от строителство до еротика

От: от строителство до еротика

Работата е там, че се усетих на 10-те лева, иначе щяха да са 50 - каквато беше първоначалната поръчка, затова така реагирах. Добре, че не продължих да пиша за него.
 
От: от строителство до еротика

След като сте си направили труда да прочетете ималите значи може да прочетете и това. Изпращам цитат от статията със заглавие Питейната вода свършва! ( ако това го публикуваме без да докажем, че е така ще имаме големи проблеми. И най-малкото е несериозно да се твърди такова нещо.) Както и да е. Прочетете част от текста.
" Живеещите близо до делтите на големите реки като Нил, Дунав ще бъдат застрашени от повишаващото се ниво на водата. Крайбрежните градове на морета и океани също ще бъдат заплашени от наводнения. И докато някои ще изграждат диги, за да спасяват домовете и живота си, то други ще страдат от изгаряща суша." или " В обозрим период от 1-2 деситилетия масово ще се сблъскаме с две гибелни „водни” явления: наводнения и суша"

Звучи ви добре написано, нали? Представете си това бъде публикувано в сайта. Доста от посетителите биха се разтревожили при така написаниете неща. А ако някой ни каже абе вие откъде имате тези данни? Правили ли сте проучване и можете ли да докажете това? Представете си настъпи смут в населението и ни подведът под съдебна отговорност. За тези неща не мислите, нали? Никъде не е посочен източник на тази инфомрация. Ние небихме защитили тези фантазии. Ако има нещо таклова то трябва да е с данни. Хората сами трябва да решат това дали е така или не. Няма източник или агенция. В тези изречения задължително трябва да има думичката" според" и се посочва кой е казал това и как е стигнал до тези убеждения.
Казах на Диана, че трябва да се корегират малко някои неща. Тя призна, че съм прав и всичко ще бъде корегирано. Край на нашата кореспондеция за няколко дни. Понеже тя не е единсвената с която работим ние започнахме да получаваме много хубави статии. В един момент тя се "показва" на имайла и иска пари. Тогава реших, че това трябва да го обсъдим. След няколко имайла и отказах любезно без намерение да се карам или споря. Мислех, че ще се досети сама за тези неща. Няма как да плащаме за нещо, което трябва да корегираме и да казваме на автора как да пише. В крайна сметка тя си прави реклама, че пише от строителство до еротика. Обаче не е споменато, че на темите екология са извън възможностите.

Извинявам се на всички за този мини скандал, който се получи в този форум. Спирам да пиша и пак ви казвам хубаво да си помислите преди да съдите.

Беше ми приятно, че съм член на този форум. Благодаря на всички, които се свързаха с мен и започнахме да работим като големи хора. Искам да ви кажа, че сайта е супер и найстина има автори, които не задоволяват нуждите на тинейджърте като им пишат ерочични статии.
 
От: от строителство до еротика

КИРЕВ НАПИСА:
Ама ти май наистина си се вживял в този Ваш сайт. По Discovery приказват какви ли не простотии. Постоянно чета как британски учени доказали разни неща от рода на това, че ругаенето намалява болката.
Ми да Ви *ба ма*ките тогава на всички, които не плащате... Охх, олекна ми. Ходете сега се сърдете на британските учени, не на мен.
Щом правите проблем да платите на момичето 10-20 лв., просто е невъзможно да си представя "сериозността" в/у бъдещия Ви проект. В подобни проекти трябва да се "наливат" много пари. Вие какво си мислите, че ей така ще вързвате чат-пат по някой балама и другите ще въздъхнат "Ах, колко са добрички в този сайт и как мислят за нас.". Е да, ама - не! При такова некоректно отношение сайтът Ви едва ли въобще ще просъществува.

ПослеПис: И не искам да изглежда така, че защитавам госпожица Петрова. Просто се дразня на некоректно отношение.

ОТГОВОРА МИ Е : Британските учени и Discovery имат възможност да докажат всичко. Във въпросните статии не се пише за източника на тази информация. Ти май само псуваш като каруцар, но не четеш внимателно.
Съгласен съм с теб, че се наливат много пари, но не се раздават. Нали има разлика?
 
