(публична) За кого ще гласувате на парламентарните избори?

За кого ще гласувате на парламентарните избори?


  • Общо гласове
    148
  • Poll closed .
От: (публична) За кого ще гласувате на парламентарните избори?

И пак, да ти кажа не си попаднал на мястото в което да можеш да проповядваш за гроб, тук са умни хора няма да ти се вържат оди на чалготеките там балъци много. ;)

Извинявам се, че не пояснявам към кой пиша, но просто всички знаят за това сметнах за ненужно да го споменавам!!!
 
От: (публична) За кого ще гласувате на парламентарните избори?

Мисля че няма смисъл да се спори с гербераст.
Чета им коментарите по други форуми-всички са нахални,нагли и повтарят простотиите на тиквата.
Хората видяха какви мафиоти са ни управлявали,срещу тях се водят дела за престъпления,и след изборите ще бъдат почти всички подсъдими.
 
Последно редактирано:
От: (публична) За кого ще гласувате на парламентарните избори?

- От 1 януари 2013г. България получава повече от 20% намаление на цената от природния газ, внасян от русия.
Ще започна с дребна забележка. Имената на държавите се изписват с първа главна буква.
По-горе някой спомена, че тази информация е невярна. Дори и да е вярна, това "намаление" всички виждаме как е oказало влияние върху сметките за ток и парно. Намаление на тези цени няма, а дори има увеличения и се предвиждат още увеличения на цените за тези услуги. Дори и да е имало такова намаление на цените за газ от Русия, то явно е потънало в нечии джобове. Неслучайно Бойко точно токът го хвана за да падне от власт.

- За първи път на територията на страна ни се изплнява толкова мащабен проекти по Международен фонд Козлодуй за саниране на обществени гради. Проектът е на стойност 50млн. лв за 247сгради.
В това твърдение няма почти нищо вярно. Дори числото на парите е грешно. Този фонд съществува още от 1999-та и ГЕРБ няма никакви заслуги за него. Доколко този фонд е нещо разумно и полезно за народа като се вземе предвид участието на МВФ това вече е друга тема.
За разлика от теб ще посоча достоверен източник:
http://www.mi.government.bg/bg/themes/mejdunaroden-fond-kozlodui-mfk-905-348.html

- Запазване на макроикономическата стабилност.
Според Wikipedia макроикономика е "наука за икономиката на национално ниво като едно цяло — сбора от новосъздадените стоки и услуги, дохода на населението, нивото на безработица сред търсещите работа и принципите, определящи движението на цените. Макроикономиката може да се използва за анализ на действията, които могат да се предприемат, с цел постигане на цели от различна важност, каквито са икономическият растеж, стабилността на цените, премахването на безработицата и постигането на стабилен бюджетен баланс."
Къде ги видя тези новосъздадени стоки и услуги с толкова многото фалирали фирми?
Къде я видя тази стабилност в дохода на населението и нивото на безработицата при нарасналата безработица през последните години?
Къде го видя този стабилен бюджетен баланс при изяждане на фискалния резерв (или пенсионерите са виновни за това) и увеличаване на външния дълг?

- Средна работна заплата - в края на 2012г. е 766лв, като в края на 2009г. е 690лв.
Средната работна заплата не е мерило за качество на живота при условия на масово нарастване на безработицата. Каква е ползата за народа ако на един човек му се вдигне леко заплатата, а 10 други останат без работа?
Ето ти малко данни от Националния статистически институт:
Приходи през годините на лице (втората таблица): http://www.nsi.bg/ORPDOCS/HH_1.1.3.xls
Разходи през годините (втората таблица): http://www.nsi.bg/ORPDOCS/HH_2.1.3.xls
Ето ги в сбит формат (година | приход | разход | остатък):
2004 | 2466 | 2068 | 398
2005 | 2579 | 2250 | 329
2006 | 2851 | 2580 | 271
2007 | 3347 | 3088 | 259
2008 | 3748 | 3521 | 227
2009 | 3867 | 3668 | 199
2010 | 3812 | 3481 | 331
2011 | 3937 | 3672 | 265
2012 | 4541 | 4293 | 248

Най-важна е последната колона в тази моя таблица. От нея става ясно колко пари му остават на човек след като си плати всички сметки. Както е видимо има лек скок през 2010-та, който не е по-висок от този през 2004-та (мързя ме да гледам по-назад). След 2010-та нещата пак тръгват надолу и в момента сме на под нивото от 2007-ма. Икономически грамотните тук могат да обяснят на какво се дължат тези временни пикове. Подозирам в това пръст да има периодичната намеса на банките.

