24 Часа пак се изсраха и нахраниха интернет бизнеса

ReminD

Well-Known Member
Тъпанарите пак са се насрали - честито на хората дето разчитат на СМС приходи.

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=809601

Само не схващам тия какво ги бърка кой сайт как печели пари? Нито е незаконно, нито е нелегално - не схващам цялата статия защо е написана.

Проверка на вестника показа, че има поне 5-6 български сайтове, които предлагат опцията за закупуване на различни неща с кратки съобщения. Такива са например "Животно", "Хановете", "Лейди Популар", "Немексия", "Пингвинът фермер" и други.
Е... и като има какво? Пречи ли ви нещо ?



Децата ни се регистрираха в сайта с играта за отглеждане на виртуални животни. Бяха се запалили много и няколко дни почти не се откъсваха от компютъра. След това - през януари, получихме 730 лева сметка за мобилен телефон, разказа младо семейство от София.
Е и какво? Това, че не са си възпитали децата, ние какво сме виновни, че ония пращат смси...


По никакъв начин на стимулираме използването на платените опции, не слагаме рекламни съобщения, които да приканват играчите да ги използват, обясниха още собствениците на сайта
Сега пък трябва и да им се обясняват ? Ако трябва и 10000 карета да си сложат с рекламни постове за смси, какво ги бърка тях.


Тарикати си правели регистрация в дадена игра, след което започвали да изпращат съобщения до другите участници, че могат да им дадат допълнителни бонуси, жълтици, диаманти или други "екстри", с които по-бързо се напредвало в играта.

Или пък се представяли за администратори на съответния сайт при изпращането на съобщенията.

Срещу това искали другите участници да им дадат паролата за достъп до играта. След като се сдобиели с нея, открадвали акаунта и присвоявали всичките активи, натрупани от съответнния играч. Или пък влизали и играели от негово име.
О сериозно ли ? Мерси, че ни информирахте господин олифурен.
 
От: 24 Часа пак се изсраха и нахраниха интернет бизнеса

яд ги е, че някой печели пари. така е в българия, и само 5 лв да спечелиш днес - пак ще има някой да ти завиди
 
От: 24 Часа пак се изсраха и нахраниха интернет бизнеса

Някой от редакторите им 100 % чете форума, дайте му ника, ще го разпънем на площада.
 
От: 24 Часа пак се изсраха и нахраниха интернет бизнеса

Тя големи олигофрени от този кенеф пейпър да ги ева. Сайтовете им виновни, че родителите са олигофрен, които са дали на децата си зле възпитани олигофренчета достъп до нета и телефон без лимит и после "ограбиха горките ни деца".

Заслужават не 730 лв. ами 7300 лв. да им тръснат сметка като са прости и не знаят как да си възпитават децата. Как във всички медии се напълни с малоумници и злобари?
 
От: 24 Часа пак се изсраха и нахраниха интернет бизнеса

А защо са пропуснали империята на депутата Доброслав Димитров от ГЕРБ или по точно ГРОБ какъвто се очертава за България ако блядовете строят АЕЦ Белене

Депутат от ГЕРБ с империя в интернет

Общи условия за игра в "Империя онлайн"

8. Потребителски такси

8.1 Използването на онлайн игри и други услуги е безплатна, освен ако не е специално изтъкнато.

8.2 Въпреки това, потребителите могат да закупят определени услуги и екстри, достъпни като част от онлайн игрите. В този случай те ще бъдат отделно оповестени – във връзка с кои игри, вида на услугите, техните функции, периодите на действие, цена и методи за заплащане.

8.3 Непълнолетни, желаещи да закупят подобни услуги гарантират, че средтствата, използвани за закупуването на услугите са им осигурени с тази цел или са им предоставени за собствено управление от техните законни настойници.

