B2B Плащане

tatriki

Member
Започвам B2B бизнес със щатски клиенти и понеже трябва да ги таксувам за услуги всеки месец ми трябва начин на плащане. Понеже знам че там най много използват кредитни карти за плащания, а фирмата ми е регистрирана в България, кой е най-добрия начин да им взимам пари така, че и те да са по сигурни и моята фирма да е доволна

Сложи и опция PayPal. Доста от клиентите ти ще искат и това да го имат като опция. Иначе виж още Srill - тя също обработва кредитни карти, PayPal също, ако регистрираната фирма е там в Щатите. Но, ако искаш и по-добра конверсия - работи с чуждестранна фирма, за предпочитане на локалния пазар, на който са и клиентите ти. Някак повече доверие вдъхва и няма да имаш проблем с колебанията на потребителите дали да ги чарджне някоя фирма от България. Може да ти се струва глупаво, но ти го казвам от опит. Някои са просто предубедени. ;) Най-лесният начин да разбереш е да видиш конкурентите ти какви методи за плащане предоставят и да извадиш тия, които са топ поне при трима. А вече колко системи искаш да поддържаш, сам ще си прецениш. ;)

Горе