няма вече да има гаражен бизнес

От: няма вече да има гаражен бизнес

Според мен махат гаражите, защото смятат че е време дребният бизнес да става голям :) Кой ще прави конкуренция на олигофр... опс - олигар.. опса - октоп.... бе всичките "оли"-та дет са :D Другият вариант е, че не стигат гаражи за убавки лимузини :)



кво стана с оная програма за дребният бизнес
 
От: няма вече да има гаражен бизнес

Е добре, щом по-такъв странен начин ще получиш щастие и ще се изпълни със смисъл живота ти, пиши си, но това не говори много добре за същността ти.

А иначе, всеки може провери, коя година какво е имало.
 
От: няма вече да има гаражен бизнес

Понеже си пич и имаш желание да се учиш ще направя едно изключение за теб и ще ти обясня някои ключови термини от политиката
Предизборна година - годината преди изборите
Изборна година - годината на изборите
След изборна година - годината след изборите
2009г. се проведоха парламентарни избори - смятат се за едни от най важните защото точно по такива избори стават най големите недоразумения като с това което е на власт и ти си му голям фен.
И ако 2008г. не бяха похарчени въпросните пари бате ти Бойко нямаше да има какво да открива тия две години.
 
От: няма вече да има гаражен бизнес

Браво мерси за очеизвадното откровение. Не знаех че са толкова били добри твоите любимци, дарили 3 милярда в края на 2008, по някви си странни проекти, на бойко и просто с такива аутруистични чувства решили да сдадът багажа и го дали на бойко и щото са добри му завещали редица открития след 2 години, сега наистина ми стана ясно всичко мерси.
 

Горе