8.4 Приложимите ставки са дължими и изискуеми при затваряне, като плащането обикновено се събира от доставчика на улугата, занимаващ се с процеса на плащане. Плащанията могат да бъдат събрани няколко дена по-рано за да се осигури непрекъснатия достъп до услугата. Условията за ползване, ако има такива, наложени от такива доставчици на услуги, се прилагат заедно с тези условия за ползване.

8.5 Потребителите гарантират, че всяка информация, която осигуряват като част от процеса на плащане (включва, но не се ограничава до информация за банката, номера на кредитни карти и т.н.) е истинска и точна.

8.6 Методите за заплащене се различават за различните онлайн игри, държава на потребителя както и наличните средства и технологии.

8.7 „Империя Онлайн ООД” допълнително си запазва правото да променя таксите за вътрешните услуги в игрите (включително виртуалните валути), което съдържа и правото да намалява или увеличава ставките за отделни услуги за игрите за бъдещи закупувания на услуги.

8.8 В случай на просрочване, лихвата нараства по законовопостановения процент. „Империя Онлайн ООД” има правото да блокира акаунта на всеки просрочващ потребител, да изисква допълнително заплащане или да преустанови предлагането на услуги за този потербител.

8.9 Ако, по вина на потребителя, „Империя Онлайн ООД” понесе разходи за такси за анулиране(като резултат от недостатъчни средства на потребителя), този потребител ще понесе всякакви свързани разходи и „Империя Онлайн ООД” има правото да включи такива разходи и такси при следващо събиране на такси. Ако плащането е осъществено с кредитна карта, таксите за анулиране могат да достигнат до EUR 50 на таксуване плюс всякакви банкови разходи, наложени на „Империя Онлайн ООД”. „Империя Онлайн ООД” има правото да изисква допълнителни разноски.
 
От: 24 Часа пак се изсраха и нахраниха интернет бизнеса

Само вижте някои боклуци какво коментират!
мкйухъгт: При оплакване в КЗП,отговора е,4е нямат законова форма да се намесят,така,4е вси4ко опира до безхаберието на държавата и липсата на законови ограни4ение
Всичките доносници да им еба майката - тоя закакво се е оплакал не мога да разбера?

Ми кво става ако някое дете малограмотно тийнче хване портмонето на мама и обиколи 1-2 мола ? Да се оплакват до КЗП ли ;) :D


nvm: Лошото е, че игрите са за деца, а те трудно могат да устоят на изкушението. Със сигурност, обаче, сайтовете са се бетонирали в Общите си условия за ползване на играта и отговорността е върху родителя.
Ахахах още някой сере... абе идиоти какво ви бърка вас как си печелят някои парите... дори е смешно да кажем, че е законно да си монетизираш сайта чрез смси ;) . Ми по същата логика да се оплачем и от всички търговци...
 
От: 24 Часа пак се изсраха и нахраниха интернет бизнеса

Ааа ясно, сега видях на никса поста... ми тва си е платено, прави сте - всичко към една фирма, даже и линкове са дали ( а помните предприемач.ком как бяха пуснали със space). Иначе цялата статия е уникална, много се смях ;)
Проверка на вестника показа, че има поне 5-6 български сайтове, които предлагат опцията за закупуване на различни неща с кратки съобщения

Може от утре да почнат всякакви проверки на 24 часа - колко сайта печелят чрез смс, колко чрез адсенс, колко продавеат реклама и т.н.. ;) . За финал пък накрая са сложили: "Крадат акаунти с обещания за бонуси" - Е няма просто как да не споменат интернет + бизнес и да няма крадци , крадене и т.н..
 
От: 24 Часа пак се изсраха и нахраниха интернет бизнеса

Важното е бабите и дядовците да четат весника и да цъкат с език и да клатят глава и да викат - глей глей ко праят :)
тка се продва весник...
кой ще се занимава да го купува ако пишеха реално което както си е..
ти ще слушаш ли на ловджия историите ако не ги е украсил ?
 