- отчете първи излишък по текущата сметка след повече от 14години.
Това пък кой го измисли? Не само, че не отчита излишък, но ГЕРБ изхарчва събраното от предните и взима нови заеми, т.е. набутва държавата с нови дългове, чиято лихва ще трябва да я изплащаме години наред.

- Икономическията колапс в Европа наложи взимането на мерки за финансво стабилност, но при първата глътка "въздух" ЧАК В КРАЯ НА 2012Г се концентрирахме върху доходите и растежа.
Къде го видя този колапс? Само в Гърция има явни проблеми. Другите държави по един или друг начин с разни спасителни планове се оправиха и населенията на повечето държави в ЕС много не разбраха от кризата. На нас, обаче, тази криза ни я изкараха през носа с камара икономии, което доведе до повече фалити и намаляване на приходите, т.е. Дянков реши да спести приходи.

- Ефективно управление на европейските фондове
Към 28/02/2013г. общото договаряне по Оперативни програми е 102%, по програма за развитие на слеските райони- от 11% към 2009г. до 74% към 2013, по Оперативна програма за развитие на сектор рибарство - 83% в сравнение с 2009, когато е 3%.
За тези данни няма посочен от теб източник, което ги поставя под съмнение.
Хубаво говорим за усвояване на някакви фондове от някого, но каква полза има за болшинството обикновени хора? Ако говорим за това как развиваме селските райони, защо тогава тенденцията на обзлюдяване на селата продължава?
Рибарството не е основен поминък за българското население. Хубаво би било да посочиш статистика какво ги боли хората от народа за това, че няколко рибари се снабдили с нови въдици?

---

Изморих се да пиша. Ако някой иска, нека продължи. Вероятно ще изкара още информация доказваща, че написаното от temite е нищо повече от полит просвета с минимална или никава доза истина. Жалко, че има камара прости шарани, които не си правят труда да проверяват данните, които им се сервират по политическа линия.
 
Последно редактирано:
От: (публична) За кого ще гласувате на парламентарните избори?

Провалите на Групировката ГЕРБ

Или защо партията на червената мутро-мафия бе принудена да напусне властта, в условия на финансова „устойчивост", основаваща се на мизерия – икономика на лишенията, бедност и липса на перспектива. Ето основните провали:

1. Обедняването на хората с около 21-22% за четирите ГЕРБави години, при отчитане на повишаването на цените на група от 20 основни потребителски стоки, в т.ч. увеличаването на цената на тока с общо 18 % /5+13/;

2. Увеличаване на безработицата с над 40%, с нови над 400 000 безработни. Реалната безработица не е 12.4% /само за регистрираните, според МТ и НСИ/, а е близо 20%! Младежката безработица е по-страшна и тя е около 30% - протестиращите млади хора в страната показват това;

3. Устойчива четиригодишна икономическа стагнация с ясно изразени елементи на рецесия, свито потребление, силно намалени външни инвестиции и оттегляне на големи чуждестранни инвеститори;

4. Липса на политики за развитие на бизнеса, съсипване на дребните и средните фирми, десетки хиляди фалити и загуба на над 400 000 работни места;

5. Заграбване на общо над ДВА милиарда лева от резерва на НЗОК, лични здравни вноски на осигуряващите се Българи, създаване на хаос и объркани политики, с които Българското здравеопазване бе поставено на колене. За тази кражба Бойко Борисов, Симеон Дянков и ръководството на НЗОК трябва да бъдат разследвани и осъдени;

6. Въвеждане на данък върху лихвите по депозитите на гражданите, с аргументи за някаква справедливост, без даване на реципрочната възможност на хората, изплащащи кредити, да приспадат лихвите по тях при данъчно облагане;

