4000 лв. за 1 година ?!?

BHuMaHuE

Member
Значи на кратно.... за мен - пълен "абич", не знам език... имам 6 сайта.

Много искам другата година по това време да имам 4000лв. как най-бързо могат да се изкарат посъветвайте ме. Имам някакви си 6 сайта от който нищо не става но както споменах съм пълен новобранец не разбирам нищо но се бутам м/у шамарите. Ето и сайтчетата кажете какво да ги правя. Благодаря за вниманието :

http://pistol.sitebooth.com
http://climaxer.sitebooth.com
http://lung2008.blogspot.com
http://lyse-xl.blogspot.com
http://maxodent.topcities.com
http://pojelai.hit.bg

Имам ли изобщо някакъв шанс защото за сега от тия сайтове не съм спечелил нищо. Или да си метна пц-то през терасата и повече никога да не се занимавам с и-нет "бизнес" ??

Сега ми се смеете сигорно много здраво но какво да се прави има и такива индивиди като мен
 
Хора, с най-добри чувства ви го казвам: ТОВА СА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ! Единият пуснал тема как за 1 година да спечели 4000 лв. друг как за 1 година 12 000 лв. - така не става. Никой няма да седне да ти дава уроци как за 12 месеца да спечелиш определена сума пари.

Седни чети, експериментирай, учи се от успехите и грешките на другите и ако си късметлия може не 4000 а 40000 лв да направиш за година. А й плюс това има мнения от хора които за 1 година 400 лв. не може да изкарат, а се правят на компетентни.

Пак казвам че не го пиша това с лошо, а просто това са безмислени теми и ако не т Кофата, то мисля най-доброто място за тях е в offtopic раздела!

Виждам, че екипа на сайта се стреми да угоди на всеки (евала за което), но с такива теми от рода на "Как да направя 4000 лв. за година" или "Как да го вкарам на съседката у задния двор" се избозва форума.
 
Аз ще ти кажа за българския ти сайт а чуждестранните ще оставя на специалистите тук. Идея за пожеланията е добра вече не е толкова празна нишата ,но има още възможности. Ако си готов да инвестираш време може и да стане ,но се иска много работа. Няколко бързи съвета мени на блог разкарай го тоя хит.бг ,в старт.бг има тема пожелания събитни го там и поствай повече пожелания сега празници бол. Наблегни на тея сладникавите. Засега толкова като го изпълниш ще ти дам още идеи. Но трябва да работиш здраво
 
бате виж са няма някой който да ти каже как да напраиш 4000 лева за една година по простата причина че всички щяхме да го правим по този начин. просто изкарването на пари няма готова рецепта - хващай се чети , пробвай-греши , пробвай-успей и така ще почнеш малко по малко да навлизаш в материята , но недей да смяташ че парите ще дойдат скоро.

П.С. утре си купувам първата ми кола купена с пари от онлайн бизнес :)
 
iNDESiGN е доста по добър отколкото си мислиш :)

Иначе по темата BHuMaHuE може да ги изкараш може и да не ги изкараш зависи колко си сериозен но ако много го искаш ние ще помагаме :)
 
iNDESiGN е доста по добър отколкото си мислиш :)

Иначе по темата BHuMaHuE може да ги изкараш може и да не ги изкараш зависи колко си сериозен но ако много го искаш ние ще помагаме :)

бате, 10х :D

-----
вие му скапахте надеждите на момчето, с отговорите че било глупост, никой не разбирал, тва онова...просто му казвам, че е НАПЪЛНО възможно да ги изкара, ако е сериозен! :roll:
 
Няма смисъл темата да отива в кофа разискава се въпрос свързн с е бизнеса. Може за една година да се изкарат 4000 лв но въпроса че трябва да се реинвестират , но се иска труд и желание. Така искам 4000 без усилия няма да стане. Внимание не се отказвай в най-лошия случай ще спечелиш знания които ше можеш да използваш и в офлайн бизнеса си
 
Приятелю, имам домейн, който не ползвам и мога да ти го дам без никакви условия, като можеш да продължиш да го развиваш в сайт за текстове... jaxxlyrics.com...не ти трябват кой знае какви познания по английски, тъй като ще копираш текстовете от други сайтове. Аз се отказах, защото е много пипкава работа, но ти ако имаш мераци и ти се занимава с подобно нещо - пиши, ще ти го подаря, даже и да искаш да го използваш за нещо друго :)
 
Благодаря Ви много ;) Започвам да чета за да поставя остновите първо щото сега май-съм почнал от кумина :) (но ще ми е трудни след като незнам език но има и доста инфо на бг)
 
BHuMaHuE, за да изкарваш пари от Интернет ще ти трябват поне базисни познания по английски език. Реши какво ще правиш, започни и виж как върви.
Могат да се правят пари, но ти трябва идея, време и познания за реализацията й.
Успех!
 
iNDESiGN е доста по добър отколкото си мислиш :)

Иначе по темата BHuMaHuE може да ги изкараш може и да не ги изкараш зависи колко си сериозен но ако много го искаш ние ще помагаме :)

Да и според мен ти е доста ниска летвата трябва да целиш по-високо, иначе всичко зависи само от теб :)

Абе стига сте пускали фитили на хората. Вече в други теми сме обсъждали колко труд е нужен за да почнеш да изкарваш "лесни пари". Нека на съвестта ви тежи подвеждането на всички разочаровани хора във форума.
 
Като си започнал с ''абе" да продължа и аз ... Абе ти четеш ли какво пишат във форума coolice, arsenal & bliky / има и други в час / ?

Я вземи се зачети, пък пусни един сърч из гуглето да видиш какво пишат и други по темата афф. Или ТИ си супер наясно с афф. бизнеса... ? а може би си пророк и знаеш кой колко може да изкара ???
 
На него зведите му говорят, сигурно никога не е пробвал що е то Афф. програма и се ежи, какво объркваме то е ясно че номежеш да обещаеш на някого че до края на годината ще изкара 4000, може да изкара повече или по-малко, това вече зависи само от него. Иначе ти му помогна най-много с твоето мнение.
 
За автора на темата...
Гъзи за около една година искарах 4 пъти по-малко от твойта сума.Лесни пари няма!!!
Чета всеки ден по един час в този форум.Занимавам се с нет бизнес от година и малко.Направи си сметка надъхай се и действаи.
В повечето случей слушай coolice i blinky.Има и други стойностни играчи но всеки в бранша си а ice i blinky знаят много за всичко и най-важното че не се надуват и продължават да четат и бачкат здраво.Не ги познавам лично но някой слънчев ден много искам да се запозная с тях дори и да е след 2-3 години....
 

Горе