пари от интернет - спешно

Сестра ми е в подобен период в момента и от известно време и аз се чудя, какво да и намеря да разцъква за някой лев. При нея проблема е, че английския и липсва и дори съобщения на клиенти, аз ги проверявам за грешки.

Ние почнахме с fiverr, като и пуснах няколко гиг-а, обясних и какво се изисква от нея и докато свикне да се оправя сама, аз помагам. При мен специално е трудничко да и намеря нещо, или да я взема да ми върши на мен някаква работа, защото едно, че при мен английския е top priority, а и втори човек не може да върши моята работа.

Моя съвет е щом знаеш английски, колкото да вденеш кое какво е, разгледай fiverr и напускай някакви оферти, парите са малко, но е по-добре без никакви. Блъскаш всякакви гигове, колкото повече - по-добре и докато се усетиш, може да почнеш да правиш 20тина $ дневно.

Да ви е жива и здрава рожбата и успех! :)
Абе интересно ми е във Файвър-а как се популяризират гиговете, че на мен много малко продажби ми идват там? Оставам с впечатление, че в Ибей е доста по-лесно.
 
Най-добрия вариант очевидно е review exchange, има групи, в които можеш да го направиш. За 50 ревюта ти идват 50$, по 1$ на ревю, заради таксата от сайта.

Ако ще рекламираш извън файвър, има affiliate оферта, като ако клиент извън файвър закупи услугата във файвър, взимаш 10-20$ комисионна мисля беше, отделно парите във файвър.
 

Горе