7. Недосегаемост на топ-групировките и олигарсите – ТИМ, Лукойл-Златев, Георги Гергов, Ганчев, братя Галеви и др., прикриване на определени незаконни дейности /случаи като Мишо Бирата, пристанище Росенец, Митниците и т.н./, нарастване на битовата и икономическата престъпност, безнаказаност на циганските банди по места, както и усещането за нараснали несигурност и несправедливост у гражданите;

8. Строежи на части от магистрали, пътища и други обекти не само с Европейски средства, но и с държавно участие като задължително съфинансиране. Обаче, парите от Брюксел често закъсняват или дори не идват. Поради това много строежи бяха авансово финансирани изцяло със средства от бюджета. Какъв бе контролът на тези съфинансирания и колко средства от бюджета бяха изхарчени? Много, но засега това остава неизвестно. Известни са само някои от печелившите лица и фирми.

По качество на пътищата сме на 129 място в света. Трагедия! Но мутрата комунист Бойко Борисов ЧЕТИРИ години режеше ленти „на всеки километър" и се мислеше за Кольо Фичето... ГЕРБ - Граждани за Европейско Развитие на Бандитизма!
 
От: (публична) За кого ще гласувате на парламентарните избори?

Защо се мъчите да говорите с това същество? Няма да ги коментира казаните неща. По-скоро ще ви нарече КОМУНЕТА/ КОМУНИСТИ и ще каже - ще си говорим след изборите. Не се занимавайте с тоя боклук.
 
От: (публична) За кого ще гласувате на парламентарните избори?

Защо се мъчите да говорите с това същество? Няма да ги коментира казаните неща. По-скоро ще ви нарече КОМУНЕТА/ КОМУНИСТИ и ще каже - ще си говорим след изборите. Не се занимавайте с тоя боклук.

Боклук е баща ти с цялата ти рода плюс Станишко. Едно свястно мнение не си казал в цялата тема, но не се и очудвам все пак си от БСП. Там са само улични кучета. А относно това, което казаха dintronix и UnWise можем цял ден да си спорим. В момента така мога да ви оборя, че да не влезнете във форума. Има ли смисъл? Спорим ненужно. Вие си знаете вашето и това е . Казах хората избират след около 8дни и след това пак ще влезна да коментираме резултатите. Дерзайте, защото още малко ви остана да плюете свободно след това като видите резултата ще плачите и ще се самонаказвате. А да и да не забравя "България народ е от глупаци и идиоти" ок щом сме идиоти около 2млн. българи така да е.


А, за акаунтите и анкетата, нямаш грижи ако искаш ей сегичка ще направя 2000 рега в форума и ще обърна вота, ама не искам да причинявам това на блинки и кула.
Ами ок щом само така можеш да обърнеш анкетата в своя полза така да бъде. Но реални хора в момента са гласували в нея, както и във всички анкети във форума ГЕРБ води и хич не ми се оправдавайте.




МОЛЯ ИЗГЛЕДАЙТЕ ТОВА ВИДЕО:

http://play.novatv.bg/play/308577/?autostart=true


!!!
 
От: (публична) За кого ще гласувате на парламентарните избори?

Кой спори с тебе бе льольо? Не виждаш ли че цял форум ти се присмива на простотията? Върни се малко по назад да видиш как се спори. С тебе спор няма! Никой тука няма време да убеждава един психопат-неадекватник, че черното е черно, а бялото бяло.

Ай като толкова си отворен кажи що тиквеника даде 10 милиона за 2 сайта и фейсбук страници, докато заплати, пенсии, детски бяха замразени? Това е само един въпрос от многото дето ще те питам до изборите.




Боклук е баща ти с цялата ти рода плюс Станишко. Едно свястно мнение не си казал в цялата тема, но не се и очудвам все пак си от БСП. Там са само улични кучета. А относно това, което казаха dintronix и UnWise можем цял ден да си спорим. В момента така мога да ви оборя, че да не влезнете във форума. Има ли смисъл? Спорим ненужно. Вие си знаете вашето и това е . Казах хората избират след около 8дни и след това пак ще влезна да коментираме резултатите. Дерзайте, защото още малко ви остана да плюете свободно след това като видите резултата ще плачите и ще се самонаказвате. А да и да не забравя "България народ е от глупаци и идиоти" ок щом сме идиоти около 2млн. българи така да е.



