ADNOW.COM

ADNOW.COM ако си сложиш рекламния блок сам никога не работи. Трябва те да ти го настроят и да ти пратят кода на рекламата ръчно. Така вече 10 пъти сигурно ми пращаха код. После забелязах, че кода им отчита в пъти по-малко кликвания, от колкото на конкурентите им. И накрая забелязах, че винаги на сметката ми пристигат с няколко долара по малко от изкараните.
 
Последно редактирано:
Здравейте! Името ми е Никола Попов и аз съм новия акаунт мениджър представляващ Adnow. Наистина ще се радвам да съм от помощ, стига да е в моите компетенции. Който желае да се свърже с мен може да ме добави в Skype: [email protected]. На всички Ви желая успехи и добро настроение. С уважение, Никола.
 
Кво стана с Тома? :) Добре дошъл и на теб. Ако нещо ново имате, пускайте.
Каквото стана и с предните 20, каквото ще стане и с Новодошлият :D БИЯТ ИМ ШУТА, КАТО РАЗБЕРАТ КОЛКО СА ГОУЕМИ :)
 
Здравейте, на Всички!
Тома напусна поради семейни проблеми, дори за известен период от време е работил от България и доколкото ми е известно, е хубаво момче и усърден работник. Никой не може да гарантира бъдещето, какво ще бъде утре времето ще покаже. Където и да сме винаги има трудности за преодоляване. Колегата, който е работил до Тома на нашата позиция до ден днешен е сътрудник в компанията, но на по-отговорна длъжност. За съжаление понякога възникват задръжки по изплащанията, което не носи позитивни емоции, но компанията се старае да е коректна и изплаща дължимото. Част от моите задължения е да ви съдействам с каквото мога при подобни ситуации. В случай, че желаете да се свържете с мен можете да ме добавете в скайп: [email protected]. или да ми пишете на същия имейл. На всеки желая позитивни емоции :).
С Уважение, Никола
 
За пореден път си казах: "Чакай да пробвам AdNow, може да са се взели в ръце...". Та ето ги и резултатите от днешния ми експеримент с AdNow:
За 2000 импресии - 12 клика - 0.15$
Как да продължа да ги ползвам?
 
Не се занимавай, това е смешна истрия. След нова година гугал ще пуснат нови реклами. И тогава ще ви е яд че сте си успамили сайтоете с илачи за синя пъпка))
 
С Тома се работеше много лесно. Винаги като съм му писал по Skype ми е отговарял доста бързо и комуникацията е била перфектна. Ще си запиша вашия скайп още сега и ще си комуникираме там.
 
Да споделя и аз малко авангарден опит с т.н. рекламна мрежа ADNOW, която е по - добре да се нарече вече AD - NO! преди месец забелязах рязък срив на постъпленията си от тях. и това при рязък скок на трафика! писах на съпорта. след няколко дена ми обясниха нещо наистина безумно: поради това, че били спаднали продажбите на рекламодателите, кликовете вече се отчитали на база техни продажби! тоест се оказва, че адноу вече са се превърнали в афилиейт програма , но никой не ми е казал. накратко казано аз поемам риска от продажбите на рекламодателите (без значение, че имахме договорка за плащане на КЛИК, не по-малко от 0,05 $) и рекламодателят ще ми плаща колкото си иска, защото нямал продажби!?! бяха отсвирени на момента и сега си чакам едни 150 долара да ми ги платят. май имам да чакам. така че отсвирвайте на момента - иначе антиинакасото ви ще нараства.
с надеждата, че съм бил полезен...
 
Последно редактирано:
Аз чакам предплащане 600$ за 4 млн. импресии .... още си чакам
O, с адноу трябва да се работи с огромно търпение! вече се самоопределям като мазохист тъй като изтърпях огромни простоти и лъжи от тяхна страна цели две години. най-интересното е, че те сами ми писаха с предложение за реклами.
 
Има ли някой, който да е доволен в момента от Adnow, защото са ми отправили предложение и се чудя дали изобщо да се занимавам?

Както и чувал ли е някой за outoftheboxagency.com, които доста усърдно ме заливат с оферти на мейла за реклама?
 
outoftheboxagency.com


Тези и мен ме зарибяхава, били като Адсенс, но нещо ме съмняват. Дубайци ли какви бяха, ако някой е рискувал да каже как са като резултати :) Иначе с Adnow се оправям аз, работя още преди да се настанят във форума. Понякога има забавяния в плащанията, но винаги плащат.
 
20$ ги чакам 2 седмици това е несериозно с тях и без тях все тая но за тези които чакат по 5-600 $ просто не ви знам..
 

Горе