50 успели хора, които първо са се провалили

От: 50 успели хора, които първо са се провалили

Това няма нищо общо с българина.Голяма част от тях просто ги мързи да предприемат нещо за да имат възможността да се провалят или да успеят:)
 
От: 50 успели хора, които първо са се провалили

Не е казано, че великите личности не правят грешки и не се провалят... Разликата е там, че те се учат от грешките си, за разлика от много други. :)
 
От: 50 успели хора, които първо са се провалили

Само дето някой неща не са точно така. Бил Гейтс мисля баща му е бил много известен адвокат, а рода на майка му били богаташи. Имал компютър у дома през 60те...замислете се. Напуснал е Харвард защото там нямало какво да получи.
Роулинг горката била на помощи само дето това било неин личен избор да напусне работа за да има време да напише книгата. Просто си правят ПР и ни взимат за балъци, да има успели сами хора но специално за тия двамата исках да поясня.
 
От: 50 успели хора, които първо са се провалили

Тук имаме велики генни, но малко напоследък като цяло нацията яко я е домързяло. Кофти тенденция, но е истина. Лично не съм виждал някой да се издигне на база откритие или да е имал силен предприемачески дух. Повечето са добре познатите ни мутри с техните "легални" бизнеси, а другото е връзкарска далавераджийница. Като цяло съм съгласен, че тук не е много осъществимо това с провала и успехите. За да имаш успехи и провали, то трябва да си пробвал. А като ги гледам тук не само, че не пробват, но и го мислят за загуба на време и непреспективно виждане на нещата.

Как ми се иска да имаме и ние някой, за да се отпушим и да както викат пианиците да "изпикйаем каръка", но уви. За да се подобри това ни трябва стерилна среда - позитивни хора, неангажирани с глупости и повечеко инициативност и визия за нещата. Ако това е на лице, всичко друго е лесно. За да се развива дадено общество, то трябва по една или друга причина да има свобода, позитивно мислене и да има едно наум винаги когато прави / създава - "няма невъзможни неща".

А това, което сега четем е само част от нещата, които може да ни подтикне към тези успехи - реални случки и истории. ;)
 

Горе