От: 24 Часа пак се изсраха и нахраниха интернет бизнеса

Аз пък ще се оплача, че вестник Уикенд ми пробутва измислени статии и ме таксуват по 1 лев за брой. По този начин ме ограбват, защото ме подмамват със звучни заглавия!
 
От: 24 Часа пак се изсраха и нахраниха интернет бизнеса

Нека реват, онлайн бизнеса им утрепа приходите и сега гледаме смъртни стонове :) Кой ще ти купи реклама във вестник, като може да си вземе ТАРГЕТИРАНА реклама за десетки пъти по-малко пари.
Медиите, които имат мозък (Икономедия примерно), се усетиха и се прехвърлиха онлайн, а на тия боклуци им остава да плюят като за последно :)

И въпреки цялата пропаганда, тия сайтовете за групово пазаруване правят много голям бум и хората като видят колко е далавера, до 1-2 години ще почнат масово да купуват онлайн. Както е по цял свят.
 
От: 24 Часа пак се изсраха и нахраниха интернет бизнеса

Смешна работа :). Тя статията преди ние да я видим е излязла на 8ми март, вижте коментарите от тогава и как я посрещат хората, които нямат връзки с интернет бизнеса. Мисля, че почти никой не се връзва на тая статия.
 
От: 24 Часа пак се изсраха и нахраниха интернет бизнеса

Бате, скоро ще спре да ти прави впечатление. Аз от 2002 наблюдавам тази тенденция - да се храни и плюе яко по бг интернета. Чак започвам да се чудя как медии като Инвестор, НетИнфо и т.н. се дореждат го някакви по-сериони рекламодатели. Но като се замисля колко големи комисиони прибират рекламните агенции, си отговорих наскоро и на това. Сръбска музика е клатене си е тук.

Нищо не става, както казваше един приятел. А друг довършваше - на въжето. :)

Не знам за какви жалби се споменава. Все едно да глобиш аптека, че малката дъщеричка е взела кинтите на мама за да си купи крем за лице или друго, без да и каже? И цените са си обявени и terms & conditions си имат. Не знам за какво са я написали тази статия и къде търсят сензацията? Всички наши медии, с всеки изминал ден, доказват неграмотността си по тези въпроси, което адски много вреди на общественото мнение, което като се сещаме е лесно манипулативно поради ограничения им капацитет на всички. Хората не само лесно се поддават на глупости, но са и по-склони да вярва на това, че нещо им вреди, отколкото помага, като това им се е придобило с годините. Тук не ги виня, но опредлено ги виня за това, че са зле информирани и неграмотни. И за да се информират ползват тези, които грам не разбират за какво пишат. Все едно слепец да напътства глух за обезвреждане на бомба. Същата простотия.

Нормално, каквито са ни медиите, такива са ни и хората - чалга, джипове, селения и секс по мазетата. :) И нон стоп се пише кой кого минал и как полицията спала, пък оня с джипа бил се измъкнал с няколко милиона и народа седи, зяпа и тегли една и това е. Вчера излизам от едно татус студио и слушам един дядка как нарежда 3 помиара: "Къш, мама ви...на вас и на Бойко....ходете Фандъкова да ви храни". Какво очаквате от мозък произвел такава люта попържня. :)

Тоя като види, че "любимият" му всекидневник гледа така на нещата, случващи се в бг интернета. Познайте какво му идва и на него и на колко още себеподобни ще го сподели по начина, по който го е чул / прочел. Важното е да си "истински бизнесмен", като този вестник и да плюеш поръчково насам и натам. Даже не знам не им ли е страно на хората да гледат едни и същи изказвания за интернет. Някакси не им ли се струва странно и нагласено. Нали ние се водим най-подозрителната нация. Или тъпизна им е толкова голям, че затъпява и това им чувство?! А в същото време технологиите да се развиват. Почвайки с това - интенрет маркетинга, никога не съм предполагал, че социален сайт ще заплаши най-голямата търсачка, като популярност, някога.
 
Последно редактирано:

Горе