Търся: реклама на сайт за колективно пазаруване

Направете го в рамките на тия 10 дни да могат да пускат по 1 пост максимум на 30 мин. Тоя сега за 1 час вдигна 30 теми...
 
Здравейте, интересува ме в кой сайт ще е банера, колко импресии и колко клика би имало за примерно 1000 лв. на месец.

Емейл за обратна връзка: [email protected]

Благодаря за информацията!
 
Готов съм да дам 1000 лв на месец за реклама, ако черно на бяло имам гаранция, че сайта ми ще изкара поне по 2 инвестициите за реклама. Ако не можеш да ми предложиш такава гаранция, няма за какво да говорим.
 
Гаранция за реклама? Мите, това е все едно аз да пусна кампания в телевизията и ако няма ефект да си искам парите обратно.
 
Гаранция за реклама? Мите, това е все едно аз да пусна кампания в телевизията и ако няма ефект да си искам парите обратно.
Мен, за сайт, който изкарва без никаква реклама 200-300 лв месечно, аз няма да дам 3 пъти месечните му приходи за реклама без никакви гаранции. Ако си пробвал и знаеш, че ще стане, аз съм ок. Ако не си, давам ти 50% от разликата на приходите, които ще имам след рекламата и приходите, които съм имал без нея и колкото си изкараш са си твои. Сиреч ако сега сайта ми прави 300 лв, а след рекламата прави 1300 лв, ти получаваш 500 лв. Ако след рекламата прави 400 лв, ти получаваш 50 лв. Това е едно наистина коректно предложение. Но да рискувам 3 месечния си чист приход за нещо недоказано няма да стане. :)
 
Здравейте ако имате интерес имам големи фб страници за реклама са супер :) поздрави
 

Горе