обявата на която не можете да устоите !!!

От: обявата на която не можете да устоите !!!

Или е базик, или е подигравка с труда на хората.
 
ама този номер с визата го играят през бг щото ако идат в испания в тяхното министерство на труда/икономиката и кажат търсихме прогхрамист с два чужи езика и 7-8 програмни /скриптови езици за 610 евро (минималната зпалата в испания) (най високата зпалата от трите обяви даже не е толкова) колкот взима един метач на улици и не намерихме може ли да уредим виза за едно китайче...
 
Не им знам идеята на тези, но аз го взимам лично, защото за мен си е подигравка с IT специалистите, които реално тук пак не взимат заслужените си пари.

Да правиш SEO на сайт (за топ позиции, за 100 кл. думички) за 200-300 лева на месец на фирма даваща 2-3К за тв реклама си е не само подигравка, но истинска гавра с труп. На една конференция го казаха много добре - "Не разбирам фирмите, които дават 10К лева за сайт и отделят само 200-300 лева за SEO. Какво реално си въобразяват, че ще постигнат. Това, че имаш сайт не означава непременно, че ще имаш и добър трафи." Добре го казаха.

Същото е и с тази обява. Искат да правят пари с никаква инвестиция, перфектния бг бизнес модел. Както каза бащата от едноименния сериал Малкъм - "Не знам. Това няма да свърши добре." :)
 

Горе