обявата на която не можете да устоите !!!

Жалкото е, че може и да е истинска. Няма да се учудя ако е. Има няколко неща, които ме карат да си го мисля:

1. Месечното възнаграждение
2. Многото задачи и опит
3. Избрали са сайта, чрез, който ще имат малко успеваемост

alphacom-bg.com/contact_us.php?osCsid=60fa9ef2d3b9e839c111cf2023589b6c - това са и авторите. Истинска е, че е истина. Ето и градацията на заплатите:

24214013.jpg


39446256.jpg


Скоро могат да дадат и реалните пари за позицията.
 
От: обявата на която не можете да устоите !!!

хахахаха това със заплащането 400-500 BG лева цепи мрака :)
 
От: обявата на която не можете да устоите !!!

кфи реални пари бе за тея умения ще търсят 1 година човек дет да ги покрива и то без кореиският и китайският :Д и тря му дават по 10 к на месец . Не мога да повярвам , че има такива малоумници ...
 
От: обявата на която не можете да устоите !!!

статията е готина и наистина според мен няма никакъв смисъл да не се публикуват данни за контакт ами всичко да се прави в техният сайт. Аз не го ползвам защото нямам години за да си търся работа (ученик съм си се още :Д). Тази същата глупост е има и в един голям сайт за фреелайнсери в България freelancer.bg , което изключително много ме дразни.
 
От: обявата на която не можете да устоите !!!

Ще трябва да се ориентираме към чуждия пазар. Българският е умряла работа.
 
От: обявата на която не можете да устоите !!!

Ziko, блогчето що не ти бачка:)
 
Re: От: обявата на която не можете да устоите !!!

Ето една много добра статия за начина, по който работят в jobs.bg и шансът ви да си намерите работа чрез тях :):
http://vedomost.info/novinite/40/29874-jobsbg-tarsite-si-rabota-no-tam-nyama-da-ya-namerite.html
Като гледам какво публикуват, не е нужно даже да чета това, което си пуснал, макар, че едно време бая бъзинг направи тази статия в нета.

Мда, аз реално ще ползвам малко повече услугите на външни, така, че и ти излизай на външния пазар. Работя тук с хора, но май само с тях ще си остана, новите се дънят много.
 
От: обявата на която не можете да устоите !!!

Лошото е че се надяват някой да клъвне на тези обяви

Те не очакват. Хората си "кълват" всеки ден и по много. :)
 
От: обявата на която не можете да устоите !!!

Да, ама ако не са Jobs.BG къде е алтернативата?

А и другото, което се замислих, е че работодателите могат в самия текст на обявата да посочат е-мейл, телефон и/или адрес. А някои освен името на фирмата друго не слагат. Аз после трябва да се правя на детектив ли?
 
От: обявата на която не можете да устоите !!!

Е как ще клъвне то реално този всичкият опит да го имаш по програмиране е почти невъзможно освен ако не се занимаваш от 20 години , но ако се занимаваш занимаваш от толкова 100 % ще си имаш работа. Също така някой познава ли човек дето да е програмист (слаб силен няма значение) и да владее китайски и кореиски ли къф беше, е аз не познавам и не вярвам да има , поне в БГ .

Блога не работи щото не ми остава време да го поддържам, но скоро сигурно ще го пусна пак . Трябва да го махна от подписа да не се заблуждават хората :))) .

Че трябва да се насоча към европейският пазар го знам ама все още не съм толкова опитен според мен и чакам да събера малко опит и проекти като дизайнер :):):)
 
Re: От: обявата на която не можете да устоите !!!

Лошото е че се надяват някой да клъвне на тези обяви
Еми това не е най-лошото. Най-лошото, че всички знаем какви пари реално трябва да се дадат за тези умения, и реално този, които клъвне ще е направил много голям компромис със себе си. Както и може да се предположи колко е добър и колко ги владее всичките. Другото е още по-зле - няма да дава всичко от себе си в тази работа. За това е редно всеки работодател да е наясно, че каквото дава като заплата, такова ще получи същото в работа и умения. Нищо в природата не се губи. Даже съм се чудел на тези оптимисти - давам по 400-500 лв. заплати на някой съпорт, и очакват клиентите им да са доволни от него. Как става този номер, само явно те могат да си го представят. Аз не мога да си представя да наема някой за по-малко от 1000 лв. За мен би било самоубийство да взема някой на цял раб. ден със заплата от 500-600 лв. Особено като говорим за IT сектора. За това тези горе са не само щастливци, но е леко галеници на съдбата, ако случайно някой им се навие и е кадърен. Но сценария в този случай е ясен - ще дойде някой изпаднал от Марс, който ще си клати краката по цял ден и ще е голям автогол за работодателя. Но каквото посееш, това ще пожънеш, както казва народа. :)
 
От: Re: От: обявата на която не можете да устоите !!!

Но сценария в този случай е ясен - ще дойде някой изпаднал от Марс, който ще си клати краката по цял ден и ще е голям автогол за работодателя. Но каквото посееш, това ще пожънеш, както казва народа. :)

Обикновено те лъжат, че при тях ще се развиваш и имаш бъдеще. Идеята е да си мислиш, че се развиваш, колкото се може по-дълго време, за да оберат те облагите от труда ти. Като не ти хареса повече - ходи си. Има и други балъци на пазара.
 
От: обявата на която не можете да устоите !!!

Тия обяви са за ташак и нищо повече. Фирми, дето предлагат по 2-3-4к немогат да си намерят хора по половин година - ако мислите, че някой ходи по обяви като тази....
Не си правете заключения от една обява, пусната от някой неадекватен.
 
някой беше коментирал за тази обява че всъщност е преддекст да си внесът някой китаец... като няма работна ръка в бг отговаряща на критериите и тогава може да се издаде работна виза на чужденец... (обявите ще се ползват за доказателство) ходи го разбери китаеца знае ли всичко това важното е че ще му урдеят българска виза ... като мисля (не съм сигурен напълно) ще валидна и за ЕС в страните Където е разрешено да работят българи...
 

Горе