Ами ок щом само така можеш да обърнеш анкетата в своя полза така да бъде. Но реални хора в момента са гласували в нея, както и във всички анкети във форума ГЕРБ води и хич не ми се оправдавайте.




МОЛЯ ИЗГЛЕДАЙТЕ ТОВА ВИДЕО:

http://play.novatv.bg/play/308577/?autostart=true


!!!
 
От: (публична) За кого ще гласувате на парламентарните избори?

Абе приятелю ти знаеш ли колко пари се дават от АТАКА и БСП, за да се плюе срещу ГЕРБ и да се правят мащабни интернет кампании срещу тях? Моля ти се тук няма второ мнение.

А и имам друг въпрос към Бесепари, и към Атакист, и към Куневци. Нали знаете, че в момента, ако социологическите проучвания се случат ще трябва:


Атака да се коалира с ГЕРБ или ако откаже това означава да се коалира с БСП и ДПС
БСП да се коалира с ДПС и Кунева
ГЕРБ да се коалира с Кунева и ДСБ евентуално.


Как бихте реагирали тогава а? Аз лично мисля, че както винаги АТАКА ще подкрепи ГЕРБ, колкото и да го отричат. НЕИЗБЕЖНО е без коалиция освен, ако ГЕРБ нямат пълно мнозинство, за което вярвам. Та дори и ти както викаш "Атака отиват на изборите за 20%", което е нещо извънземно, но това е друга тема, та както викаш АТАКА пак няма да има пълно мнозинство. С кой ще се коалират? За правителство на малцинството искрено се съмнявам.


А изгледахте ли клипа по-горе?
http://play.novatv.bg/play/308577/?autostart=true
 
От: (публична) За кого ще гласувате на парламентарните избори?

Ахахахахаха еееееееее по-голяма смешка не бях чувал. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

И нас ни изкараха платени драскачи. :lol:

Че и на гробаря Кеворкян предаването цитираш. :lol:

Абе приятелю ти знаеш ли колко пари се дават от АТАКА и БСП, за да се плюе срещу ГЕРБ и да се правят мащабни интернет кампании срещу тях? Моля ти се тук няма второ мнение.
http://play.novatv.bg/play/308577/?autostart=true
 
От: (публична) За кого ще гласувате на парламентарните избори?

Кви АТАКИ, кви Куневици .... какво говориш? Ясен въпрос ти зададох!!! Кажи за сайтовете!


Абе приятелю ти знаеш ли колко пари се дават от АТАКА и БСП, за да се плюе срещу ГЕРБ и да се правят мащабни интернет кампании срещу тях? Моля ти се тук няма второ мнение.

А и имам друг въпрос към Бесепари, и към Атакист, и към Куневци. Нали знаете, че в момента, ако социологическите проучвания се случат ще трябва:


Атака да се коалира с ГЕРБ или ако откаже това означава да се коалира с БСП и ДПС
БСП да се коалира с ДПС и Кунева
ГЕРБ да се коалира с Кунева и ДСБ евентуално.


Как бихте реагирали тогава а? Аз лично мисля, че както винаги АТАКА ще подкрепи ГЕРБ, колкото и да го отричат. НЕИЗБЕЖНО е без коалиция освен, ако ГЕРБ нямат пълно мнозинство, за което вярвам. Та дори и ти както викаш "Атака отиват на изборите за 20%", което е нещо извънземно, но това е друга тема, та както викаш АТАКА пак няма да има пълно мнозинство. С кой ще се коалират? За правителство на малцинството искрено се съмнявам.


А изгледахте ли клипа по-горе?
http://play.novatv.bg/play/308577/?autostart=true
 
От: (публична) За кого ще гласувате на парламентарните избори?

Стига си се правил братле, я кажи по колко ти дава Сидеров, да плюеш срещу ГРОБ. :lol:

Казвай, ако са хубави да се нареждаме на опашката. :D

Кви АТАКИ, кви Куневици .... какво говориш? Ясен въпрос ти зададох!!! Кажи за сайтовете!
 
От: (публична) За кого ще гласувате на парламентарните избори?

Аз съм супер разочарован :(, че не знаех че давали пари да се плю Гроб, :( иначе 4 години съм в тая ниша и добре се справям. о сега щях да съм поне милионер. :lol:
 
От: (публична) За кого ще гласувате на парламентарните избори?