Последно редактирано:
От: от строителство до еротика

Работата е там, че се усетих на 10-те лева, иначе щяха да са 50 - каквато беше първоначалната поръчка, затова така реагирах. Добре, че не продължих да пиша за него.

Разбирам твоя усет и шесто чувство, но защо не се усети и в каква насока се пишат тези статии. Вече се правиш на жертва.

Диана, разбери, че пари не се раздават за проба-грешка. Както Кирев каза в тези проекти се наливат пари, но аз казвам, че не се раздават.
Имаш ли свободно време? Напиши 2 качествени статии и ги изпрати на твой познат. Аз ще общувам с него. Ако статиите са ти окей и кажа, че ще ги публикуваме тогава ти ще бъдеш ангажирана за още 50 статии и ще ти ги предплатя. Няма да ги капарирам, а ще ти платя цялата сума предварително. Плащам, показваме преводното нареждане тук във форума и тогава започваш да пишеш. Всяка твоя статия ще бъде на цена по договаряне тук във форума.
Всяка твоя грешка ще бъде показвана тук. Всяка забележка от моя страна ще бъде публукувана тук. Искаш да си център на внимани и всички да се съгласяват с теб :) предоставям ти тази възможност сега!

Действай ако можеш!
 
Последно редактирано:
От: от строителство до еротика

Ама ти наистина не си добре. И продължаваш да се занимаваш с мен. Махни се от моята тема, взаимоотношенията ми с теб приключиха.
 
От: от строителство до еротика

Диана, няма смисъл да отговаряш!
Моля, да не спамите чуждите теми. Смятам че нещата се изясниха.
Всеки човек, положил труд за някого, трябва да получи пари, освен ако няма друга уговорка!
 
От: от строителство до еротика

Аре бе какъв е тоя смешник? Тои за 5лв какво иска ? докторантура по география и хидрология. Леле колко е зле ...
Тъкмо изчетох цялата драма и се канех да се из**ра и аз по темата ама гледам си ме изпреварил с няколко минути :D .. общо взето същото мение имам.

Тук под писач на статии обикновено не се разбира журналист, вещ в определена област. Не и за 5 лева. Колегата Маринерис хем тъкми "с ентусиазъм" сайт за глобалното затопляне, хем очевидно няма познания и ресурса (поне сътрудници нещо, професори, доценти?) да си създаде контента сам, а търси "експерти" в предприемач.ком да генерират малко баластра... Баси в какво превърнаха НетЯ такива изобретения като СЕО-то, Адсенса и Афилиейт програмите. Тъжно ми става.

С това не искам да засегна и авторката на темата и истинските й възможности - просто обсъждам конкретния сеир и услугата, която предлага. Иначе виждам, че има издържан правопис и словоред (пък аз съм чувствителен към тия неща :)).

ПС: Пардон за спама, просто и аз се възползвам от пълната сЛободия дето цари тука..
 
От: от строителство до еротика

До Marineris:

Цитат:

Искам да ви кажа, че сайта е супер и найстина има автори, които не задоволяват нуждите на тинейджърте като им пишат ерочични статии.

Отговор:

Съжалявам за спама в тази тема но просто не мога да се сдържа.
Господине хората които,пишат "еротични статии" не винаги се асоциират с тийнейджъри и това е бизнес който сигурен съм Вие не разбирате.Аз съм на 25 години и не попадам в тийн графата мисля си,но пък се смятам за доста оригинален писател в Adult бранша и вашето отношение спрямо хората пишещи по тази тема е най-малкото обидно.

Извинявам се на авторката за спама и осъзнавам,че можеше да използвам и ЛС но искам хората и особено младите предприемачи тук да се чувстват свободни ако имат таланта да пишат по въпросната тематика и да им кажа,че макар закони и т.н. хляб в тази авторска ниша,определено има за който е кадърен.
 
От: от строителство до еротика

Като стана дума за хляба - истината е, че след този скандал акциите ми се дигнаха неимоверно. Не мога да смогна от поръчки и взех да ги намалявам, че няма достатъчно време. Не знаех, че така ставали работите :) Гледам, че изоставам и с цените и ги вдигам двойно.
 
Последно редактирано:

Горе