Adsense

Beelzeboss

New Member
Малко тъп върпос но как се определя цената на 1 клик.Говорим за сайт със доста голям трафик и тематика за една компютърна игра(форум,новини на саита и т.н).Не е за мен просто един admin поиска помощ и аз му помогнах с каквото мога но точно това нз.Кой определя цената на 1 клик ?
 
До колкото съм на ясно, цената на един клик се определя от рекламодателя. При всеки е различно. Един клик може са варира от $ 0.01 до $ 1.00 и нагоре...
 
Всеки има различен бюджет, но ако рекламодател дава 5 цента, разпространител печели 5 цента, къде е далаверата на Гугъл (освен 5$ еднократна такса)?
 
им дни в които за 15 клика сам получавал до 6 долара , а за 20 клика по 1,6 долара. Мн зависи според мен , какъв вид реклама е избрал гугъл ,съгласно тематиката на сайта и дали клика е върху реклама от 1ва страница на сайта или от друга.
 
Това е може би поради липса на реклами и ти показва "Социални"
 
не мога да разбера , защо след като сайта ми е изцяло на БГ , от гугле не вартят нито една Българска реклама?да не би при регистрацията да е имало някаква отметка която да разрешава бг реклами. и това проблем ли е ? може ли за това да ме отрежат?
 
не, немогат да те отрежат затова, най вероятно си написал description на сайта ти на английски и затова ти показва английски реклами, напиши го на български и ще се оправи и аз имах същия проблем. Надявам се да съм ти помогнал :)
 
Здравейте на всички :wink: видях че тука е пълно с опитни хора и реших да питам по какъв начин гогъл изпраща парите и дали вобще ще намери адреса който сам поставил.Благодаря предварително :wink:
 
Привет,

За България в момента начина е само 1 - с чек. Съответно вариантите са 2, или с обикновените пощи което е малко по-бавно и по-ефтино ;)

Другия е, по куриер с DHL, по този начин пристига по-бързо и доставката е сигурна, но пък ти струва едни $25 от това което си изкарал.

И все пак няма място за притеснение, чека е поименен, ако не дойде можеш да поискаш преиздаване. :D
 
ще цитирам един човек който ми каза : " 45 долара да са от 10000 импресии"
има ли такова нещо?
 
OVG каза:
ще цитирам един човек който ми каза : " 45 долара да са от 10000 импресии"
има ли такова нещо?

Напълно възможно 45 клика по 1$ .

Аз вчера започнах деня с 2 клика и приходите от тях бяха 2.90$. И като се има предвид че сайта ми е български. Но предполагам кликовете не са на български реклами били.

Аз съм забелязал едно нещо:

събота и неделя българските реклами ми намаляват за сметка на чуждите. И въпреки че имам по-малко импресии и кликове приходите ми са или като през седмицата или дори по голями от тях.
 
Хора имам проблем от вчера нещо adsense не ми отчита пари над 10 кликваня 0$ днес пак над 10 кликваня и пак няма пари :cry: от какво може да е това благодаря предварително :|
 
като ти цъкат еднакви ИП-та или някои е цъкнал 10 пъти
 
и аз немога да разбера как google-то отценява кликовете. Имал съм 80 клика за 17$ имал съм и 126 клика за 7.80 $. Имал съм и 1 клик за 1.78$. Маи никои неможе да каже как ги отценява, накъде 4етох 4е завизело от това кокло време прекарва потребителя на саита преди да щракне на рекламата.
 

Горе