Bar and grill Happy - Моето разочарование

ilianskim

New Member
Имах задача към една курсова да направя рекламен клип за ресторантите хепи , реших ,че няма да е проблем да намеря снимки в нета за тях , но уви всичките им сайтове са недостъпни или в ремонт :) .Какво ли не направих кешове рових , 10 сайта , не успях да намеря повече от 10 снимки и то със скромно качество и още по скромен пейзаж :)
Ако някой има свой снимки от тия ресторанти ще го помоля да ми прати малко , че ще трябва да импровизирам :)
 
Ако ще правиш рекламен клип за ресторантите хепи ми звучи малко несериозно да си търсиш картинки/видео в интернет. Няма ли да е по-добре да отидеш в някой от ресторантите им, да им обясниш за какво става въпрос и да нащракаш няколко снимки? Това хем ще е един вид безплатна реклама за тях, едва ли ще откажат :)
 
Мисля дори, че биха приветствали идеята ;) Само трябва да говориш с управителя ;)
 
Да, идеята да отидеш на място е по-добра от стари снимки, а и незнеш колко са стари тези, които ще намериш в нета. А и имат нещо наречено Happy Hour, където в определен час сервитьорките танцуват заедно на някаква песен, това също може да го използваш в рекламата. :) Както знаеме и преди и сега - секса продава.

И съм сигурен че ще ти сътрудничат, но говори с някой от мениджърите за да му обясниш за какво става дума, другите няма да са много ентосиазирани от идеята. :wink: Мислил ли си върху сюжет? Ако не време е....каква аудитория ще впечатляваш....кои силни черти ще подчертаваш...но знаи секса продава. :)
 
Първо клипчето го правя за университета в който съм записан в България , а аз съм в Мюнхен ,Германия .Снимки не мога да отида и да направя поради тази причина .
Второ не ме ... дали снимките са актуални .
Трето клипчето ще го види само моя преподавател и колегите :)
Четвърто несериозно е такава голяма верига ресторанти да няма читав сайт .Преди имаха , но явно нещо сега е станало и ги няма вече .
Пето : какво ще кажете за предните 4 :)
 
абе карък съм си паднаха ми се от десет възможности , за които има супер много материал , ми се падна хепи и страниците им не бачкат :)
 
Там няма ли такива ресторанти? Абе много изкривено ми звучи, да правиш реклама за нещо което е на хиляди километри от теб. :roll: Все едно аз да правя реклама за JP Morgan Brokers, и да съм тук. Много ясно че няма да стане добре. Но като гледам изискването на преподавателя не е много голямо.

А не можеш ли да го смениш? Все пак си малко в трудно положение. :shock:
 
Prosto ne moga da ne izkomentiram che ne moga da ponasqm happy i che tova e nai ujasniq restorant. Za sujalenie ponqkoga hodq tam zashtoto e na mnogo hubavo mqsto. Toest vsichkite im restoranti sa na hubavo mqsto. Na vas haresva li vi tam?
 
еми стават, според мен може и по-добре. забелязъл съм че сервитюрките са им яки, доста красиви момичета работят там. :wink:

иначе не съм му фен, предпочитам по-скромни заведения, примерно уго, трол, мистър пица. ей такива.. :wink:
 
Blinky каза:
еми стават, според мен може и по-добре. забелязъл съм че сервитюрките са им яки, доста красиви момичета работят там. :wink:
Не че съм ходил много пъти в тези ресторанти, но обслужването е страхотно. Последният път след като хапнахме дойде да ни попита дали ни е харесало. До сега това никъде не го бях виждал :lol: Сиг. защото живея в забутан град, но ми направи огромно впечатление :p
 

Горе