ниша / пазар ще оперира той. Важното да имаш визия, другото се наглася и практикува. Тук можеш да прочетеш всичко това, но имай напредвид, че трябва да отделиш малко време да се запознаеш с материята, която е изцяло тук и е поднесена от многогодишния опита на всички ни.

Да ти кажа няма да ти е трудно, но имай предвид, че малко хора мога това, което ще те направи и с незаменими умения. ;) Успехи и приятен престой тук. ;)
 
Искам нов сайт, за да печеля онлайн!!!

Трябва да влезеш в този ХИПЕР, УЛТРА, ДУПЕР як сайт и да прочетеш ВСИЧКО. :)
Оптимизация за този ХИПЕР, УЛТРА, ДУПЕР як сайт, яката работа :) Мерси, бате. :)

А сайта, че е на английски ти дава оше едно предимство, но това е лично мнение. ;)
 
нов сайт, който да ми прави пари

благодаря Blinky
Аз ти благодаря. ;) Ако имаш въпроси, давай - стрлай, не се притеснявай. Все пак обаче поразгледай наоколо, даже хубавите теми са отделени, за да може новите да се ориентират по-добре тук. И естествено да станат по-адвас за по кратко време. ;)
 
От: нов сайт

Пич, знам един супер таен начин, който ще ти докара МНОГО пари, можеш да изкараш и по 10-15 000лв месечно.

Трябва да влезеш в този ХИПЕР, УЛТРА, ДУПЕР як сайт и да прочетеш ВСИЧКО. :)

Е аз съм редовен потребител на сайта, чета доста и неизкарвам 10 000 / 15 000 лв месечно. :D :D :D :D Иначе ако имаш повече акъл в главата, реално сайта може да ти даде шанс за такива пари в дългосрочен план.:clap::clap:
 
Учене, практика и четене му е майката

благодаря Blinky
Човек хващаш се сериозно и след няколко месеца, ако нямаш прогрес. Ела и ме наплюй в лицето. Положи обаче здраво труд в това, за да може си го заслужа.
 
От: нов сайт

аз също се надявам на голям успех :) ако имам въпроси ще поствам тук мерси още веднъж
 
От: нов сайт

Положи обаче здраво труд в това, за да може си го заслужа.
А викаш и така, и така ще ти плюя в лицето, поне да е заслужено. :) :) :)

Шегувам се.

Споко, трудя се упорито, но аз съм покер играч и сега имам доста онлайн турнири които искам да изиграя. А пък и сега съм адски щастлив че ме приеха в курса по АМ. И ще се трудя много, спокойно познавам се няма да се наложи да те плюя :) Мерси за мотивациите.
 

Горе