Стига си се правил братле, я кажи по колко ти дава Сидеров, да плюеш срещу ГРОБ. :lol:

Казвай, ако са хубави да се нареждаме на опашката. :D

Абе на ръцете ми е да се избъзикам нещо, ама няма да го направя, защото гербераститите ще го разберат буквално. Съмнявам се да вдяват от метафори.

Пари в момента за плюене по ГРОБ не се дават от никой, просто няма нужда. Всъщност ако се дават пари, то трябва да се дадат на хората от ГРОБ, че и на temite включително. Почнах да се съмнявам, че е платен кадър на БСП, който е тук за да злепоставя още повече гробарската партия. Хубаво че се появи, че бях почнал да забравям колко са елементарни последователите гробарски. Нека пише, че да ги видят всички какви са....
 
От: (публична) За кого ще гласувате на парламентарните избори?

Щом това те успокоява, че ГЕРБ ще спечели ок. Те хората си знаят за кого да гласуват пък вие си мислите, че сте някакви различни и по-добри. Както казах малко остана до другата неделя. Ще ви търся сметка на всеки един повярвайте ми.
 
От: (публична) За кого ще гласувате на парламентарните избори?

Щом това те успокоява, че ГЕРБ ще спечели ок. Те хората си знаят за кого да гласуват пък вие си мислите, че сте някакви различни и по-добри. Както казах малко остана до другата неделя. Ще ви търся сметка на всеки ден повярвайте ми.

Ааааааа, сметката си я търси от тиквата нали тя ти плаща. :p
 
От: (публична) За кого ще гласувате на парламентарните избори?

Ааааааа, сметката си я търси от тиквата нали тя ти плаща. :p

Доста си забавен. Жалко, че не са те взели в комиците. Може би толкова си агресиран и ядосан от това, че съм адски прав за победата на ГЕРБ, че не ти остава нищо друго освен да се правиш, че ти е забавно. Гарантирам ви, давам ви моята дума ГЕРБ ще спечели тези избори, а вие ще бъдете толкова изненадани, че ще се скриете в миша дупка. Искам да видя лицата на всеки един от вас, когато ГЕРБ победи. Жалкари.
 
От: (публична) За кого ще гласувате на парламентарните избори?

Направо, ми иде да скоча през терасата, честно ти говоря. :clap:

агресиран и ядосан от това, че съм адски прав за победата на ГЕРБ
 
От: От: (публична) За кого ще гласувате на парламентарните избори?

Това пък кой го измисли? Не само, че не отчита излишък, но ГЕРБ изхарчва събраното от предните и взима нови заеми, т.е. набутва държавата с нови дългове, чиято лихва ще трябва да я изплащаме години наред.

Имаше излишък, но той не е за хвалби. Като дойде Боцко обвини предишните и не се разплати с фирмите, като по този начин икономията на дянков излезе през носа на цялата държава. Създаде се огромна междуфирменна задлъжнялост и масови фалити. Та тия пари дето не ги дадоха на бизнеса им е излишъка.

Изморих се да пиша. Ако някой иска, нека продължи.

Няма смисъл всичко може да се обори аз бях почнал ейтака за спорта ама само като видях първото изречение и се отказах. Тези неща на колегите са им пределно ясни. :)
 
От: (публична) За кого ще гласувате на парламентарните избори?

Какво се хабите да пишете с тоя покемон? Ясно е, че е платен драскач. Ако беше член на форума щеше да знае, че през годините на управление на тия некадърници сме коментирали стотици път малоумщините им, включително такива които са в нашата компетенция.

Гарантирам ви, давам ви моята дума ГЕРБ ще спечели тези избори, а вие ще бъдете толкова изненадани, че ще се скриете в миша дупка
ГЕРБ ще си купи изборите, това е ясно. А ти кой си, представи се с истинските си имена, след като ни даваш думата си и искаш след това да ни гледаш лицата.
 
От: (публична) За кого ще гласувате на парламентарните избори?

ГЕРБ ще си купи изборите, това е ясно. А ти кой си, представи се с истинските си имена, след като ни даваш думата си и искаш след това да ни гледаш лицата.

Цветан Цветанов :lol:
 

Горе